Τα ζώδια για σήμερα 22/3

Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 22/3

 

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 22/3

 

ΚΡΙΟΣ

Η ψυχολογία λίγο παραπάνω από το κανονικό, πεσμένη. Θα αποζητήσετε να απομονωθείτε στον προσωπικό, οικείο, χώρο σας. Μοναχικές στιγμές, είτε κατ’ επιλογήν, είτε κατ’ ανάγκη, θα σας κάνουν καλό καθώς θα τα πείτε ένα χεράκι με τον εαυτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι φίλοι μπορεί να αποδειχθεί ότι δεν είναι οι ιδανικοί για να σας συμβουλέψουν, σχετικά με τα θέματά σας. Προσέχετε τι μοιράζεστε και με ποιους. Η ομαδική δραστηριότητα σας πάει πολύ, επιδιώξτε την

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε κουραστεί ψυχολογικά, από το γεγονός ότι βλέπετε ανθρώπους με τη μισή από τη δική σας αξία να ανεβαίνουν, δημιουργώντας ίντριγκες και παίζοντας με τις εντυπώσεις, ενώ εσείς, παραμένετε με «το σταυρό στο χέρι» και στάσιμοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 Η καθημερινότητα σας κουράζει, η ρουτίνα έχει γίνει αβάσταχτο φορτίο και θέλετε επειγόντως να απαλλαγείτε. Διάφορα γεγονότα που συμβαίνουν επίσης, δυσάρεστε ως επί το πλείστον σας ρίχνουν ακόμα περισσότερο. Μήπως ήρθε ο καιρός να ονειροπολήσετε λίγο;

ΛΕΩΝ

Ένας μεγάλος έρωτας εμφανίζεται και σας αναστατώνει την καθημερινότητα. Είναι αμφίβολο όμως, κατά πόσον πληροί τις προϋποθέσεις που εσείς θέλετε για μια σοβαρή και σταθερή, διαχρονική σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες κάθε είδους, στο μικροσκόπιο προς έρευνα και ανάλυση, των κακώς κειμένων. Μην το δείτε συναισθηματικά. Δείτε το με τη ματιά της ψυχρής λογικής. Θα έχετε πιο ικανοποιητικά αποτελέσματα.

ΖΥΓΟΣ

Τα προβλήματα υγείας που μπορεί να σας ταλαιπωρούν, και που η αιτία τους δεν μπορεί να βρεθεί, ίσως είναι ψυχοσωματικής φύσεως. Σε κάθε περίπτωση, ο οργανισμός σας, σας προειδοποιεί ότι θα πρέπει να τον προσέχετε λίγο πιο εντατικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ενασχόληση με τα παιδιά, είτε τα δικά σας, είτε των άλλων, θα σας δώσει μεγάλη χαρά και θα σας αναζωογονήσει. Όσοι είστε ακόμα ελεύθεροι, σας περιμένει μια «δυνατή» ερωτική, ρομαντική περιπέτεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσοχή στις επικοινωνίες σήμερα αλλά και στις μετακινήσεις. Εμπόδια και καθυστερήσεις λόγων παρανοήσεων, παρερμηνειών και παρεξηγήσεων. Προκύπτουν επίσης διάφορα προβλήματα με συγγενικά σας πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Απαγορεύονται τα έξοδα για οποιονδήποτε λόγο σήμερα. Η σχέση σας με το χρήμα, δεν είναι αντικειμενική και θα προβείτε σε αλόγιστα έξοδα, αν αποφασίσετε να κάνετε μια βόλτα στην αγορά, κάτι που θα σας κοστίσει αργότερα.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα λόγια σας, εξάπτουν τη φαντασία όποιου σας ακούσει. Ο συναισθηματισμός σας, χτυπάει κόκκινα. Ρομαντικοί, αγαπησιάρηδες, θα μαγνητίσετε με τον τόνο της φωνής και με τα λόγια σας.