Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 24/5

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 24/5

 

ΚΡΙΟΣ

 Τώρα θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τις σχέσεις με τις αρχές, δεν βγαίνει τίποτα με το αντιμάχεστε οργανισμού ή ανθρώπους που είναι πιο ισχυροί από εσάς. Είναι η στιγμή να κάνετε μεγάλες προσπάθειες για να εξασφαλίσετε την ασφάλεια σας και την οικονομική σας ασφάλεια χωρίς να βασίζεστε στα χέρια των άλλων. Τέλος θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά για να ξεπεράσετε τους φόβους και τα συναισθηματικά εμπόδια  στις σχέσεις σας. Τώρα θα πρέπει να προσπαθήσετε να φανερώσετε τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας στο ταίρι σας ή στο άτομο που σας ενδιαφέρει, χωρίς αναστολές!

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή είναι μία εποχή που θέλετε να ξεφύγετε από τον αγώνα δρόμου και να έχετε περισσότερη ελευθερία. Είναι σημαντικό για εσάς τώρα να κάνετε κάποιες αλλαγές από το να σέρνεστε σε μία δουλειά που δεν σας ανταμείβει. Παρόλο που αυτή την περίοδο θα σας απασχολήσουν περισσότερο τα επαγγελματικά από τα προσωπικά σας, θα πρέπει να περιμένετε αρκετές σημαντικές αλλαγές στα προσωπικά σας, σαν επακόλουθο του επαγγελματικού σας επαναπροσανατολισμού. Μία μετακόμιση ή αλλαγή περιβάλλοντος είναι πολύ πιθανή τώρα, με την ανάλογη αλλαγή στις κοινωνικές σας σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν θέλετε να ανοίξετε πόρτες που μέχρι τώρα ήταν κλειστές για εσάς λειτουργείστε με διπλωματία. Τώρα θα πρέπει να δουλέψετε  περισσότερο  με τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Ίσως να σας γίνει μία πρόταση η οποία όμως θα σας δεσμεύσει επαγγελματικά. Στα αισθηματικά σας, όσοι είστε σε μακροχρόνια  σχέση θα περάσετε κάποιες δοκιμασίες. Για τους ελεύθερους, δεν είναι εύκολη περίοδος για την ανάπτυξη τους έρωτα και αγάπης και ίσως είναι καλύτερα να μείνετε μόνοι σας για λίγο καιρό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα προκύψουν κάποια προβλήματα  στον εργασιακό σας χώρο που θα σας κάνουν να σκεφτείτε σοβαρά, πού και σε ποιους θα πρέπει να δείχνετε αφοσίωση και εμπιστοσύνη. Δεν μπορείτε τώρα να επενδύσετε την επαγγελματική σας ασφάλεια σε συναδέλφους ή σε συνεργάτες, εφόσον υπάρχει μία ατμόσφαιρα κρίσης. Μερικές δυσάρεστες αλλαγές ίσως να είναι αναπόφευκτες κι αυτό ίσως να σημαίνει μετακόμιση σε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον. Στα αισθηματικά σας, είναι ώρα να απαλλαγείτε από τις συναισθηματικότητες και επιφέρετε βαθιές αλλαγές στους συναισθηματικούς σας δεσμούς. Όλες οι μορφές συναισθηματικής εξάρτησης εξαφανίζονται και λίγο καιρό θα έχετε βγει από τα νερά σας!

ΛΕΩΝ

Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε περισσότερο τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν τώρα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την περίοδο για να σταθείτε στο ύψος πολλών επαγγελματικών προκλήσεων και να χτίσετε γερά θεμέλια για μία διαρκή ανάπτυξης. Στα αισθηματικά σας, διανύεται μια πολύ καλή περίοδο! Ο κόσμος με πολλούς τρόπου ανοίγεται μπροστά σας, αποκαλύπτοντας τα δώρα και την ευλογία ώστε εσείς να τα απολαύσετε. Φροντίστε όμως να μην κάνετε υπερβολές ή  υπερεκτιμήσετε τον εαυτό σας, γιατί μπορεί ξαφνικά  να βρεθείτε κάτω με ένα γερό τράνταγμα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή είναι μία περίοδος έντασης και δραματικών αλλαγών οι οποίες θα γίνουν περισσότερο αισθητές στη οικογενειακή σας ζωή ή στην καριέρα σας. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να κάνετε κάποιες απολύτως απαραίτητες αλλαγές . Σε προσωπικό επίπεδο ίσως να έχετε την αίσθηση ότι σας έχουν παρεξηγήσει κι αυτό θα σας κάνει να νιώσετε έντονα ένα αίσθημα ,μοναξιάς και απομόνωσης μέσα στις σχέσεις σας. Καλό είναι τώρα να αποφύγετε να εκφράσετε την δυσαρέσκειά σας γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι να προκαλέσετε μεγαλύτερη σύγχυση. Στη πραγματικότητα αντιμετωπίζετε την πρόκληση να ανακαλύψετε νέους τρόπους επαφής και επικοινωνίας με τα άτομα που αγαπάτε.

