Τα ζώδια για σήμερα 30/3

Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 30/3

 

Τα ζώδια για σήμερα 30/3

 

 

ΚΡΙΟΣ

Προσοχή στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σας! Τώρα θα πρέπει να ξοδεύετε λίγο και κάνετε οικονομία, ή να κάνετε ασφαλείς επενδύσεις. Στα επαγγελματικά σας θα ήταν καλό για το συμφέρον σας να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή σε ότι επηρεάζει την καριέρα σας, όπως η εμφάνιση ή και το προσωπικό σας στιλ. Αν θέλετε να ανοίξετε πόρτες που ήταν κλειστές μέχρι τώρα θα πρέπει πρώτα να μάθετε τα μυστικά της διπλωματίας και να ξεπεράσετε την αδεξιότητα και την συστολή όταν συναλλάσσεστε με τους άλλους. Συναισθηματικά, δεν είναι εύκολη περίοδος για την ανάπτυξη του έρωτα και της αγάπης! Πράγματι είναι προτιμότερο να μείνετε μόνοι και να αναπτύξετε την προσωπική σας αξία και εμπιστοσύνη, από το να αναζητάτε την επιβεβαίωση σε ανούσιες ερωτικές σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποιοι παράγοντες ή κάποια ξαφνικά γεγονότα στα επαγγελματικά ή στα οικονομικά σας, θα σας δημιουργήσουν μεγάλο εκνευρισμό. Αν όμως προσπαθήσετε να κάνετε κάποιες δραστικές αλλαγές σε αυτά τα θέματα, τότε θα μπορέσετε να βάλετε σε τάξη τόσο τα επαγγελματικά, όσο και τα οικονομικά σας.  Σκανδαλιστικές ή απρόβλεπτες καταστάσεις προκύπτουν μέσα από κάποιους φίλους. Ίσως κάποιοι φίλοι σας να εξαφανιστούν ξαφνικά κι αυτό γιατί πιθανόν σας βρίσκουν κάπως απόμακρο-η ή γιατί οι φίλοι αυτοί είναι άνθρωποι που δεν έχουν την ικανότητα να κάνουν πραγματικούς συναισθηματικούς δεσμούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή είναι περίοδος  έντασης και αλλαγών οι οποίες μπορεί να γίνουν περισσότερο αισθητές στην οικογενειακή σας ζωή απ’ ότι στην καριέρα σας. Αυτή για εσάς είναι μία καλή περίοδος για την διέγερση της φαντασίας σας, αλλά όχι για το κυνήγι σοβαρών φιλοδοξιών. Η συναισθηματική σας ευαισθησία είναι στο ζενίθ της και μπορεί εύκολα να πληγωθείτε ή και να ταραχτείτε από τις αρνητικές επιρροές του περιβάλλοντός σας. Πρωταρχική δουλειά σας είναι τώρα να διευρύνετε το συναισθηματικό σας φάσμα και να  καλλιεργήσετε ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον και ταύτιση με την συναισθηματική διαδικασία που ακολουθούν οι άλλοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή την στιγμή μπορεί να αντλήσετε μεγαλύτερη επιτυχία, εγκαταλείποντας τις κακοτοπιές και το ανακάτεμα των επιχειρήσεων. Ίσως ακόμη να υπάρξει μία αύξηση των συναλλαγών σας με τις δημόσιες υπηρεσίες. Είναι μία δύσκολη στιγμή για εσάς συναισθηματικά γιατί δεν υπάρχουν πολλές σταθερές δομές απ’ όπου θα μπορούσατε τώρα στηριχθείτε. Για αυτό καλό θα είναι  να αφήσετε τα πράγματα να καταρρεύσουν, ώστε να μπορέσετε να ανασυνταχθείτε και να δημιουργήσετε νέες σταθερές δομές στα αισθηματικά σας, ίσως ακόμη και με ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σας!

ΛΕΩΝ

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για αντιληφθείτε τα οικονομικά οφέλη που σας αξίζουν, ίσως ζητώντας αύξηση ή επενδύοντας στα υλικά αποθέματα που έχετε. Σας έρχεται ένα επιπλέον εισόδημα, αλλά μπορεί και να θελήσετε να κάνετε ένα ξεφάντωμα στα έξοδα. Σιγουρευτείτε όμως ότι είστε εντάξει με τις οικονομικές αρχές. Μία αυξανόμενη αυτοπεποίθηση θα έχετε τώρα η οποία θα σας παρέχει μία σιγουριά όσο αφορά την σχέσης ή γενικά τα αισθηματικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το γεγονός είναι ότι βρίσκεστε σε μία νέα φάση σε ότι αφορά τα οικονομικά σας. Υπάρχουν πολλές αδυναμίες στον τρόπο που εργάζεστε και χειρίζεστε τα αποθέματά σας και πρέπει να ξοδέψετε χρόνο και ενέργεια για να βελτιώσετε την κατάσταση. Ειδικά σε ότι αφορά τον προϋπολογισμός και τις περικοπές των εξόδων σας. Στα αισθηματικά σας, υπάρχει μία δυσκολία από μέρους σας για το πώς θα συνταιριάσετε την τρυφερότητα με το πάθος και τον πόθο, πότε θα πρέπει να  είστε τρυφεροί και πότε θα πρέπει να ακολουθήσετε τον δικό σας δρόμο.

