Τα ζώδια για σήμερα 23/2

Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 23/2

 

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 23/2

 

ΚΡΙΟΣ

Η επιτυχία έρχεται σχετικά εύκολα αυτή την περίοδο για εσάς και  ειδικά από την επαγγελματική υποστήριξη από κάποιες γυναίκες στον  εργασιακό σας χώρο.  Μπορεί επίσης να περάσει πολύ χρήμα από τα χέρια σας! Το πόσο γρήγορα θα σας εγκαταλείψει όμως είναι ένα εντελώς διαφορετικό θέμα!  Μπορείτε να προσφέρετε τρυφερή ζεστασιά και πάθος μέσα στην σχέση σας, αλλά καλό θα ήταν να θυμάστε ότι ο/η σύντροφός σας ίσως να μην έχει την ίδια ικανότητα με εσάς στο να εκφράζει τα συναισθήματά του.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν έχετε δημιουργικά ενδιαφέροντα, τώρα είναι η στιγμή να φανερώσετε τα ταλέντα σας προς τα έξω! Το θέμα είναι να ποντάρετε και να πιστέψετε στον εαυτό σας. Μην κρύβετε το φως σας, σκεφτείτε θετικά και να έχετε την πεποίθηση ότι θα νικήσετε! Ότι και να συμβαίνει στην ζωή σας, να περιμένετε μία δραστική επιβεβαίωση του εαυτού, ειδικά σας ερωτικά, αλλά και σε ότι έχει σχέση με τα παιδιά και τις δημιουργικές δουλειές.  Αυτή είναι μία πραγματικά ευτυχισμένη στιγμή και μπορεί να δεχθείτε ερωτικές προτάσεις και θαυμασμό!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αυτήν την περίοδο είστε πολύ οργανωτικοί και γεμάτοι από ιδέες σχετικά με το πώς να κάνετε τα πράγματα να λειτουργήσουν πιο αποδοτικά στην δουλειά σας. Εκείνο όμως που πρέπει να προσέξετε είναι την τάση σας να εμπλέκεστε στα συναδελφικά κουτσομπολιά, στο να κριτικάρετε πολύ, με αποτέλεσμα να αποσπάται εύκολα η προσοχή σας.  Σε προσωπικό επίπεδο, έχετε την τάση να συμμετέχετε σε δραστηριότητες με φίλους,  ή ομάδες που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς και δεν περιμένετε να πάρετε όλα αυτά τα ερεθίσματα από τον/την σύντροφό σας. Με αποτέλεσμα να λέτε και να κάνετε το αντίθετο από αυτό που είναι αναμενόμενό, έτσι για να έχετε κάποια αποτελέσματα. Αυτό μπορεί  να είναι πολύ εξοργιστικό για τον/την  σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή είναι μία περίοδος που θα πρέπει να κάνετε κάποιες ρυθμίσεις, είτε αυτές αφορούν τις σχέσεις στην δουλειά, είτε σε κάποια προσωπικά ζητήματα.  Βέβαια θα σας είναι δύσκολο να βρείτε την πηγή των προβλημάτων αυτών.  Παρόλα αυτά , να περιμένετε ένα μεγάλο κύκλο επαφών με άτομα επιρροής, τα οποία μπορεί να σας προσφέρουν μία νέα προοπτική σε σχέση με κάποια μελλοντικά σας σχέδια. Προσοχή χρειάζεται να δώσετε σε τυχόν παραφουσκωμένες ιδέες που αφορούν το μέλλον σας ή τον προσωπικό σας κύρος , γιατί μπορεί να σας βγάλουν εκτός πορείας. Συναισθηματικά ίσως να προκύψουν διάφορα γεγονότα τα οποία θα σας ταρακουνήσουν συναισθηματικά! Από την άλλη έχετε έντονη την ανάγκη για αλλαγή και αυτό θα επηρεάσεις την οικογενειακή σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν τώρα θα είναι συνδεδεμένες με περισσότερη ελευθερία και ανεξαρτησία, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας. Ίσως να χρειαστεί να αφήσετε μία δουλειά που περιορίζει τις κινήσεις σας και να βρείτε μία άλλη με καλλίτερο ωράριο. Αυτή είναι μία καλή περίοδο κυρίως για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Ευνοείται επίσης η εργασία με τα σύγχρονα επικοινωνιακά μέσα. Συναισθηματικά με την  Νέα Σελήνη, θα νιώσετε μία τρομερή έλξη από την εμφάνιση ενός προσώπου από το παρελθόν!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επαγγελματική σας επιτυχία θα έρθει από τον τρόπο που εσείς θα εκμεταλλευτείτε τις επαφές  σας με άτομα επιρροής, εδώ ή και στο εξωτερικό, είτε αυτές έχουν να κάνουν με κάποια απαραίτητα  ταξίδια, είτε με την επικοινωνία μέσω διαδικτύου. Συναισθηματικά όσοι έχετε μακροχρόνιο δεσμό θα αντιμετωπίσετε προβλήματα, γιατί τώρα είναι η στιγμή για να γίνουν κάποιες αλλαγές. Αυτό απαιτεί από εσάς την θέληση και την δύναμη να αντιμετωπίσετε κάποια θέματα και να αποδεχτείτε τις νέες συνθήκες που σας περιμένουν.

