Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 26/7

 

 

 

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 26/7

 

ΚΡΙΟΣ

Με το τετράγωνο Ερμή – Άρη θα πρέπει να προσέξετε πολύ τους απότομους τρόπου σας, οι οποίοι θα προκαλέσουν ένταση στην δουλειά σας. Ίσως να έχετε την τάση να χώνεστε ή να διακόπτετε συζητήσεις, να μιλάτε σκληρά ή να μην ακούτε αυτά που έχουν να σας πουν οι συνεργάτες ή συνάδελφοί σας. Καλό θα είναι να σκέφτεστε καλά πριν πείτε την γνώμη σας. Σε προσωπικό επίπεδο, σημαντικό τώρα είναι να προσπαθήσετε να ηρεμήσετε διαφορετικά η ρήξη με τον/την σύντροφό σας είναι προ των πυλών. Ευνοούνται όμως τα ταξίδια και οι μικρές αποδράσεις χαλάρωσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Πιθανόν να δείτε ότι τα οικογενειακά ενδιαφέροντα και η ανάπτυξη όσον αφορά το σπίτι, έχουν τώρα προτεραιότητα σε σχέση με τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Παρόλα αυτά μπορεί να έχετε ένα καλό ποσοστό επιτυχίες στην καριέρα σας και ίσως την ευκαιρία να ταξιδέψετε ή να επεκτείνετε την σφαίρα της επιρροής σας. Μία επιπλέον συναισθηματική ενέργεια σας δίνει την δύναμη να μπορέσετε να υποστηρίξετε εκείνου με τους οποίους συνεργάζεστε αυτή την εποχή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με το τετράγωνο Ποσειδώνα – Αφροδίτης, διανύετε μία περίοδο έντασης και δραματικών αλλαγών οι οποίες είναι περισσότερο αισθητές στην οικογενειακή σας ζωή από την καριέρα σας. Τώρα όμως μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο για να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές, καθώς και να αναρωτηθείτε τι έχει αξία για εσάς. Συναισθηματικά, αυτή την εποχή θα μπορέσετε να αναπτύξετε μία μεγαλύτερη συνείδηση των αναγκών της καρδιάς, ώστε να βρείτε τις αξίες εκείνες που αντέχουν στην διάρκεια του χρόνου και στις οποίες θα μπορέσετε να βασιστείτε για ικανοποίηση και ευτυχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή είναι γενικά θαυμάσια περίοδος για συναλλαγές πέρα – δώθε, για να κλείσετε δουλειές και να επενδύσετε σε επαφές εδώ και στο εξωτερικό. Παρόλα αυτά προσέξτε γιατί έχετε την τάση να είστε κάπως καταπιεστικοί στον τρόπο επικοινωνείτε. Καλό είναι να ακούσετε τις γνώμες και τις συμβουλές των άλλων γιατί μπορεί να κρίνετε λάθος αν δεν το κάνετε. Οι πολύ έντονες συναισθηματικές καταστάσεις σας κάνουν αντιδράτε κάπως παράλογα.

ΛΕΩΝ

Έρχονται πολλές δυσκολίες και θα πρέπει να εργασθείτε σκληρότερα και επωμισθείτε περισσότερες ευθύνες. Οι προϊστάμενοι έχουν απαιτήσεις από εσάς, φαινομενικά χωρίς να σας το αναγνωρίζουν. Αν προσπαθήσετε να αποφύγετε τις ευθύνες τώρα, είναι πιθανόν να σας κυνηγήσουν κατά πόδας οι ανησυχίες και τα προβλήματα. Η αλλαγή μπορεί να έρθει ξαφνικά και απρόβλεπτα κι όταν προκύψει δεν θα πρέπει να χάσετε την ευκαιρία και στον αισθηματικό τομέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι επαγγελματικές απαιτήσεις σας αναγκάζουν να ξεπεράσετε τις επιφυλάξεις σας και να κάνετε προσπάθειες προσέγγισης των άλλων. Είναι ώρα να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες σε ότι αφορά τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Αυτό μπορεί να σημαίνει ταξίδια εργασίας ή περισσότερες κοινωνικές σχέσεις. Συναισθηματικά αν δείτε τα πράγματα αντικειμενικά και αναλάβετε τις ευθύνες των πράξεων σας αντί να ωθείτε τον/την σύντροφό σας σε μία πιο αυταρχική συμπεριφορά απέναντί σας.

