Τα ζώδια για σήμερα 8/7

Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 8/7

Τα ζώδια για σήμερα 8/7

ΚΡΙΟΣ

Σχέσεις και συνεργασίες, υπό επανεξέταση. Συνεταιρισμοί ανανεώνονται και σχέδια συνεργασίας, επαναπροσδιορίζονται σε νέες βάσεις, με γνώμονα την λειτουργικότητά τους. Οι προσωπικές σχέσεις δε, στο μικροσκόπιο για διόρθωση των κακώς κειμένων.

ΤΑΥΡΟΣ

Αποφασίζετε να ασχοληθείτε με τα ζητήματα της υγείας σας. Θέλετε να ασχοληθείτε περισσότερο με το σώμα σας, υιοθετώντας έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, διατροφής και διαβίωσης.  Ανανέωση και στο χώρο της εργασίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βγαίνετε «παγανιά» προς αναζήτηση της συγκίνησης του έρωτα. Οι πιθανότητες να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας, δεν είναι μικρές, ωστόσο  χρειάζεται να κοντρολάρετε λίγο περισσότερο την πληθωρική σας προσωπικότητα, για να μην τρομάξουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Διάφορα προβλήματα στον οικογενειακό χώρο αλλά και μικροζημιές στο σπίτι, σας εκνευρίζουν αφάνταστα. Συνέρθετε γιατί καθώς η σκέψη σας αποσυντονίζεται, απομακρύνεστε από τους βασικούς επαγγελματικούς και άλλους, στόχους σας.

ΛΕΩΝ

Μια πολύ συναισθηματική συνομιλία με ένα πρόσωπο που έχει αποσπάσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, σας δίνει χαρά και ικανοποίηση. Μικρές ζημιές στον επικοινωνιακό σας εξοπλισμό μπορεί να σας εκνευρίσουν, ωστόσο, θα βρείτε τρόπο να επικοινωνήσετε αυτά που θέλετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το κυνήγι του χρήματος, θα σας αποφέρει καλή «λεία», ωστόσο δεν είναι αυτό που επιδιώκετε. Γι αυτό ίσως δεν αποφύγετε μια μικρή απογοήτευση. Νέες ευκαιρίες έρχονται όμως να σας αποζημιώσουν, και να σας δώσουν αναγνώριση.

ΖΥΓΟΣ

Στοχεύετε στην κορυφή, αλλά τα γεγονότα δείχνουν ότι δεν κατακτιέται εύκολα. Θα πρέπει να σκεφτείτε τη συνεργασία, και την αρμονική συνύπαρξη με άλλους, προκειμένου να κατακτήσετε τους στόχους σας. Μόνοι, δεν έχετε και πολλές πιθανότητες επιτυχίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Περίεργες σκέψεις και εμμονές, εμφανίζονται στο μυαλό σας, και σας αποτρέπουν από το βλέπετε αντικειμενικά τα πράγματα. Διάφορες εμμονές που σχετίζονται με τους αισθηματικούς σας δεσμούς φέρνουν γκρίνιες στις σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επενδύσεις, κινήσεις και έξοδα, σε αυστηρή επιτήρηση. Αποφασίζετε να βάλετε τέλος στην ανασφάλεια και αυτό προϋποθέτει κομπόδεμα. Γι αυτό και βάζετε αυστηρούς και περιοριστικούς όρους στα έξοδα αλλά και ρυθμίζετε εκκρεμότητες πολλών ετών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια νέα γνωριμία σας εκπλήσσει ευχάριστα. Ακόμα κι αν δεν πρόκειται για κεραυνοβόλο έρωτα, το πρόσωπο αυτό μπορεί να σας φανεί «χρήσιμο» σε πολλές περιπτώσεις και για πολλούς και διάφορους λόγους. Δράση και εξέλιξη στα οικονομικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια ανατροπή στα σχέδιά σας για τις διακοπές, αναστατώνει το πρόγραμμά σας και σας αναγκάζει να αναβάλλετε το ταξίδι σας. Μην θυμώνετε. Αναρωτηθείτε τι δεν έχετε κάνει σωστά το προηγούμενο διάστημα και λύστε το όσο πιο άμεσα μπορείτε.

ΙΧΘΥΕΣ

Με μεγάλο ερωτισμό και πολύ αισθησιασμό θα πλησιάσετε το αντικείμενο του πόθου σας και θα το διεκδικήσετε. Ένας νέος έρωτας παίρνει διαστάσεις καρμικού γεγονότος και αναστατώνει τη ζωή σας. Ένα κληρονομικό ζήτημα θα σας κρατήσει απασχολημένους, όλη μέρα.