Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 20/9

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 20/9

 

ΚΡΙΟΣ

Κάποιοι συνεργάτες σας θα έχουν πολύ προκλητική συμπεριφορά απέναντί σας. θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας για να μην γίνουν εντάσεις, των οποίων οι συνέπειες, δεν θα αρέσουν σε καμία μεριά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πιο θετική μέρα, για να προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια, να αποκτήσετε νέες γνώσεις που θα απογειώσουν την απόδοσή σας στη δουλειά, αλλά και να συνειδητοποιήσετε ότι πιο ώριμοι τώρα, μπορείτε να διεκδικήσετε δυναμικά το μέλλον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Συγκρατείστε τα πάθη, τη βιασύνη, τη διάθεση και την ψυχολογία σας, και αφοσιωθείτε σε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε το επίπεδο ζωής σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πιο εξωστρεφείς, πιο παιχνιδιάρικη η διάθεσή σας και πιο επικοινωνιακούς σας βρίσκει η μέρα, με τρομερή διάθεση για επικοινωνία και επαφές με ανθρώπους.

ΛΕΩΝ

Αισθάνεστε αρκετά αποσυντονισμένοι από τις συνεχόμενες ανακατατάξεις που συμβαίνουν καθημερινά. Σήμερα, θα μπορέσετε να βάλετε μια τάξη και αυτό σας ικανοποιεί και σας γαληνεύει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πρωτύτερη εμπλοκή σας σε ένα μοιραίο πάθος, που σας ανάγκασε να ρισκάρετε ακόμα και μια σταθερή σχέση, έρχεται να λήξει. Το αν η λήξη θα είναι αίσια ή όχι, θα εξαρτηθεί από το πώς θα το αντιμετωπίσετε.

ΖΥΓΟΣ

Σας δίνονται ευκαιρίες δικτύωσης, επαφών και ικανοποίησης μέσα από τις παρέες και τους φίλους σας. Να θυμάστε ότι οι φιλίες σας είναι αυτές που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στα δύσκολα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο έρωτας, σίγουρα δεν είναι η προτεραιότητά σας, αλλά δεν παύει να παίζει σημαντικό ρόλο στην καλή σας διάθεση και ψυχολογία. Γι αυτό, μην παραμελείτε το σύντροφό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αποφύγετε επιπόλαιες αισθηματικές επιλογές, και φύγετε μακριά από καταστάσεις, που ξέρετε εκ των προτέρων ότι δεν είναι εφικτό να ευδοκιμήσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Χωρίς να υποχωρούν τα προβλήματά σας, ωστόσο λύνονται εύκολα τώρα πια και σεις βρίσκετε το χρόνο να διευθετήσετε οικονομικές υποχρεώσεις που έχετε πάει πίσω, εδώ και καιρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 Τακτοποιείτε χρέη, παλιούς απλήρωτους λογαριασμούς, αλλά και γραφειοκρατικά ζητήματα που αποφεύγατε, ακριβώς επειδή ήταν «γραφειοκρατικά».

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι σημαντικό σήμερα, να αποφύγετε να εξιδανικεύστε πρόσωπα και καταστάσεις, γιατί θα βγείτε, σοβαρά, ζημιωμένοι. Δώστε προσοχή στη δημόσια εικόνα σας.