Τα ζώδια για σήμερα 18/8

Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 18/8

Τα ζώδια για σήμερα 18/8

ΚΡΙΟΣ

Η συνάντηση του Άρη με τον Ερμή, σας θέλει να σφύζει από δραστηριότητα και ζωντάνια. Θα πείτε όσα δεν έχετε πει ποτέ στο ταίρι σας, θα κάνετε όσα δεν έχετε κάνει στη δουλειά σας, θα επιδιώξετε στόχους, που σε άλλες περιπτώσεις δεν θα ρισκάρατε ποτέ.

ΤΑΥΡΟΣ

Δυσάρεστες εκπλήξεις, εμπόδια και καθυστερήσεις στις δουλειές και στα σχέδιά σας. Μια συνεργασία αναβάλλεται και ένα επαγγελματικό πλάνο σας ματαιώνεται. Κάποια επιπλοκή σε θέματα σπουδών σας αναστατώνει. Προσέξτε να νεύρα σας. Μην τα βάλετε με λάθος ανθρώπους

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολύ θετικές οι εξελίξεις σε θέματα που αφορούν στο δημόσιο και στις φορολογικές και νομικές εκκρεμότητες. Αν και δεν θα καταφέρετε να αποφύγετε  την γραφειοκρατία για να κάνετε τη δουλειά σας, ωστόσο έχετε υπομονή και υποστήριξη από έμπειρους συνεργάτες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μοναδική επικοινωνιακή δεινότητα σήμερα, θα σας φέρει σε επαφή με ανθρώπους που περιμένατε πώς και πώς να συνεργαστείτε. Μπορείτε άνετα να μείνετε πίσω και να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας. Μια μεγάλη συμφωνία κλείνεται μέσω διαδικτύου.

ΛΕΩΝ

Θα εκδηλώσετε τα αισθήματά σας στο αντικείμενο του πόθου σας, και μαζί, θα περάστε αξέχαστες ερωτικές στιγμές. Κι αν αναρωτιέστε αν πρόκειται για έναν έρωτα του καλοκαιριού, οι προοπτικές λένε άλλα. Εξαιρετικό το κλίμα ανάμεσα σε σας και στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια ευχάριστη έκπληξη, που προσωποποιείται σε μια νέα γνωριμία, πολύ ενδιαφέρουσα και ως παρουσία και ως προσωπικότητα. Ένα ξαφνικό γεγονός παρεμβαίνει και δίνει λύσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν. Παραγωγικοί και δημιουργικοί με ικανοποιητικές οικονομικές απολαβές.

ΖΥΓΟΣ

Η επαφή σας με πρόσωπα, άκρως, αντισυμβατικά, μπορεί να φέρει οριστικούς χωρισμούς σε όσους βρίσκεστε σε σταθερές σχέσεις καθώς ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος. Μεγάλο όμως είναι και το διακύβευμα. Γι αυτό να είστε προσεκτικοί, πού και σε ποιους ενδίδετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένας έρωτας, κεραυνοβόλος, σας ξεσηκώνει και σας κάνει να σκέφτεστε και να ενεργείτε αντιφατικά προς το χαρακτήρα σας. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις με τον φιλικό και συγγενικό σας περίγυρο, καθώς δεν σηκώνετε κουβέντα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γραφειοκρατικά θέματα διευθετούνται με μεγάλη ευκολία και έχετε θετικές εξελίξεις στις υποθέσεις σας, κυρίως σε αυτές που εδώ και καιρό βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Καλές ιδέες στα επαγγελματικά, προωθούν τα σχέδιά σας και δίνουν τη δυνατότητα για κέρδη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το σπίτι, το οικογενειακό περιβάλλον και για κάποιο λόγο το παρελθόν, αναπολείτε σήμερα, κάνοντας σκέψεις επιστροφής, στο πατρικό, αν είστε μακριά. Νοσταλγία και αναμνήσεις φτιάχνουν ένα ιδιαίτερα συναισθηματικό κλίμα γύρω σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μεγάλο επικοινωνιακό πάθος και ενθουσιασμός, θα πάρει φωτιά το διαδίκτυο, τα τηλέφωνα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θα ανταλλάξετε μηνύματα αγάπης, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά και ιδέες, απόψεις και γνώμες. Η συμβολή των επικοινωνιών, είναι σημαντική για σήμερα.

ΙΧΘΥΕΣ

Αποφασίζετε να εξυγιάνετε τον οικονομικό τομέα σας και μπαίνετε στη διαδικασία να βάλετε γερό φρένο, σχεδόν «μνημόνιο» στα έξοδά σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα με τις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Να αποφύγετε να δανειστείτε.