Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα

Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 30/01

ΚΡΙΟΣ

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη, δημιουργεί φιλόδοξους στόχους. Στα επαγγελματικά, αποφασιστικές κινήσεις λειτουργούν ευεργετικά. Απολαμβάνετε στήριξη και εμπιστοσύνη από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, κοντινό πρόσωπο αποκαλύπτει τα αισθήματά του.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό, αποκαλύπτει ευκαιρίες για σημαντικές αλλαγές. Στα επαγγελματικά, απρόσμενες προτάσεις αναδεικνύουν το ταλέντο σας. Συζητήσεις για ευρύτερη κοινωνικοποίηση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απενεργοποιήστε και βρίσκετε λύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη κάνει είσοδο στο ζώδιό σας, ανεβάζει την ψυχολογία και την διάθεσή. Στα επαγγελματικά, προσοχή σε παρορμητικά λάθη. Ευχάριστες ερωτικές περιπέτειες προκαλεί απρόσμενα το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, πιθανή αρχή νέας σχέσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα, χαρακτηρίζεται δυναμικές κινήσεις και ευρηματικότητα. Στα επαγγελματικά, ισχυροποίηση και αποδοχή της θέσης σας. Εκμεταλλεύεστε ευάλωτες στιγμές από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αμηχανες στιγμες με φλογερό πάθος.

ΛΕΩΝ

Το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Κρόνο, φέρνει ειδήσεις αρνητικές. Στα επαγγελματικά, συγκρούσεις και διαφωνίες που δύσκολα διορθώνονται. Μικρές εντάσεις εξωτερικεύουν το πάθος με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απρόσμενες και ανεξέλεγκτες ερωτικές στιγμές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία, αναστατώνει ευχάριστα τα συναισθήματα. Στα επαγγελματικά, προσοχή στις σύγχρονες απόψεις. Σκέψεις και πράξεις για μεγάλα βήματα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απελευθερώνεστε από ταμπού και διεκδικείτε κάτι διαφορετικό.

ΖΥΓΟΣ

Για σήμερα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα, προκαλεί κινήσεις πρωτοβουλίας. Στα επαγγελματικά σας, διάφορες επιχειρηματικές ιδέες προκαλούν ντόμινο εξελίξεων. Στον τομέα των ερωτικών,  ήρθε η στιγμή της ισορροπίας με το ταίρι σας. Όσοι είστε ελεύθεροι, παραμένετε θεατές στις εξελίξεις που αλλάζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία, βελτιώνει τις σχέσεις με την οικογένεια. Στα επαγγελματικά, εξελίξεις που προκαλούν φοβίες και ανασφάλειες. Σημαντικές βοήθειες δέχεστε από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ανατροπές και αλλαγές από τυχαία συνάντηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία, συμμαχική διάθεση με συγγενικά πρόσωπα. Στα επαγγελματικά, εκκρεμές κατάστασης ολοκληρώνονται ευχάριστα. Διαφορές που πιθανόν να δημιουργούν εμπόδια με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αντιδράτε αρνητικά σε πιθανό πισωγύρισμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό, προκαλεί παρορμητικές αντιδράσεις. Στα επαγγελματικά, αιφνιδιαστικές αλλαγές με θετικό πρόσημο. Ανατρεπτικές προτάσεις αλλαγές καθημερινότητας με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέοι τρόποι διασκέδασης και φλερτ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη, δημιουργεί συγκυρίες προς αξιοποίηση. Στα επαγγελματικά, επιτυχία σε στόχους εξέλιξης και σταθερότητας. Δυναμική παρουσία και βοήθεια από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, κινείστε ανάμεσα σε πρόσωπα που έχετε οικειότητα.

ΙΧΘΥΣ

Το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Κρόνο, ενθαρρύνει λανθασμένες σκέψεις. Στα επαγγελματικά, δύσκολες συνεργασίες που προκαλούν αναστάτωση. Επικίνδυνες διαφωνίες με οδηγό το εγώ προκαλούν εντάσεις και διενέξεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απορρίπτεται καταστάσεις που θεωρείται υποδεέστερες σας.