Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 21/6

 

Τα ζώδια για σήμερα 21/6

 

ΚΡΙΟΣ

Αυτή είναι μία περίοδος πιέσεων σε επαγγελματικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Είναι μία δύσκολη εποχή για εσάς, ίσως γιατί θα νιώσετε ότι όλα είναι εναντίον σας και πιθανόν άδικα. Συναισθηματικά είναι μία εποχή δοκιμασιών και εμποδίων που θα πρέπει να ξεπεραστούν. Παρόλα αυτά με σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα θα φέρετε τα πράγματα εκεί που θέλετε εσείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Απρόβλεπτα γεγονότα ανατρέπουν τα σχέδια σας και θα σας υποχρεώσουν να ακολουθήσετε τον γρήγορο ρυθμό των αλλαγών που συμβαίνουν στον εργασιακό σας χώρο. Οι προκλήσεις στην δουλειά σας θα σας αναγκάσουν να κάνετε κάποιου είδους αλλαγών στην καριέρα σας. Και στα αισθηματικά σας διανύεται μία περίοδο συναρπαστικών αλλαγών και πειραματισμών! Εμπνευστείτε και πάρτε τα ρίσκα σας!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες ρυθμίσεις, είτε αυτές αφορούν τις σχέσεις σας στην δουλειά, είτε σε κάποια πιο προσωπικά ζητήματα. Αν η ασφάλεια ( επαγγελματική, οικονομική)  είναι για εσάς τώρα ένα θολό τοπίο, σας δίνονται οι ευκαιρίες εκείνες να διευρύνετε τους ορίζοντες και την βάση αυτού που θεωρείται ασφάλεια. Σε συναισθηματικό επίπεδο θα βιώσετε ένα καλό ποσοστό τύχης και πετύχετε τα σημαντικότερα όνειρά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα ασχοληθείτε πολύ περισσότερο με τις δημόσιες σχέσεις και πιθανόν να χρειαστεί να κάνετε κάποιο ταξίδι επαγγελματικό, το οποίο θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τους επαγγελματικούς σας ορίζοντες. Έτσι λοιπόν θα πρέπει θα πρέπει να οργανώσετε κατάλληλα τον χρόνο σας τώρα. Συναισθηματικά, αν και αυτή είναι μία αισιόδοξη περίοδος, υπάρχει ρίσκο να χάσετε την αίσθηση του μέτρου, ιδιαίτερα αν έχετε την τάση να ανησυχείτε για τα πάντα!

ΛΕΩΝ

Ήρθε η ώρα να εξετάσετε την στάση σας σε ότι έχει σχέση με την επιρροή που ασκούν οι άλλοι πάνω στην ζωή σας. Θα αναρωτηθείτε στο πόσο εξυπηρετικοί, ή πόσο μπλοκαρισμένοι είστε και τι είδους ρυθμίσεις θα πρέπει να κάνετε. Η ικανότητά σας να παίρνετε αυτό που θέλετε έχει κορυφωθεί, έτσι θα μπορέσετε με ευκολία να εκθέσετε τα σχέδια σας! Αν δεχθείτε την πρόκληση της εποχής θα μπορέσετε να αποκτήσετε την αίσθηση της προσωπικής ικανοποίησης η οποία βασίζεται στην σκληρή δουλεία και την προσπάθεια, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα αισθηματικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι μία εξαιρετική περίοδος για να ταξιδέψετε και να συναντήσετε διαφορετικούς ανθρώπους! Σε ότι αφορά όμως τις επαφές και τις νέες συμφωνίες να είστε κάπως πιο προσεκτικοί, γιατί αυτή η περίοδος είναι κάπως απρόβλεπτη. Το να προσπαθήσετε  να προσαρμοστείτε σε χρονοδιαγράμματα δεν εξυπηρετεί τις σημερινές ανάγκες. Στα αισθηματικά σας ίσως να έχετε την αίσθηση ότι ο/η σύντροφός ή το άτομο που σας ενδιαφέρει, σας έχει παρεξηγήσει κι αυτό να σας κάνει να απομονωθείτε. Καλό είναι να βρείτε νέους τρόπους επικοινωνίας.

