Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 22/07

Προβλέψεις για σήμερα 22/07

Κριός: Η σημερινή ημέρα μοιάζει πολύ με την χθεσινή. Εκμεταλλευτείτε τις οικονομικές ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν και μετριάστε τα νεύρα με τα φιλικά σας άτομα. Είναι μια πολύ καλή ημέρα για τα ασθματικά σας.
Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο είναι ειδυλλιακή, ενώ ο χρόνος με τα παιδιά είναι εποικοδομητικός και δημιουργικός. Ημέρα ιδιαίτερα ευνοϊκή για διασκέδαση, εξόδους, ξεφάντωμα. Ότι πρέπει για να εκτονώσετε την ενέργειά σας σωστά και να αποφύγετε εντάσεις.

Ταύρος: Ο Ουρανός εξακολουθεί και σήμερα να φέρνει αλλαγές στους ταύρους ιδιαίτερα των πρώτων ημερών. Η διέλευση της Αφροδίτης από τον έκτο σας φυσικό οίκο, δεν προωθεί τη διασκέδαση και την ξεκούραση, αντίθετα εστιάζει στις ανάγκες του παρόντος. Μπορεί να υπάρξουν δυσκολίες στην ερωτική ζωή , με έντονη κριτική και καβγάδες. Πάντως, η διέλευση αυτή δείχνει καλό κλίμα στη δουλειά και στις σχέσεις με συναδέλφους. Επίσης δίνει λύσεις σε θέματα υγείας.

Δίδυμος: Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, της Αφροδίτης από το ζώδιο της παρθένου διανύετε μια ήρεμη περίοδο, που περιλαμβάνει χαλαρές στιγμές στο σπίτι με τη συντροφιά αγαπημένων προσώπων. Το ζητούμενο, δεν είναι η έντονη κοινωνική ζωή και οι έξοδοι, είναι η σπιτική ζεστή ατμόσφαιρα, η γαλήνη που προσφέρουν οι οικογενειακές σχέσεις και η ενασχόληση με το σπίτι, όπως διακόσμηση και εργασίες σε αυτό. Η όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει ένα ζευγάρι ακόμα πιο κοντά, όχι επιφανειακά, αλλά ουσιαστικά.

Καρκίνος: Η σημερινή ημέρα ευνοεί τις ευχάριστες συζητήσεις, τις συναντήσεις με φίλους, τις σύντομες αποδράσεις αλλά και τις διαπραγματεύσεις για συμβόλαια ή συμφωνίες. Το κλίμα είναι ευχάριστο και αισιόδοξο, τα συναισθήματα εκφράζονται ανεμπόδιστα, ενώ είναι πιθανό, άτομα οικεία να χρειαστούν συμπαράσταση που θα τους δώσετε απλόχερα. Η όψη τριγώνου του Ήλιου με την σελήνη δίνει ζωτικότητα ,καλή διάθεση και σας κάνει πολύ γοητευτικούς .Ιδανική όψη για διεκπεραιώσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν επαγγελματικά θέματα.

Λέων: Οι οικονομικές επιτυχίες είναι πολλές και καλό θα είναι να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για να βοηθήσετε την τύχη σας αυτό το διάστημα. Ο Ερμής σε δυσμενή όψη με την σελήνη σήμερα φέρνει νεύρα που μπορεί θα γίνουν αφορμή να ξεσπάσει κρίση με κάποιον ή κάποια. Αυτή η διέλευση πολλές φορές είναι η αιτία που το άτομο τσακώνεται με την μητέρα του η την σύντροφό του. Ο μόνος τρόπος για να εκτονωθεί όλη αυτή η ένταση είναι, το άτομο, να εκφράσει τα συναισθήματά του και τις προθέσεις του για να αποσυμπιεστούν οι στρεσογόνες καταστάσεις.

Παρθένος: Με την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο και σε πολύ θετική όψη με τον Πλούτωνα έχετε την δυνατότητα να επεκταθείτε κοινωνικά και να έρθετε σε επαφή με πολύ αξιόλογα άτομα, τα οποία σας ανοίγουν ενδιαφέροντες ορίζοντες. Οι φιλίες που σχηματίζονται αυτή την περίοδο είναι πολύ σημαντικές και βαθιές. Στην συναισθηματική ζωή, μια σχέση που θα ξεκινήσει αυτή την περίοδο θα έχει όλες τις προϋποθέσεις για να μετατραπεί σε ένα βαθύτερο δεσμό.