ΖΥΓΟΣ

Είναι η ώρα να εξετάσετε την στάση σας σε ότι έχει σχέση με την επιρροή που ασκούν οι άλλοι επάνω σας. Κάποια γεγονότα θα σας αναγκάσουν να αναρωτηθείτε, κατά πόσο εξυπηρετικοί ή πόσο μπλοκαρισμένοι είστε αυτό το διάστημα και τι είδους αλλαγές ή ρυθμίσεις  θα πρέπει να κάνετε. Συναισθηματικά, όσοι είστε σε μακροχρόνια σχέση αυτή την περίοδο θα περάσετε κρίση, αλλά από την άλλη σας δίνεται η ευκαιρία να επανεξετάσετε τα αισθήματα σας και τις σκέψεις σας για την πορεία αυτής της σχέσης. Οι ελεύθεροι θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί τώρα, γιατί υπάρχει περίπτωση να κάψετε την καρδιά σας για κάποιο άτομο το οποίο δεν νοιάζεται  και αυτό μπορεί να  πληγώσει την αυτοεκτίμησή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 Η έμφαση έχει δοθεί αλλού τώρα στις επαγγελματικές σας σχέσεις και ίσως να θελήσετε να ξεκινήσετε επαγγελματικές συναλλαγές οι οποίες θα περιλαμβάνουν περισσότερες επαφές ή με ένα είδος συνεταιρισμού. Συναισθηματικά, μπορείτε να περιμένετε ευνοϊκά γεγονότα σε σχέση με τον/την σύντροφό σας που θα έχουν να κάνουν με νέες προκλήσεις και νέα ενδιαφέροντα!  Όσοι από εσάς ψάχνετε για σύντροφο  θα έχετε ένα καλό ποσοστό τύχης!

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Κάποιες καταστάσεις ή ξαφνικά γεγονότα ίσως να σημάνουν το τέλος μίας εποχής σε ότι αφορά μία επαγγελματική συνεργασία. Αν βρεθείτε κάτω από έντονη πίεση εξαιτίας των απαιτήσεων ή της συμπεριφοράς ενός συνεργάτη σας, θα πρέπει να πάρετε δραστικά μέτρα ώστε να απαλλαγείτε από μία δύσκολη κατάσταση. Στα αισθηματικά σας κάθε δεσμός που βασίζεται στην έλλειψη ισότητας, στην υποταγή, στην ζήλια ή στον έλεγχο, πρέπει να αλλάξει ή να διαλυθεί. Αν κάνετε προβολή των ιδανικών σας πάνω στον/στην σύντροφό σας, θα σας ξυπνήσει η σκληρή πραγματικότητα. Μπορείτε να προσφέρετε την υποστήριξή σας χωρίς να τον/την πατρονάρατε. Οι ελεύθεροι θα συναντήσετε κάποιον – κάποια,  που θα υπάρξει έντονη έλξη σε βαθμό που δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αρχίστε να δουλεύετε περισσότερο τώρα με τους ανθρώπους παρά με τα αντικείμενα και καλό είναι να μάθετε την τέχνη της διπλωματίας. Είναι ώρα να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες σε ότι αφορά τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Αυτό μπορεί να σημαίνει ταξίδια ή μετακινήσεις εργασίας ή και περισσότερες κοινωνικές σχέσεις. Είναι σημαντικό να ισορροπήσετε ανάμεσα στην καριέρα και στην οικογένεια τώρα. Προσπαθήστε να μην επηρεαστείτε από αυτά που περιμένουν οι άλλοι από εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα έχετε να αντιμετωπίσετε πολλές αντιστάσεις στη  δουλειά σας και μπορεί να δείτε την πρόοδο σας να εμποδίζεται από ισχυρά άτομα, τα οποία απαιτούν από εσάς τον χρόνο και τις ικανότητές σας. Παρόλα αυτά πολλές και σημαντικές συναλλαγές και συνεργασίες μπορεί να δυναμώσουν τώρα, αν κρατηθείτε στο  ύψος των περιστάσεων. Στα αισθηματικά σας θα έχετε την τύχη με το μέρος σας! Η είσοδος ενός ατόμου στην ζωή σας θα σας δώσει την ευκαιρία να διευρύνετε τους ορίζοντές σας!

ΙΧΘΥΣ

Μπορεί να προσπαθήσετε να ανοίξετε δρόμο με τον τσαμπουκάς στα επαγγελματικά σας. Παρόλο που ευνοείστε στο να ενεργήσετε σύμφωνα με τις πεποιθήσεις σας, σχετικά με το τι είναι σωστό και το τι λάθος, αξίζει να αποκτήσετε οξυδέρκεια πρώτα και να καλλιεργήσετε περισσότερη ανεκτικότητα ώστε να μπορέστε να πετύχετε τους στόχους σας. Στα αισθηματικά σας έχετε πλήρη συναίσθηση τώρα των ερωτικών σας αναγκών κι αυτό σας δίνει την ώθηση να αναλάβετε πρωτοβουλίες σε αυτό τον τομέα.