ΖΥΓΟΣ

Τώρα άτομα με επιρροή και εμπειρίας θα μπορέσουν να σας οδηγήσουν προς την επαγγελματική και οικονομική σας άνοδο.  Ευνοείστε περισσότερο όσοι από εσάς ασχολείστε με τα καλλιτεχνικά ή τα πολιτιστικά. Παρόλα αυτά αν έχετε την τάση  να παραδίνεστε στις απολαύσεις περισσότερο απ’ ότι πρέπει αυτό θα σας στοιχίσει κυρίως οικονομικά. Δεν είναι εύκολή περίοδος για την ανάπτυξη της αγάπης και του έρωτα!  Όσοι από εσάς είστε σε μακροχρόνια σχέση, θα περάσετε κάποιες δοκιμασίες. Από την άλλη θα σας δοθεί η ευκαιρία για επανασύνδεση, και μία νέα αρχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν προσκολληθείτε σε ότι έχετε επειδή φοβάστε τις αλλαγές ή την οικονομική ανασφάλεια, ξαφνικές αλλαγές και καταστάσεις είναι πολύ πιθανόν να εμφανιστούν και να σας αναγκάσουν να αλλάξετε την θέση ή στην στάση έτσι κι αλλιώς. Αν είστε σε μία δουλειά στην οποία δεν βλέπετε μέλλον, θα την αφήσετε ακόμη κι αν αυτό σημαίνει περίοδο ανασφάλειας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αναζητήσετε την ρίζα των προσωπικών σας προβλημάτων, τα οποία σας ταλαιπωρούν εδώ και πολύ καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορείτε τώρα να βασιστείτε σε μία ανανεωμένη αυτοπεποίθηση, έτσι ώστε να αποκτήσετε αναγνώριση και επιτυχία τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική σας ζωή. Αν έχετε δημιουργικά ενδιαφέροντα, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να φανερώσετε τα ταλέντα σας, Μην κρύβετε το φως σας, σκεφτείτε θετικά και έχετε την πεποίθηση ότι θα νικήσετε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξαφνικά γεγονότα ή και ευκαιρίες, θα σας κάνουν να θέσετε στον εαυτό σας τα ερωτήματα σχετικά με την βιωσιμότητα των μακρόπνοων σχεδίων και των παλαιών συνηθειών στην καριέρα σας. Αν τα πράγματα θα πρέπει να συνεχίσουν όπως είναι, η να δοκιμάσετε νέες ιδέες και μεθόδους. Επίσης είναι μία καλή περίοδο για να αναπτύξετε την κοινωνικότητά σας. Αυτή την εποχή το ενδιαφέρον στρέφεται περισσότερο στα επαγγελματικά σας, παρά στα οικογενειακά ή τα αισθηματικά σας. Τώρα πρέπει να ανοίξετε πόρτες και να πάρετε τα ρίσκα σας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παράξενες και απότομες αλλαγές μπορεί να σας στείλουν από την μία δουλειά στην άλλη, αυτή την εποχή. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε όσοι έχετε θέματα με τις αρχές ( εφορία, δικαστήρια, τράπεζες). Συναισθηματικά , ευνοείστε όσοι από εσάς είστε ελεύθεροι, γι’ αυτό πειραματιστείτε, πάρτε τα ρίσκα σας και αφήστε το ξαφνικό να συμβεί στη ζωή σας!

ΙΧΘΥΣ

Είναι ώρα να κινητοποιήσετε τις εφεδρείες των δυνάμεων της θέλησης σας και να κυνηγήσετε τους στόχους σας με αποφασιστικότητα. Παρόλα αυτά να περιμένετε αρκετή αντίσταση τώρα, ειδικά από μεγαλύτερους σε ηλικία από εσάς ανθρώπους σε θέση ισχύος. Μπορεί να υπάρχει μία απροθυμία για την ανάληψη πρωτοβουλιών στα αισθηματικά σας από τον φόβο της απόρριψης.