Τα ζώδια για σήμερα 30/9

Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 30/9

Τα ζώδια για σήμερα 30/9

ΚΡΙΟΣ

Είστε καλός στρατηγός αλλά κακός διπλωμάτης, κι αυτό γιατί παρουσιάζετε μία υπερβολικά επιθετική ή αμυντική συμπεριφορά η οποία προκαλεί στους άλλους μία ανταγωνιστική στάση. Αυτό θα σας οδηγήσει σε επαγγελματικές αντιπαραθέσεις. Μην περιμένετε από τον/την σύντροφό σας συνεργαστεί μαζί σας στον βαθμό που εσείς θέλετε ή να ακολουθήσει τους δικούς σας ρυθμούς. Εσείς χρειάζεστε να ξοδεύετε την πλεονάζουσα ενέργεια σας ενώ ο/η σύντροφός όχι.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι καθιερωμένες επαγγελματικές συνεργασίες μπορεί να μην λειτουργούν τόσο καλά τώρα καθώς μπορεί να έχετε κουραστεί και βαρεθεί την παλιά σας εργασία. Απρόβλεπτες και απότομες διακοπές συνεργασιών είναι πολύ πιθανές. Αν συναντήσετε νέους συνεργάτες τώρα , δεν ευνοούνται τέτοιου είδους δεσμεύσεις γιατί υπάρχουν πολλά απρόβλεπτα στην ατμόσφαιρα στον εργασιακό σας χώρο.  Δεν είναι εποχή για σταθερές σχέσεις, παραδοσιακού τύπου αλλά ώρα να χαρείτε την αμοιβαία ελευθερία με το ταίρι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή είναι μία περίοδος για συναλλαγές πέρα – δώθε, για να κλείσετε δουλειές και επενδύσετε σε επαφές εδώ και στο εξωτερικό. Θα μιλάτε περισσότερο ίσως να χρειαστεί να κάνετε και κάποιο ταξίδι ή μία μετακίνηση.  Θα έρθετε σε στενή επαφή με την δύναμη των συναισθημάτων σας και θα ανταμειφθείτε με το να περάσετε ευχάριστες ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας, αρκεί βέβαια να προσπαθήσετε να ελέγξετε την τάση σας για υπερβολές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι η ώρα να εξετάσετε μέσα από ξαφνικά γεγονότα, την στάση σας σε ότι έχει σχέση με την επιρροή που ασκούν κάποια άτομα στην ζωή σας. Μέσα από επαφές με άτομα κύρους θα νιώσετε ότι η μοίρα σας είναι μπλεγμένη με κάποιο μεγαλύτερο σχέδιο.  Μην αφήσετε όμως παραφουσκωμένες ιδέες όμως που αφορούν το μέλλον σας ή το προσωπικό σας κύρος να σας βγάλουν  από την πορεία σας.

