Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 16/9

Προβλέψεις για σήμερα  16/09

ΚΡΙΟΣ

Ψάχνετε συναισθηματική επιβεβαίωση στους λάθος ανθρώπους και αυτό σας φέρνει πρόσθετο εκνευρισμό. Προσπαθήστε να μην δημιουργείτε εχθρότητες, αντιπαλότητες, και εντάσεις στο περιβάλλον σας, κυρίως λεκτικά

ΤΑΥΡΟΣ

Το οικονομικό σκαμπανέβασμα που περνάτε σήμερα, δεν είναι και τόσο τραγικό. Προς τι λοιπόν ο πανικός; Υπάρχουν άλλα, σοβαρότερα θέματα για να ασχοληθείτε και να φροντίσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα, προσδίδει συναισθηματισμό, ρομαντισμό και όλα όσα χρειάζονται για να ανανεωθεί η σχέση σας αλλά και για να πλησιάσετε, οι ελεύθεροι, το αντικείμενο του πόθου σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μαμά σας η Σελήνη βρίσκεται στο δωδέκατο ηλιακό σας οίκο και φέρνει στην επιφάνεια συναισθηματικές εκκρεμότητες, διαταραχές, ανασφάλειες και ένταση. Αν δεν τα διαχειριστείτε ψύχραιμα, θα έχετε πρόβλημα.

ΛΕΩΝ

Οι γυναίκες θα είναι τα πρόσωπα που σήμερα θα σας κάνουν να περάσετε καλά. Οι φίλες, οι γνωστές, οι συγγενείς. Ανταποδώστε τους την προσοχή και την φροντίδα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Χρεώνετε τις εξωτερικές συνθήκες για ό,τι σας εμποδίζει να προωθήσετε τα σχέδιά σας, αγνοώντας ότι οι πραγματικές σας ανάγκες είναι αυτό που πρέπει να κατανοήσετε για να εξαλείψετε τον κίνδυνο παρεμπόδισης των πλάνων σας.

ΖΥΓΟΣ

Θέλετε να περάσετε όμορφα, να ζήσετε ανέμελα, να έρθετε σε επαφή με όμορφα πράγματα και καταστάσεις και οι υποχρεώσεις δεν σας αφήνουν. Υπομονή. Ο εκνευρισμός τώρα, δεν βοηθάει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένας έρωτας κάνει την εμφάνισή του, αλλά κανείς δεν μπορεί να σας εγγυηθεί ότι είναι αληθινός. Πριν πέσετε σε πλάνη, καλύτερα να βάλετε λίγη λογική στον ενθουσιασμό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια γυναικεία φιγούρα πιθανόν από το εγγύτερο ή ευρύτερο περιβάλλον σας, σας βάζει σε παιχνίδια ανταγωνιστικά. Και όσο βλέπετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν ή δεν περνάει η άποψή σας, τόσο πέφτει η διάθεσή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν δεν μπορείτε να διαχειριστείτε την κακή σας ψυχολογία που σας κάνει και ξεσπάτε στους πιο ακατάλληλους ανθρώπους, αναζητήστε τη βοήθεια κάποιου ειδικού ή κάποιου εμπειρότερου για να σας συμβουλέψει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδανική μέρα για σας που απευθύνεστε σε πολύ κόσμο ή για να προβάλλετε τις δουλειές σας και να ανεβάσετε τη δημιουργικότητά σας. Οι βιορυθμοί ανεβαίνουν μαζί με την καλή διάθεση

ΙΧΘΥΣ

Αντί να επιρρίπτετε ευθύνες στους άλλους, κάντε μια ενδοσκόπηση αναζητώντας τις αιτίες που δεν μπορείτε να αποδώσετε αυτά που πρέπει τόσο στη δουλειά σας όσο και στα προσωπικά σας.