Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 7/9

 

Τα ζώδια για σήμερα 7/9

 

ΚΡΙΟΣ

Τα γραφειοκρατικά ζητήματα που αφορούν στα οικονομικά σας, ευνοούνται σήμερα για να επιλυθούν. Φροντίστε γι αυτά, όσο το δυνατόν πιο άμεσα γίνεται.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές ή αναπροσαρμογές στα επαγγελματικά αλλά και προσωπικά σας σχέδια. Μην πτοηθείτε όμως. Κάθε εμπόδιο για καλό λέει ο λαός.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού, θα φέρει κοντά σας, αγαπημένους ανθρώπους και άτομα της οικογένειάς σας που έχετε καιρό να συναντήσετε. Ευχάριστες συνομιλίες, συναντήσεις και διασκέδαση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όποιες οικονομικές συναλλαγές έχετε προγραμματίσει για σήμερα, θα γίνουν χωρίς δυσκολίες. Η τύχη θα σας βοηθήσει αρκετά, ώστε να έχετε κέρδη, που θα αυξήσουν το κομπόδεμά σας.

ΛΕΩΝ

Μπορεί να προβληματίζεστε από επαγγελματικής απόψεως, όμως, είστε καταξιωμένοι ως επαγγελματίες και δεν θα σας εμποδίσουν μερικές αναποδιές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο νους σας τρέχει σε ταξίδια και διακοπές, κυρίως όσοι δεν έχετε καταφέρει να πάτε κάπου. Αυτό σας αποσυντονίζει από τη δουλειά και τις υποχρεώσεις σας. Προσγειωθείτε πριν τα πράγματα γίνουν πολύ δύσκολα.

ΖΥΓΟΣ

Ερωτικοί, αισθησιακοί, έτοιμοι να διεκδικήσετε το ταίρι που επιλέξατε. Δυναμικά μπαίνετε στο παιχνίδι του φλερτ και τελικά καταφέρνετε να αποσπάσετε την προσοχή του αντικειμένου του πόθου σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι σχέσεις, οι φιλίες, οι συνεργασίες στο προσκήνιο σήμερα προς διόρθωση των κακώς κειμένων αφενός, λύση και τελικές αποφάσεις επ’ αυτών αφετέρου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχει έρθει η ώρα, να αποφασίσετε να κάνετε κάτι για την υγεία σας. Έχετε κουραστεί αρκετά το τελευταίο διάστημα, τόσο σωματικά, όσο και ψυχολογικά, γι αυτό επιβάλλεται να κάνετε κάτι γι αυτό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένας καινούριος έρωτας, «σκάει» ξαφνικά, στη ζωή και την καθημερινότητά σας και καταφέρνει να εξάψει την ερωτική σας φαντασία. Προσέξτε όμως, γιατί μπορεί να υπόσχεται περισσότερα απ’ όσα μπορεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σας βαραίνουν οι οικογενειακές υποχρεώσεις, κυρίως γιατί καλείστε εσείς να φέρετε εις πέρας, θέματα συγγενών, που οι ίδιοι για κάποιους λόγους, δεν μπορούν να διευθετήσουν

ΙΧΘΥΕΣ

Εύνοια δίνεται σε όσους μετακινούνται, για επαγγελματικούς ή άλλους λόγους. Ευνοούνται επίσης και οι επαγγελματικές επικοινωνίες, ενώ κάποιο συγγενικό σας πρόσωπα έχει μια ευχάριστη έκπληξη για σας.