ΖΥΓΟΣ

Τώρα έχετε την δυνατότητα να αυξήσετε την αίσθηση ασφάλειας και το συναίσθημα ότι ανήκετε κάπου. Η επιτυχία και η ικανοποίηση από το σπίτι και την οικογένεια δημιουργούν τις προδιαγραφές για περισσότερα συναισθηματικά αποθέματα σε σχέση με την καριέρα σας. Όσον αφορά τη γη και την ιδιοκτησία ίσως αυτή την περίοδο να προκύψει κάτι καλό και μπορεί επίσης να νιώσετε έντονα την υποστήριξη της οικογενείας σας .

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πρέπει να περιμένετε να αντιμετωπίσετε αρκετές δυσκολίες καθώς θα προσπαθήσετε να εγκαθιδρύσετε νέους εργασιακούς κανονισμούς  για την ιδιωτική και την επαγγελματική σας ζωή. Θα πρέπει όμως να ξέρετε πως ότι ένα κτήριο είναι τόσο γερό όσο γερά είναι τα θεμέλια του και εκεί πρέπει να εστιάσετε τις προσπάθειές σας. Η οικογενειακή πίεση μπορεί να σας αναγκάσει να μετριάσετε τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες και στις προσωπικές σας σχέσεις θα πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποια συναισθηματικά θέμα και μπλοκαρίσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε σε μία φάση που απαιτεί πολύ σκληρή δουλειά χωρίς να αφήνει χώρο για αναγνώριση. Μπορεί να νιώθετε ότι περιστοιχίζεστε από προβλήματα και αντιπαραθέσεις στις επαγγελματικές σας συναλλαγές. Αξίζει λοιπόν να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους και τους συνεργάτες σας. Θα έχετε πολλές προκλήσεις στη δουλειά σας μέχρι να μάθετε να οργανώνετε τη ζωή σας πιο σωστά. Αυτή η περίοδος είναι πολύ σημαντική  σε ότι αφορά τους αισθηματικούς δεσμούς. Θα αντιμετωπίσετε την πρόκληση να ξεπεράσετε τις ατομιστικές σας τάσεις και να σταθείτε στο ύψος των ευθυνών σας σχετικά με τον τρόπο  που επικοινωνείτε με το ταίρι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα μεγάλα ανοίγματα και η υπερβολική αυτοπεποίθηση μπορεί να τιμωρηθούν πολύ σκληρά ( Ο Πλούτωνας σε σύνοδο με τον Δία). Αν έχετε χτίσει ένα κάστρο στην άμμο θα τις παρασύρει το κύμα και μπορεί να σας στοιχίσει ακριβά. Ανέφικτες υποσχέσεις μπορεί να δοθούν αλλά καμία να μην κρατηθεί. Ίσως ακόμη να προκύψουν προβλήματα με τον νόμο ή με την εφορία και θα πρέπει να φτάσετε σε συμβιβασμό σχετικά με τις απαιτήσεις τους. Είναι ώρα να ξεκαθαρίσετε τις απόψεις τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο και να σταθείτε γερά στα πόδια σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν είστε σε μία δουλειά που την θεωρείτε σταθερή, χωρίς αμφιβολία τώρα θα νιώσετε κάπως νευρικά. Αν προσκολληθείτε σε ότι έχετε επειδή φοβάστε τις αλλαγές ή την οικονομική ανασφάλεια, απρόβλεπτες καταστάσεις είναι πολύ πιθανό να αλλάξετε τη θέση έτσι κι αλλιώς. Μία μετακόμιση ή αλλαγή περιβάλλοντος είναι πολύ πιθανή, με την ανάλογη αλλαγή στις κοινωνικές σας σχέσεις. Αυτή είναι η εποχή που θέλετε να ξεφύγετε από τον αγώνα δρόμου και να έχετε περισσότερη ελευθερία για να κυνηγήσετε πράγματα τα οποία έχουν πραγματική αξία για εσάς.

ΙΧΘΥΣ

Παρόλο που είναι μία υπέροχη περίοδος για δημιουργικότητα ( Ποσειδώνας σε σύνοδο με τον Ερμή), δεν μπορείτε να εμπιστευθείτε όλα τα σήματα που παίρνετε αυτή την εποχή. Επειδή έχετε την τάση να συναντήσετε ανθρώπους στους οποίους δε μπορείτε πραγματικά να βασίζεστε, να το έχετε στο νου σας αν σκέπτεστε να υπογράψετε συμβόλαια ή να κάνετε δεσμεύσεις. Συναισθηματικά θα έχετε μία αίσθηση ότι σας έχουν παρεξηγήσει μπορεί να σας κάνει να νιώστε πιο έντονα το συναίσθημα της μοναξιάς και απομόνωσης μέσα στη σχέση σας. Καλό θα είναι να αποφύγετε να εκφράσετε την δυσαρέσκειά σας πάνω σ’ αυτό γιατί απλώς θα έχει σαν αποτέλεσμα να προκαλέσεις σύγχυση στο ταίρι σας.