ΛΕΩΝ

Μην αποφεύγετε την αναγκαία αλλαγή τώρα! Θα πρέπει να είστε έτοιμοι να πάρετε τολμηρές και ριζοσπαστικές νέες αποφάσεις. Αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από τον ενθουσιασμό της αλλαγής. Οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν συνδέονται τώρα με περισσότερη ελευθερία και ανεξαρτησία. Προσοχή όμως στην διαχείριση των οικονομικών σας. Αυτή σας η τάση για ανεξαρτησία και επανάσταση μπορεί να φέρει εντάσεις και παρεξηγήσεις με το ταίρι σας. Παρόλα είναι μία υπέροχη περίοδος για να ανακαλύψετε ξαφνικά διάφορα πράγματα για εσάς και για να ανανεώσετε την ψυχική σας διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε ότι αφορά τις επαφές και τις συμφωνίες, αυτή η εποχή είναι μάλλον απρόβλεπτη εξαιτίας της αντίθεσης Ουρανού – Ερμή.  Το προσαρμοστείτε σε χρονοδιαγράμματα δεν  εξυπηρετεί τις σημερινές σας ανάγκες. Η ερωτική επιθυμία δεν είναι πραγματικά κινητήρια δύναμη για σένα, αν και έχετε τάση να φλερτάρετε κι αυτό θα κάνει πιο δύσκολη την ζωή σας. Μπορεί να έχετε κουραστεί από την σχέση με τον/την σύντροφο σας που για κάποιους αυτό σημαίνει μία τάση να κάνουν  παράλληλες σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Αν θέλετε να ανοίξετε πόρτες που ήταν κλειστές για εσάς μέχρι τώρα, καλό είναι να χρησιμοποιήσετε την διπλωματία σας και προσπαθήστε να ξεπεράσετε την αδεξιότητα και την συστολή όταν συναλλάσσεστε με τους άλλους. Η αίσθηση τους και ύφους μπορεί να γίνουν τα κλειδιά για την πολυπόθητη βελτίωση της κοινωνικής σας κατάστασης. Όσοι από εσάς έχετε μακροχρόνιους δεσμούς θα περάσουν δοκιμασίες – τα παλιά κλισέ και οι διαμαρτυρίες της αγάπης δεν είναι αρκετά πλέον. Προσπαθήστε να περνάτε περισσότερο χρόνο με το ταίρι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με το εξάγωνο Δία – Σελήνης δείξτε εμπιστοσύνη στα προαισθήματα σας, η δύναμη των ενστίκτων σας είναι σε κορύφωση αυτή την περίοδο και θα έχετε τον ενθουσιασμό να δεχθείτε κάθε πρόκληση. Μπορεί παρόλα αυτά να καταλάβετε ότι τα ενδιαφέροντά σας τώρα είναι έξω από την επαγγελματική σας σφαίρα. Αυτή η περίοδος είναι περισσότερο ενεργοποιημένη συναισθηματικά για αυτό ίσως θελήσετε να διαθέσετε τον χρόνο σας στο σπίτι,  στην οικογένεια, ή στην σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τώρα αν είστε από τους τυχερούς μπορεί να βρεθείτε με χρήματα, ή ακόμη να νιώσετε τον κίνδυνο  χρηματικής απώλεια ή την επανεξέταση ενός νομικού θέματος. Παρόλα αυτά είναι μία καλή περίοδος για να ξεθάψετε μυστικά και ανακαλύψετε τις αιτίες κάποιων καταστάσεων που βιώνετε ή που βιώσατε στο παρελθόν.  Είναι ώρα να ξεκαθαρίσετε τις απόψεις και καταστάσεις με τον/την σύντροφό σας  για να μπορέσετε να σταθείτε γερά στα πόδια σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιο ταξίδι το οποίο θα σας δώσει την ευκαιρία για άνοδο  μέσα και από σκληρή δουλεία για επαγγελματική άνοδο. Η απόκτηση γνώσης μπορεί, να είναι πιο σημαντική τώρα, από την επαγγελματική εξέλιξη.  Αυτή είναι μία έντονη και «αποδοτική» περίοδος σε συναισθηματικό επίπεδο. Μπορεί να έχετε έντονες εμπειρίες με τον/την σύντροφό σας ειδικά σε ερωτικό επίπεδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να σας χαμογελάσει η τύχη από κάποιες τυχαίες συναντήσεις με ανθρώπους, αυτήν την περίοδο, οι οποίοι μπορεί να σας προσφέρουν ευκαιρίες για επέκταση και ίσως ταξίδια. Μπορεί να προχωρήσετε επαγγελματική ανοίγοντας τον κύκλο επιρροή σας και κάνοντας τις σωστές επαφές. Συναισθηματικά θα έχετε την τύχη με το μέρος σας, θα σας τραβήξει ιδιαίτερα ένα άτομο που θα σέβεστε για την σοφία του και την αντίληψη του και ίσως μπορέσετε να νιώσετε ότι  αυτή η σχέση θα σας δώσει την ευκαιρία να διευρύνετε τους ορίζοντες σας.

ΙΧΘΥΣ

Ίσως τώρα να προκύψουν κάποια γεγονότα στο εργασιακό σας περιβάλλον τα οποία θα σας προκαλέσουν μεγάλο εκνευρισμό.  Κρατήστε την ψυχραιμία σας για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σας και να φέρετε τις αλλαγές που είναι απαραίτητες για την εξέλιξη σας. Όσοι είστε σε σχέση θα έχετε έντονα την ανάγκη να δώσετε και να πάρετε συναίσθημα. Οι ελεύθεροι θα βρείτε σύντροφο πιθανόν από το εξωτερικό ή μέσα από ένα κοινωνικό ή πολιτιστικό περιβάλλον.