ΖΥΓΟΣ

Συναισθηματικά αυτή είναι μία δύσκολη περίοδος, όπου υπάρχουν πολλοί πρακτικοί παράγοντες που υποσκάπτουν την ασφάλεια. Η δουλειά πρέπει να γίνει στο σπίτι και ίσως να πρέπει επίσης να επωμισθείτε ευθύνες προς την οικογένεια, ίσως ο/η σύντροφος σας να πρέπει αυτή την περίοδο να απασχολείται με τα επαγγελματικά και δεν μπορεί να αφιερώνει χρόνο στο σπίτι! Κάποιες συναισθηματικές δεσμεύσεις από το παρελθόν πρέπει να επανεξεταστούν και τεθούν κάποια όρια. Η οικογενειακή πίεση μπορεί να σας αναγκάσει να μετριάσετε τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες και στις προσωπικές σας σχέσεις θα αντιμετωπίσετε κάποια συναισθηματικά μπλοκαρίσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 Αντλείστε όλη σας την δύναμη για να μπορέσετε να  αντιμετωπίσετε κάποιες δυσάρεστες συγκρούσεις στον εργασιακό σας χώρο με συναδέλφους ή με συνεργάτες, ίσως χρειαστεί να πάρετε δύσκολες αποφάσεις κάτω από πίεση, μπορεί ακόμη να νιώσετε ότι απειλείται η θέση σας. Παρόλο που έχετε μία μαγνητική προσωπικότητα και ασκείτε μεγάλη επιρροή στο περιβάλλον σας,  κάποιες μυστικές προσπάθειες για να νιώσετε εσείς ασφαλείς είναι εξαντλητικές τόσο για εσάς, όσο και για τους άλλους. Επίσης ενώ έχετε την ικανότητα να βλέπετε πέρα από την επιφάνεια, έχετε την τάση να αφήνετε καταθλιπτικές ιδέες και απόψεις να δηλητηριάζουν την σχέση σας. Σταματήστε να παίζετε τον ρόλο του ντεντέκτιβ  για να απολαύσετε την γαλήνη μέσα στην σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή είναι μία περίοδος μεγάλης αισιοδοξίας και αίσθησης της ελευθερίας. Θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να βγείτε έξω και να δείτε κόσμο ή να διευρύνετε τους ορίζοντές σας με την μελέτη ή τις επαφές με ανθρώπους που θα σας εμπνεύσουν σε  πνευματικό και ψυχικό επίπεδο. Εκτός απ’ αυτά είναι μία καλή εποχή για ταξίδια και απόλαυση της ζωής, αντί για σοβαρές δεσμεύσεις! Θα εκτιμούσατε βέβαια αν ο/η σύντροφός σας, σας ενθαρρύνει στην αναζήτηση ελευθερίας και γνώσης!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την σύνοδο Κρόνου – Δία, μπορείτε να περιμένετε κάποια σταθεροποίηση τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά σας τώρα που θα σας δώσει μεγαλύτερη σιγουριά. Θα έχετε την τύχη με το μέρος σας, όσον αφορά τις συναλλαγές σας σχετικά με τα ακίνητα ή  την αγορά κατοικίας. Σημαντικό είναι τώρα να ισορροπήσετε ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια. Καλό είναι να μην επηρεάζεστε από αυτά που οι άλλοι περιμένουν από εσάς!  Μόνο εσείς γνωρίζετε τι θέλετε από την ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν έχετε εργαστεί σκληρά και υπεύθυνα, τώρα ήρθε η στιγμή που θα μπορέσετε να φτάσετε στην κορυφή της επιτυχίας. Αν όχι, τώρα σας δίνεται μία δεύτερη ευκαιρία. Δεσμευτείτε με περισσότερες ευθύνες και σταματήστε να διαμαρτύρεστε για τον τρόπο που οι άλλοι χειρίζονται την εξουσία τους επάνω σας. Όσοι από εσάς είστε σε δέσμευση, η σχέση σας θα λειτουργήσει καλύτερα αν αφήσετε τον/την σύντροφό σας να φροντίσει τα του οίκου σας, ενώ εσείς να φροντίσετε τα οικονομικά σας . Τα πράγματα θα αλλάξουν αργότερα, αλλά για τώρα αξίζει να δουλέψετε σκληρά για την επίτευξη των στόχων σας!

ΙΧΘΥΣ

Είναι δύσκολο να κάνετε συγκεκριμένα σχέδια τώρα, τα πράγματα μοιάζουν να  ρέουν ανεξέλεγκτα και οι στόχοι να γλιστράνε από τα δάχτυλά σας. Αντί να καταστρώνετε στρατηγικές και να βάζετε στόχους, θα ήταν καλό να κάνετε κάτι εποικοδομητικό με τα δημιουργικά σας ταλέντα. Το μεγαλύτερο προσόν σας αυτή την στιγμή είναι η φαντασία σας, έτσι προσπαθήστε να σκεφτείτε δημιουργικές ιδέες με πρακτική εφαρμογή.  Το εξάγωνο Ουρανού – Σελήνης ( Νέα Σελήνη), θα σας δημιουργήσει μία συναισθηματική ανησυχία και κάποιες ξαφνικές αλλαγές που θα επηρεάσουν έντονα το  περιβάλλον σας. Ίσως να προκύψουν διάφορα γεγονότα που θα σας ταρακουνήσουν συναισθηματικά.