Τα ζώδια για σήμερα 8/4

Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 8/4

Τα ζώδια για σήμερα 8/4

ΚΡΙΟΣ

Τα ζώδια για σήμερα 8/4 ξεκινά με τον Κριό..Με προσοχή ο χειρισμός των οικονομικών γιατί έρχονται σκαμπανεβάσματα. Διεκδικείτε μια δουλειά που ξέρετε ότι θα σας αποφέρει αρκετά κέρδη, ίσως με μεγαλύτερη ένταση απ’ όσο πρέπει. Θέματα ακίνητης περιουσίας θα σας απασχολήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Λίγο δύσκολη η σημερινή ημέρα, θα είστε σε ένταση και δεν θα μπορείτε να συνεννοηθείτε εύκολα, ούτε με τους επαγγελματικούς σας συνεργάτες, ούτε και με τους δικούς σας. Θα ήταν προτιμότερο δε, να αποφύγετε να αποφασίσετε για σοβαρά θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι αντιδράσεις σας προκαλούν. Ο τρόπος που διαχειρίζεστε τα θέματα της καθημερινότητας, μπορεί να είναι πρωτότυπος, ωστόσο είναι έντονος και δημιουργεί εντάσεις στους άλλους. Χαλαρώστε και προσπαθήστε να κρατάτε την ψυχραιμία σας σε κάθε περίπτωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα τα πείτε ένα χεράκι με τους φίλους σας σήμερα. Θέλοντας να επαναπροσδιορίσετε τις φιλίες και τις γνωριμίες σας, να τις τοποθετήσετε σε άλλη βάση, θα μπείτε στη διαδικασία να κάνετε ξεκαθαρίσματα. Να θυμάστε, ότι κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να σας κάνει το σάκο του μποξ.

ΛΕΩΝ

Πολλές πρωτότυπες ιδέες, άνετα εφαρμόσιμες σε πρακτικό επίπεδο, σας κάνει να διεκδικείτε, επάξια, την πρωτιά, σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι ικανότητές σας αναγνωρίζονται και τυγχάνετε μεγάλης διάκρισης. Αν δεν αρχίσετε τους γνωστούς σας κομπασμούς, όλα θα πάνε εξαιρετικά καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εκμάθηση ενός νέου αντικειμένου, θα δώσει ώθηση στη δουλειά σας και θα σας κάνει ανάρπαστους συνεργάτες. Όσο δύσκολο κι αν σας φαίνεται μην αποφύγετε τη διαδικασία γιατί θα έχετε μεγάλο κέρδος από αυτό. Η νέα τεχνολογία, είναι εργαλείο. Εκμεταλλευτείτε το.

ΖΥΓΟΣ

Νέα, εκκεντρικά πρόσωπα εισέρχονται στη ζωή σας και αλλάζουν τα δεδομένα σας. Μετά την πρώτη έκπληξη, ο έρωτας σας πλημμυρίζει και περνάτε απίστευτα όμορφες στιγμές με το πρόσωπο που με πολύ πρωτότυπο τρόπο, κέρδισε την καρδιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νέα πνοή στις συνεργασίες, συνεταιρισμούς αλλά και σχέσεις. Ένας αέρας ανανέωσης, έρχεται να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά. Η ζωή και η καθημερινότητά σας παίρνουν άλλη τροπή, πιο θετική και πιο προσοδοφόρα. Μια συμφωνία κλείνει με πολύ θετικό για σας, τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξαφνικές αλλαγές, μπορεί και εντάσεις, στον εργασιακό χώρο. Θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο που τα διαχειρίζεστε. Μην αφήσετε το θυμό σας, ή τα έντονα συναισθήματα να σας κατευθύνουν. Μικρά θέματα υγείας, μπορεί και κάποιου μέλους της οικογένειάς σας, θα σας απασχολήσουν έντονα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εμφάνιση ενός προσώπου, που σας κινεί το ερωτικό ενδιαφέρον είναι το κλου της ημέρας. Ο έρωτας σας χτυπά την πόρτα, αλλά και σεις, μέσα σας συνειδητοποιείτε τα συναισθήματά σας και συμφιλιώνεστε με αυτά. Ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικογενειακά ξεκαθαρίσματα είναι μέσα στο ημερήσιο πρόγραμμα. Μπορεί να χρειαστεί να εκφράσετε την γνώμη σας σε μέλη της οικογένειάς σας. Φροντίστε, ο τρόπος έκφρασής σας να είναι μαλακός και όσο το δυνατόν πιο συμβατός με το χαρακτήρα των δικών σας ανθρώπων.

ΙΧΘΥΕΣ

Πολλές επικοινωνίες και μετακινήσεις σήμερα. Εμφανίζονται πρόσωπα απ’ το πουθενά, είτε για να σας αναστατώσουν είτε για να σας δώσουν χαρά και ικανοποίηση. Ένα κοντινό ταξίδι σας ανανεώνει και ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών με κοντινούς συγγενείς σας ικανοποιεί.