Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 3/8

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 3/8

 

ΚΡΙΟΣ

Προσοχή να μην έρθετε σε ρήξη με τους φίλους και το ευρύτερο περιβάλλον σας. Ο λόγος; Παίρνετε πολύ προσωπικά, ό,τι συμβαίνει και αυτό κάποιες φορές είναι εκνευριστικό για τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε έτοιμοι και διατεθειμένοι να έρθετε ακόμα και σε ρήξη με τους συνεργάτες σας, προκειμένου να περάσει το δικό σας σε ό,τι αφορά στα σχέδιά σας. Αναρωτηθείτε όμως, είστε απολύτως σωστοί;

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μάλλον έχει έρθει ο καιρός να σχεδιάσετε τις διακοπές σας, έστω και σύντομες, γιατί απ’ ό,τι φαίνεται το μυαλό σας μόνο στη δουλειά και στην καθημερινότητά σας, δεν είναι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Περίεργες σκέψεις τριγυρίζουν στο μυαλό σας. Η σκέψη σας, δεν είναι στα ζητήματά σας, ούτε στην καθημερινότητά σας και στη δουλειά σας. Πρέπει να αφήσετε όμως, τον αρνητισμό να καθορίσει πώς θα πάει η μέρα σας.

ΛΕΩΝ

Επηρεάζονται οι σχέσεις σας, από την Πανσέληνο. Κλυδωνίζεται η σταθερότητα που έχετε με κόπο, κερδίσει. Ζήλια, ανασφάλεια, καχυποψία, έχουν δώσει τη θέση τους στην αγάπη. Ή μήπως όχι;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέματα υγείας, πρόκειται να σας ταλαιπωρήσουν, με σκοπό να σας γίνει σαφές, ότι θα πρέπει να ασχοληθείτε πιο εντατικά με τις ανάγκες του οργανισμού σας.

ΖΥΓΟΣ

Πανσέληνος σήμερα. Μην θεωρήσετε τίποτα ως δεδομένο και κυρίως μην αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από τις υποσχέσεις διαφόρων επιτηδείων που υπόσχονται πολλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αλλάζουν τα δεδομένα στις επαγγελματικές αλλά και τις προσωπικές σας σχέσεις. Αυτή η Πανσέληνος, θα σας δείξει τα κακώς κείμενα για να τα διορθώσετε. Όταν γίνει αυτό, τίποτα δεν θα είναι ξανά το ίδιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι ευκαιρίες για να περάσετε καλά, για να διασκεδάσετε με φίλους ή και μόνοι, θα είναι πολλές. Αυτό που έχετε εσείς να κάνετε, είναι να επιλέξετε το είδος της διασκέδασης που σας αρέσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανήσυχες οι σκέψεις σας, άγχη για τη δουλειά και τα οικονομικά, και μια Πανσέληνος, που δεν σας αφήνει και πολλά περιθώρια για να ησυχάσετε. Παρ’ όλα αυτά, δεν θα λείψει η καλοπέραση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος σήμερα, σας κάνει αρκετά εριστικούς με τους δικούς σας ανθρώπους. Δεν σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας και δημιουργείτε διαρκώς εντάσεις με όλους. Μάλλον πρέπει να ηρεμήσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Έκτακτες υποχρεώσεις έρχονται να αναστατώσουν την ημέρα σας. Υποχρεώσεις τρίτων που υποχρεούστε να αναλάβετε, ίσως μάλιστα γίνετε το παιδί για όλες τις δουλειές σήμερα, σας κουράζουν.