Τα ζώδια για σήμερα 24/2

Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 24/2

Τα ζώδια για σήμερα 24/2

ΚΡΙΟΣ

Τα ζώδια για σήμερα 24/2 ξεκινά με τον Κριό..Θα συναντήσετε την πρόκληση για να κάνετε κάποιο είδος αλλαγών στην καριέρα σας. Απρόβλεπτα γεγονότα ίσως σας ανατρέψουν κάποια σχέδια σας, και θα σας υποχρεώσουν να ακολουθήσετε ένα πιο γρήγορο ρυθμό. Ευνοούνται επίσης τα ταξίδια και κάποια προγράμματα αυτό – ανάπτυξης. Συναισθηματικά θα νιώσετε έντονα την ανάγκη μίας βαθύτερη συναισθηματική δέσμευσης, έτσι ώστε να νιώστε περισσότερη ασφάλεια με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε περισσότερο τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Είναι η ώρα να κινητοποιήσετε τις εφεδρείες των δυνάμεων της θέλησής σας και κυνηγήσετε τους στόχους σας με αποφασιστικότητα. Συναισθηματικά προσέξτε γιατί μπορεί να προκύψουν προβλήματα λόγω έλλειψης ευαισθησίας προς τις συναισθηματικές απαιτήσεις τους προσώπου που σας ενδιαφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα οικονομικά και η επαγγελματική ασφάλεια είναι τα σημαντικότερα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί όσον αφορά Τράπεζες , Δημόσιο ή επενδύσεις. Παρόλα αυτά μπορεί να τα πάτε πολύ καλά σε ότι αφορά κάποιες μακροπρόθεσμες επαγγελματικές συνεργασίες. Γενικά υπάρχει μεγαλύτερη έμφαση στην επαγγελματική σας ζωή από ότι στην προσωπική σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βρείτε χρόνο για να χαλαρώσετε!  Έχετε ανάγκη από ένα πρόσωπο στο οποίο θα μπορέσετε να στηριχθείτε. Παρόλα αυτά με το εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης, μπορείτε να φθάσετε σε συμφωνίες απλά γιατί θα είστε πρόθυμοι να ακούτε τους άλλους θα προσέξετε να μην τους αποξενώσετε με παρορμητικές παρατηρήσεις ή κινήσεις. Ο Ερμής στους Ιχθύες επίσης σας βοηθά έτσι ώστε να εκτονωθεί η ένταση και να κάνετε πιο χαλαρές συζητήσεις.

ΛΕΩΝ

Προσέξτε γιατί εύκολα μπορεί να προκύψει διαμάχη σήμερα με τους γύρω σας. Αν έχετε νομικά προβλήματα θα τα αντιμετωπίσετε τώρα, για αυτό προσπαθήσετε να διασφαλίσετε ότι είστε ηθικά απρόσβλητοι, και μην υπερεκτιμάτε τον εαυτό σας και τις δυνάμεις σας. Αποφύγετε να θίξετε θέματα οικονομικά, είναι εύκολο να εξαπατηθείτε. Οτιδήποτε έχει σχέση με την διαχείριση των οικονομικών σας, καλό θα ήταν να τα αφήσετε στους άλλους γιατί η κρίση σας σήμερα είναι θολή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θα ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα δουλειάς ή υγείας τα οποία έρχονται στο προσκήνιο. Προσέξτε επίσης γιατί σας χαρακτηρίζει ένα έντονο πάθος, αλλά και η τάση σας να μην ελέγχετε τα λεγόμενα σας. Από τον Ερμή στους Ιχθύες, θέματα συντροφικότητας βρίσκονται στο επίκεντρο των προβληματισμών σας.

ΖΥΓΟΣ

Θα «τρέξετε» για να προλάβετε προθεσμίες και ολοκληρώσετε οικονομικές συναλλαγές. Θα σας απασχολήσουν έντονα οι οικογενειακές σας σχέσεις, οι οποίες  σταδιακά αλλάζουν. Διαμορφώστε το  χρόνο που χρειάζεστε για τις υποχρεώσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εάν στην δουλειά σας πρέπει να συναλλάσσεστε με το κοινό θα  έχετε να αντιμετωπίσετε πολλά προβλήματα! Κι αυτό γιατί ο μεγαλύτερος εχθρός σας σήμερα είναι τα νεύρα σας – θυμώνετε εύκολα κι όταν σας συμβαίνει αυτό δεν ενεργείτε με την λογική, με αποτέλεσμα εκεί που έχετε δίκιο να βρεθείτε με άδικο, είτε στα επαγγελματικά σας, είτε στα συναισθηματικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο τομέας που σας δυσκολεύει σήμερα και σας αγχώνει και δεν σας κάνει να νιώσετε ξέγνοιαστα είναι ο οικονομικός. Επιβάλλονται περιορισμοί στα οικονομικά σας. Είναι όμως καλή ημέρα για τις προσωπικές σχέσεις. Σταδιακά ο Πλούτωνα στον Αιγόκερω αλλάζει τον τρόπο που θα αντιμετωπίζετε την ύλη. Κατάλληλη ημέρα για να φτιάξετε έναν ρεαλιστικό προϋπολογισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ήλιος στους Ιχθύες θα σας βγάλει στην επιφάνεια θέματα καθημερινότητας, συχνές μετακινήσεις, ραντεβού αλλά και για μία συμφωνία ή ένα συμβόλαιο το οποίο για εσάς θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξή σας. Συναισθηματικά είναι σημαντικό να αντιληφθείτε ότι οι «μάχες» για επικράτηση στην σχέση, έχουν να κάνουν περισσότερο με τους δικούς σας εσωτερικούς φόβους. Μπορείτε να αποκτήσετε πιο στενή σχέση δείχνοντας μία μεγαλύτερη ευαισθησία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω, όσοι είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου θα σας «βυθίσει» στην απομόνωση. Ενώ εσείς του τρίτου δεκαημέρου με τον Ουρανό στον Κριό προετοιμαστείτε για απρόοπτα γεγονότα που θα σας υποχρεώσουν να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές, ειδικότερα στα επαγγελματικά σας. Γενικά δείξτε κατανόηση στα προβλήματα των τρίτων, κυρίως των ατόμων του οικογενειακού και του φιλικού σας περιβάλλοντος.

ΙΧΘΥΣ

Χάρη στον Κρόνο στον Αιγόκερω, σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε σταθερά βήματα και να εμπιστευτείτε ανθρώπους οι οποίοι σας έχουν αποδείξει την αξία τους. Ενώ ο Ποσειδώνας στα ζώδιο σας, σας δίνει έμπνευση , διορατικότητα και δημιουργικότητα, ειδικά εάν ασχολείστε με τα καλλιτεχνικά. Όσοι είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο με τον Ερμή στο ζώδιο σας, σας δίνονται ευκαιρίες για συζητήσεις, υπογραφές συμβολαίων ή συμφωνιών. Το εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης σας δίνει την δυνατότητα για φλερτ, και «επικοινωνιακά» παιχνίδια με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.