Ζυγός: Το πέρασμα της Αφροδίτης από το 12ο φυσικό σας οίκο, δείχνει ότι τα συναισθήματα , είναι δοσμένα στο έτερον σας ήμισυ ή σε πολύ κοντινά πρόσωπα, σε σημείο τέτοιο που ίσως παραβλέπετε τις προσωπικές σας ανάγκες. Πρόκειται για μια διέλευση που ενθαρρύνει τη φιλανθρωπία και την έκφραση συμπόνιας. Επίσης προωθούνται οι τέχνες και η δημιουργία. μια δραστήρια κοινωνική ζωή με φίλους και συμμετοχή σε πολλές ομάδες και τη δημιουργία καινούριων χόμπι. Θα , πρέπει να προσέχετε λίγο στο χειρισμό του λόγου, αν θέλετε να γίνετε πειστικοί.

Σκορπιός: Αφιερώνετε περισσότερο χρόνο όχι στο να δουλεύετε, αλλά στο να σκάφτεστε πώς μπορεί να ανελιχθείτε επαγγελματικά, να τολμήσετε νέα εγχειρήματα, να κυνηγήσετε την περαιτέρω εκπαίδευσή σας η να αποζητήσετε την εξειδίκευση. Η κοινωνική σας ζωή είναι έντονη και απολαμβάνετε την συντροφιά των άλλων. πολλές θα είναι οι προσκλήσεις για γιορτές η συναντήσεις με φίλους.

Τοξότης: Η σελήνη στον δωδέκατο φυσικό σας οίκο, μπορεί να φέρει μια αίσθηση κούρασης περισσότερο ψυχολογικής, ανασφάλειες και μελαγχολία που ευτυχώς δεν θα κρατήσουν παρά μόνο μια – δύο ημέρες. Οι περισσότεροι τοξότες θα έχετε την τάση για απομόνωση και την ανάγκη να φροντίσετε τις προσωπικές σας ανάγκες. Δεν είναι καλή ημέρα για να πάρετε σοβαρές αποφάσεις όταν η διέλευση ολοκληρωθεί η αυτοπεποίθηση τονώνεται και θα ξαναγίνεται εξωστρεφείς.

Αιγόκερως: Τα κέρδη πολύ πιθανόν θα αυξηθούν και θα προκύψουν από μια πολύ καλή συνεργασία. Μπορεί να παρουσιαστεί μια καλή ευκαιρία να αυξήσετε το εισόδημά σας. Θα είναι κρίμα να την χάσετε! αν έχετε αλλού το μυαλό σας σήμερα. Όταν η Αφροδίτη ενεργοποιεί θετικά τον Πλούτωνα, κάτι που συμβαίνει αυτές τις ημέρες, δίνει βάθος και ουσία στα συναισθήματα. Η σχέσεις χαρακτηρίζονται από ένα υγιές πάθος, που δύσκολα μπορεί να μετατραπεί σε ζήλια ή σε κάποιο άλλο αρνητικό συναίσθημα, αντίθετα, λειτουργεί αναζωογονητικά.

Υδροχόος: Η ένταση που φέρνει ο Άρης με όχι πολύ καλές όψεις από το δικό σας ζώδιο, συνεχίζονται και σήμερα. Είναι άλλη μια ημέρα που θα πρέπει να προσέξετε την τάση σας για τσακωμούς και εκρήξεις. Τόσο στο οικογενειακό και ερωτικό σας περιβάλλον όσο και σε σχέσεις με άτομα που συνεργάζεστε. Κάποιες ευκαιρίες θα εμφανιστούν στον επαγγελματικό τομέα που θα σας αναγκάσουν να δράσετε άμεσα και να βάλετε στην άκρη την κοινωνική σας ζωή για λίγο.

Ιχθύς: Έχετε την τάση σήμερα να εξιδανικεύεται τις ερωτικές σχέσεις, κάτι που αργότερα θα σας φέρει απογοήτευση. Η όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα , θολώνει το τοπίο και δεν μπορείτε να καταλάβετε τι πραγματικά θέλετε από την αισθηματική η κοινωνική σας ζωή. Επίσης δεν χειρίζεστε καλά τα οικονομικά και μπορεί να υπάρξει απώλεια χρημάτων.
Μπορεί να νομίζετε ότι όλα πάνε καλά και κάτω από το χαλί να κρύβονται
προβλήματα και εξαπατήσεις.