Τα ζώδια για σήμερα 12/5

Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 12/5

Τα ζώδια για σήμερα 12/5

ΚΡΙΟΣ

Τα ζώδια για σήμερα 12/5 ξεκινά με τον Κριό..Φωτίζεται η προσωπικότητά σας και παρουσιάζεστε αισιόδοξοι και εξωστρεφείς. Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να προβάλλετε το χαρακτήρα σας αλλά και να συνάψετε συμφωνίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Δίνονται λύσεις σε οικονομικά ζητήματα που πριν λίγο καιρό ήταν βραχνάς. Έχετε την τάση να ασχολείστε λίγο περισσότερο με πρακτικά καθημερινά θέματα, αγνοώντας τα αισθήματα και τις σχέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια μεγάλη σας επιθυμία να αποδράσετε από την καθημερινότητα, σας δίνεται με μια πρόσκληση σε μια εκδρομή ή μια σύντομη απόδραση σε κάποιον προορισμό της αρεσκείας σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια ευχάριστη πνοή σε ό,τι έχει να κάνει με το σπίτι, την οικογένεια και ό,τι συνδέεται με τις ρίζες, την καταγωγή ή τις καταβολές. Εντός του οικογενειακού κύκλου, αισθάνεστε πιο ασφαλείς, και πιο προστατευμένοι.

ΛΕΩΝ

Ακτινοβολείτε. Είστε εξωστρεφείς και με ανάλαφρη διάθεση. Επικεντρώνεστε στην χαρούμενη πλευρά της ζωής και αυτό το περνάτε και στους γύρω σας, που σας βρίσκουν «χαρά Θεού».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέματα της καθημερινότητας και ιδιαίτερα εκείνα που προϋποθέτουν σκληρή δουλειά. Θα σας προκύψουν αγγαρείες και υποχρεώσεις ακόμα και η ανάληψη ευθυνών, των άλλων. Ενδιαφέρον για την υγεία.

ΖΥΓΟΣ

Αντιλαμβανόμενοι τις απόψεις των άλλων, γίνεστε πιο συντροφικοί και πιο συνεργάσιμοι. Θα υποχωρήσετε σε πολλές περιπτώσεις και θα τηρήσετε μια πιο συμβιβαστική διάθεση προκειμένου να κλείσετε συμφωνίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στο προσκήνιο θέματα που αφορούν κυρίως την διαχείριση χρημάτων, από κοινού. Ίσως το κοινό ταμείο μιας σχέσης. Εσωστρέφεια και άσχημη η διάθεσή σας δεν θα είστε εύκολα συνεννοήσιμοι σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ταξιδιάρικη διάθεση και τάσεις για φιλοσοφία. Επιθυμία για διασκέδαση και συναναστροφές με παρέες ή ομάδες με κοινούς σκοπούς. Να μην παραμελήσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις όμως.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις να είναι αυξημένες και δύσκολες, ωστόσο θα τύχετε της αναγνώρισης των ικανοτήτων σας, τόσο από τους ανωτέρους όσο και από τους συνεργάτες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ομαδικές εργασίες, συλλογικές δραστηριότητες και συνδικαλιστική δραστηριοποίηση σας κρατούν σε εγρήγορση σήμερα. Μέσα σ’ ένα τέτοιο πλαίσιο δράσης, είναι πιθανό να αναθεωρήσετε κάποια απ’ τα μελλοντικά σας σχέδια.

ΙΧΘΥΕΣ

Ανεπίλυτες καταστάσεις, ζητήματα που στο παρελθόν σας προβλημάτισαν, έρχονται στην επιφάνεια για να μπορέσουν να λυθούν και να απαλλαγείτε μια και καλή από το βάρος τους. Κάποια κυκλοθυμία από μέρους σας, είναι αναμενόμενη.