Τα ζώδια για σήμερα 14/7

Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 14/7

Τα ζώδια για σήμερα 14/7

ΚΡΙΟΣ

Μια αίσθηση ότι θέλετε να απελευθερωθείτε από ό,τι σας καταπιέζει και σας αναγκάζει σε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, θα σας οδηγήσει να αποφασίσετε να κάνετε το πολυπόθητο ταξίδι των διακοπών. Το ονειρευτήκατε, το σχεδιάσατε, και τώρα το πραγματοποιείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα δυσκολευτείτε σήμερα να ξεπεράσετε την κατήφεια που σας έχει καταβάλει. Περίεργες σκέψεις, υπαρξιακά ζητήματα απασχολούν το μυαλό σας και στέκονται εμπόδιο στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Ευτυχώς, είναι παροδική η κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αισθάνεστε «βαριοί», και απενεργοποιημένοι από τα βάρη που καλείστε να σηκώνετε, τόσο σε επίπεδο συνεργασιών, όσο και σε επίπεδο σχέσεων. Και ενώ νιώθετε έντονα την ανάγκη για συντροφικότητα, η κούραση σας αναγκάζει να απομονώνεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα εργασιακό θέμα σας φορτίζει και σας εκνευρίζει αφάνταστα. Προσπαθήστε να διατηρείτε την ψυχραιμία σας και αποφύγετε να θυμώσετε με πρόσωπα που δεν σχετίζονται με αυτά που σας απασχολούν. Ένα θέμα υγείας βρίσκει επιτέλους ίαση.

ΛΕΩΝ

Έντονα συναισθήματα, δημιουργικότητα και πάθος, βελτιώνουν τις σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Σήμερα, η επαφή σας με παιδιά, θα σας δώσει μεγάλη χαρά και ικανοποίηση. Μήπως ήρθε η ώρα να γίνετε και σεις γονείς;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μεγάλη είναι η ανάγκη σας να αποτραβηχτείτε εντός της οικίας σας και να συ σκεφθείτε με τον εαυτό σας. Θα αναζητήσετε τη συντροφιά και τις συμβουλές των γυναικείων προσώπων της οικογένειάς σας και μαζί θα αναπολήσετε όμορφες στιγμές.

ΖΥΓΟΣ

Επικοινωνείτε τα λάθος πράγματα στον περιβάλλον σας καθώς δεν έχετε αντικειμενική και ορθή κρίση και αντιλαμβάνεστε υποκειμενικά, ό,τι συμβαίνει. Οι γυναίκες συγγενείς σας, σήμερα, θα παίξουν σημαντικό και ενεργό ρόλο στις εξελίξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να αποφύγετε να ξοδέψετε επί ματαίω. Να αποφύγετε να επενδύσετε χρήματα ακόμα και σε τομείς που φαίνεται εύκολο, όπως επίσης και να μην δανείσετε. Η σχέση σας με το χρήμα και τα υλικά αγαθά, δεν είναι ούτε ξεκάθαρη, ούτε αντικειμενική, και δεν ξοδεύετε με βάση τις πραγματικές σας ανάγκες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ενισχυμένη η υποκειμενική κρίση και η ευαισθησία σας απέναντι στα γεγονότα. Λειτουργείτε με βάση το συναίσθημα και τη διάθεση της στιγμής, γι αυτό και δεν είστε σε θέση να πάρετε αποφάσεις. Θα αναζητήσετε την προσοχή των άλλων δε, διογκώνοντας τις ανάγκες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξεκαθαρίζετε τους λογαριασμούς σας με όσους σας έχουν βλάψει και ησυχάζετε μια για πάντα από την παρουσία τους στη ζωή σας. Ένα ταξίδι θα σταθεί η αφορμή για να ζήσετε έναν μοναδικό έρωτα, που όμως, δεν είναι σίγουρο ότι θα κρατήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έντονη κοινωνική ζωή σήμερα, καθώς η μοναξιά, όπως ανακαλύπτετε δεν σας πάει καθόλου. Συμβουλές από και προς φίλους δίνονται με ευκολία. Νέες γνωριμίες που έχουν τα εχέγγυα να εξελιχθούν, όπως ακριβώς θέλετε. Όμως, να μην εξαρτάστε από τη γνώμη των φίλων σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Στο προσκήνιο η κοινωνική και επαγγελματική ζωή. Νιώθετε την ανάγκη να απελευθερωθείτε και να συμπεριφερθείτε αυθόρμητα, παραμερίζοντας κάθε επιτηδευμένο ύφος. Ένας υπερβάλλων συναισθηματισμός διαχέεται και στην επαγγελματική σας δράση.