Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 2/8

 

Τα ζώδια για σήμερα 2/8

 

ΚΡΙΟΣ

Για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, δεν ευθύνεστε εσείς. Μην φορτωθείτε αδίκως την ενοχή, που μπορεί οι άλλοι να προσπαθήσουν να σας προσάψουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα ταξίδι που σχεδιάζετε από καιρό τώρα, ήρθε η ώρα να το πραγματοποιήσετε. Είτε μόνοι, είτε με παρέα, θα περάσετε πολύ καλά, θα ανανεωθείτε και θα γεμίσετε μπαταρίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο ερωτισμός σας χτυπάει κόκκινα. Το ταίρι σας θα περάσει πραγματικά αξέχαστα μαζί σας, αλλά και σεις, θα πάρετε μεγάλη ικανοποίηση από τον άνθρωπό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σχέσεις, συνεργασίες, φιλίες, στο προσκήνιο. Ό,τι κακώς κείμενο υπάρχει πρόκειται να λυθεί. Οποιαδήποτε κι αν είναι η αιτία για την οποία απομακρυνθήκατε από τις σχέσεις σας, λύνεται και αυτό σας ικανοποιεί.

ΛΕΩΝ

Ανακατασκευές, ανακαινίσεις, στο χώρο εργασίας, είναι το θέμα της ημέρας. Εκνευρισμός από τη μεριά σας, γιατί η φασαρία σας αποσπά ώστε να μην μπορείτε να συγκεντρωθείτε. Ηρεμήστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια γνωριμία που εμφανίζεται από το πουθενά μπροστά σας, μπορεί να είναι ο μεγάλος έρωτας που περιμένετε. Ωστόσο, περιμένετε πριν αποφασίσετε να ενδώσετε, δεν ξέρετε ποτέ τι μπορεί να προκύψει.

ΖΥΓΟΣ

Θα βρεθείτε ενώπιον ενός μεγάλου έρωτα, ή έτσι θα σας φανεί. Προσέξτε, αφενός γιατί δεν είναι πάντα όπως φαίνονται τα πράγματα, αφετέρου, τι πρόκειται να ρισκάρετε για να τον ζήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οικογενειακά θέματα θα σας κρατήσουν απασχολημένους όχι μόνο σήμερα, αλλά και για ένα διάστημα αργότερα. Ζητήματα κληρονομικά, πρέπει να λυθούν άμεσα, αλλιώς δεν θα ησυχάσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι επικοινωνίες και οι μετακινήσεις σας θα παίξουν σήμερα τον κυριότερο ρόλο, ως προς την επιτυχία του επιδιώξεών σας. Προσοχή στα ατυχήματα λόγων έλλειψης συγκέντρωσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σας, σας προσθέτει συναισθηματισμό σε ό,τι κάνετε. Δεν θα πρέπει όμως, να παίρνετε προσωπικά ό,τι γίνεται, ειδάλλως θα αντιπαρατεθείτε με άτομα, που δεν θέλετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα οικονομικό σκαμπανέβασμα, διαταράσσει τη φυσιολογική ροή των εσόδων σας και σας τρομάζει. Καλό είναι να δείξετε ψυχραιμία ως προς την αντιμετώπισή του, προκειμένου να αποφύγετε περαιτέρω ζημιά.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ημέρα, ενδείκνυται για διασκέδαση. Οι φίλοι είναι πάντα πρόθυμοι να ακολουθήσουν τις προσταγές σας. Κοντά τους θα βρείτε συμπαράσταση και συμβουλές.