ΖΥΓΟΣ

Θα θελήσετε να διευρύνετε την βάση σε αυτό που εσείς θεωρείτε ασφάλεια τώρα. Αυτό μπορεί να έχει σχέση με ακίνητα, ή να θελήσετε να μετακομίσετε. Αξίζει τώρα να επενδύσετε σε γη και ακίνητα, εφόσον θα μπορέσετε να εμπιστευτείτε το ένστικτο σε αυτά τα θέματα, η απόκτηση ιδιοκτησίας είναι αρκετά ευνοϊκή. Συναισθηματικά, αν ελπίζετε στην εκπλήρωση κάποιων συναισθηματικών σας ονείρων, τώρα σας δίνονται τόσες ευκαιρίες που δεν θα μπορείτε να αποφασίσετε ποια να επιλέξετε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή είναι μια υπέροχη περίοδος για την διέγερση της φαντασίας, αλλά όχι και τα για το κυνήγι σοβαρών φιλοδοξιών. Η συναισθηματικά σας ευαισθησία είναι το ζενίθ της άλλα όμως μπορεί εύκολα να πληγωθείτε και να ταραχθείτε από αρνητικές επιρροές στο περιβάλλον σας (επαγγελματικό- αισθηματικό). Συναισθηματικά, κάποιες ανεκπλήρωτες ανάγκες για αγάπη και συναισθηματική ασφάλεια κάνουν την εμφάνισή τους τώρα. Καλό είναι να κρατήσετε μία αποστασιοποιημένη στάση απέναντι στον/στην σύντροφό σας ή με το άτομο που σας ενδιαφέρει παρά να εκφράζετε μία συνεχή ανάγκη για έγκριση και επιβεβαίωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα συμβόλαια και η αντίληψη ευνοούνται τώρα εφόσον όμως κρατάτε τις ελπίδες και τις προσδοκίες σας σε ένα ρεαλιστικό επίπεδο.  Αν έχετε δίκιο τώρα θα μπορέσετε να περιμένετε ευνοϊκά γεγονότα σε σχέση με τον/την σύντροφό σας, τα οποία θα έχουν να κάνουν με κάποιο ταξίδι και πνευματικά επιτεύγματα.  Αν ψάχνετε για σύντροφο, θα έχετε ένα καλό ποσοστό τύχης. Παλαιοί και  νέοι δεσμοί θα φέρουν νέες προκλήσεις και νέα  ενδιαφέροντα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι σημαντικό για εσάς τώρα να κινηθείτε σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο και να αποδεχτείτε τους περιορισμούς που έχουν τεθεί από την διοίκηση στον εργασιακό σας χώρο. Αν το κάνετε θα είσαι ένας σημαντικός τροχός για την  ανάπτυξη της εταιρίας.  Σε προσωπικό επίπεδο, αυτήν την στιγμή θα έχετε την ευκαιρία να λασκάρετε κάποια από τα δεσμά που σας περιορίζουν και να ελαφρύνετε από τα βάρη που σας έχουν λυγίσει. Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία επίσης να ανανεώσετε την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας με το  να καθορίσετε τους μελλοντικούς σας στόχους και να δουλέψετε σκληρά για να τους πετύχετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα έχετε να αντιμετωπίσετε πολλές αντιστάσεις στη δουλειά σας και ίσως να νιώσετε ότι η πρόοδος σας εμποδίζεται από ισχυρά άτομα τα οποία απαιτούν από εσάς τον χρόνο και τις ικανότητές σας. Παρόλα αυτά όμως πολλές σημαντικές συναλλαγές θα δυναμώσουν αν κρατηθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να δεχθείτε την πρόκληση για ένα πιο ανοιχτό τρόπο ζωής. Στα αισθηματικά σας, όσοι είστε σε σχέση μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα με τον/την σύντροφό σας, γιατί τώρα είναι η στιγμή  να γίνου κάποιες αλλαγές, ώστε η σχέση σας να πάει ένα βήμα πιο πέρα.

ΙΧΘΥΣ

Άνθρωποι σοφοί και με επιρροή θα σας προσφέρουν ευκαιρίες για επέκταση και ίσως κάποιο ταξίδι  σχετικό με τα επαγγελματικά σας. Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσετε επαγγελματικά ανοίγοντας τον κύκλο της επιρροής και κάνοντας τις σωστές επαφές. Συναισθηματικά θα έχετε την τύχη με το μέρος σας! Θα σας τραβήξει ιδιαίτερα ένα άτομο που θα σέβεστε για την σοφία του και την αντίληψή τους. Μπορεί να νιώσετε ότι μία σχέση θα σας δώσει την ευκαιρία να διευρύνετε τους ορίζοντες σας αντί να τους περιορίσετε!