Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 13/9

 

Τα ζώδια για σήμερα 13/9

 

 

ΚΡΙΟΣ

Οργανώστε τα οικονομικά σας και κάντε έναν αυστηρό προϋπολογισμό, γιατί θα έρθουν δύσκολες μέρες και το βαλάντιό σας, δεν αντέχει πολλές εκπλήξεις. Η επαφή σας με άτομα κύρους, θα δώσει επαγγελματικές λύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Απρόοπτες αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα, θα σας αναγκάσουν να σκεφτείτε ανακατατάξεις στα σχέδιά σας, και ακόμα χειρότερα, την αλλαγή εργασίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες, που θα σας δώσουν την δυνατότητα να διαχειριστείτε πιο σωστά τα έσοδά σας. Η δημιουργία ενός αποθεματικού ποσού για τις δύσκολες μέρες, δεν είναι άσχημη ιδέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα ποσό, που περιμένετε, ίσως από επιστροφή φόρου, ή από κάποιον άλλο φορέα του δημοσίου, ή ακόμα και από τρίτους, τονώνει την οικονομική σας αυτοπεποίθηση.

ΛΕΩΝ

Οι αποφάσεις σας σχετικά με τα επαγγελματικά σας πλάνα, θα παίξουν σημαντικό ρόλο την εξελικτική πορεία της καριέρας σας. Η καλή διαπραγματευτική σας ικανότητα θα φέρει κέρδη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 Πρόσωπα γνωστά σας,  βάζουν τα δυνατά τους για να διευθετηθούν οι οικονομικές σας υποχρεώσεις, που τόσο σας βαραίνουν την ψυχολογία. Δημιουργικότητα και έξυπνες επαγγελματικές ιδέες, φέρνουν αναγνώριση.

ΖΥΓΟΣ

Οι κοινωνικές σας επαφές, θα είναι αυτές που θα βοηθήσουν στη δημιουργία σημαντικών επαφών, και αυτό είναι κάτι που θα σας επιτρέψει να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια για το μέγιστο οικονομικό όφελος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποιοι συνεργάτες κουτσομπολεύουν πίσω από την πλάτη σας, αλλά θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε τους ενόχους και να τελειώσετε μια για πάντα με το πισώπλατο κους-κους

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ψυχολογικά αλλά και σωματικά κουρασμένοι, αισθάνεστε το τελευταίο διάστημα, αλλά η δουλειά είναι σταθερή, το ίδιο και τα εισοδήματα. Απλά, είναι αυξημένες οι υποχρεώσεις σας και δεν σας αφήνουν να ησυχάσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επαφή σας με ανθρώπους κύρους, θα είναι εκείνη που θα σας δώσει λύσεις, τόσο για την εξελικτική πορεία της καριέρας σας, όσο και για την οικονομική σας άνοδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα εκπλαγείτε από τα γεγονότα που θα συμβούν, στον αισθηματικό, κυρίως, τομέα. Γεγονότα που σας αφήνουν παγωμένους, τόσο θετικά, όσο και αρνητικά. Οι εξελίξεις όμως, είναι αποκλειστικά δική σας ευθύνη

ΙΧΘΥΕΣ

Ένα νέο πρόσωπο μπαίνει στη ζωή σας και αφενός, εξάπτει την ερωτική σας φαντασία, αφετέρου αλλάζει τον τρόπο που κινείστε και σκέφτεστε, ίσως και ολάκερη την κοσμοθεωρία σας.