Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 29/6

 

Τα ζώδια για σήμερα 29/6

 

 

ΚΡΙΟΣ

Υπάρχει μία τάση για αναμετρήσεις τώρα κι αυτό ενισχύεται από την επιθυμία σας να επιβάλλετε τις απόψεις σας στους άλλους. Ίσως ακόμη να προσπαθήσετε να ανοίξετε δρόμο με τον τσαμπουκά σας! Παρόλα αυτά θα πρέπει να καλλιεργήσετε περισσότερη ανεκτικότητα στον εργασιακό σας χώρο, ώστε τα αποτελέσματα να είναι με το μέρος σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αξίζει τώρα να δουλέψετε σε μεγαλύτερη κλίμακα, ειδικά σε ότι αφορά την δημοσιότητα και την προώθηση  προϊόντων στην αγορά.. Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να απευθυνθείτε σε ένα μεγαλύτερο κοινό. Ακόμη θα έχετε τύχη να βρείτε  ένα άτομο σοφό και έμπιστό σύμβουλο  ο οποίος θα σας βοηθήσει να πάτε μπροστά αυτή την περίοδο. Συναισθηματικά , αυτή την εποχή θα εκτιμήσετε τον/την σύντροφό σας, που θα σας ενθαρρύνει στα σχέδια σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε την ικανότητα να προκαλέσετε ευχάριστες εντυπώσεις και γενικά θα συμπεριφερθείτε πολύ κοινωνικά και με διπλωματία. Η ικανότητά σας να κερδίζετε την εμπιστοσύνη των συνεργατών σας είναι το μεγαλύτερο ταλέντο σας το οποίο θα σας βοηθήσει στην επαγγελματική σας πορεία. Στα αισθηματικά σας,  όσοι είστε σε σταθερό δεσμό υπάρχει θα πρέπει να είστε προσεκτικοί από την τάση σας να φλερτάρετε. Οικονομικά, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στην διαχείριση των χρημάτων γιατί  είστε ευάλωτοι στις απολαύσεις και την πολυτέλεια!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βρίσκεστε σε μία φάση που απαιτεί πολύ σκληρή δουλειά, χωρίς όμως να αφήνει πολύ χώρο για αναγνώριση. Ακόμη μπορεί να βρεθείτε να περιστοιχίζεστε από προβλήματα και αντιπαραθέσεις στις επαγγελματικές σας συναλλαγές. Θα πρέπει λοιπόν να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με του συναδέλφους και τους συνεργάτες σας. Σε προσωπικό επίπεδο, ασχοληθείτε με πράγματα που σας δίνουν ευχαρίστηση και δώστε γενναιόδωρα τον χρόνο και την προσοχή στον/στην σύντροφό σας, ή στο άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΛΕΩΝ

Αυτή είναι μία περίοδος για εσάς σύγχυσης, αλλά και επαναπροσανατολισμού σε ότι αφορά σχέσεις και συνεργασίες . Αν έχετε συνέταιρο ίσως να αντιληφθείτε ότι η αφοσίωση του στην δουλειά είναι λιγότερο ικανοποιητική. Είναι πολύ δύσκολο τώρα να στεριώσουν νέες συμφωνίες και δεν μπορείτε να βασιστείτε σε πιθανούς συμμάχους.  Αυτή είναι μία περίοδος σύγχυσης και στα αισθηματικά σας. Ακόμη και οι μακροχρόνιοι δεσμοί, ή και οι γάμοι να υποφέρουν τώρα, καθώς οι συνήθειες της καθημερινότητάς σας δεν καλύπτουν τόσο τις ανάγκες τις δικές σας, όσο και τις ανάγκες του/της συντρόφου σας για εντονότερα συναισθηματικά ερεθίσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το ενδιαφέρον σας τώρα στη δουλειά σας, είναι περισσότερο στην αποτελεσματικότητα και στην εξυπηρέτηση παρά για την προσωπική σας αναγνώριση κι αυτό σας κάνει πολύτιμο συνεργάτη στον εργασιακό σας χώρο. Στα αισθηματικά σας, θα αντιμετωπίσετε κάποια μικροπροβλήματα, εξαιτίας του/της συντρόφου, που μοιάζει να αφήνει τα πράγματα να παίρνουν τον δρόμο τους με ένα ανοργάνωτο και  ίσως τεμπέλικο τρόπο.

ΖΥΓΟΣ

Θα υπάρξει μία έντονη συναισθηματική πίεση σήμερα, η οποία θα γίνει αισθητή στη δουλειά σας και θα επηρεάσει περισσότερο τις γυναίκες από τους άνδρες του ζωδίου, και μάλιστα περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο απ’ ότι σε συλλογικό, στον εργασιακό σας χώρο. Κάποιες ριζικές αλλαγές στην οικογενειακή σας ζωή, μπορεί να αποκτήσουν προτεραιότητα και τα θέματα καριέρας να έρθουν σε δεύτερη μοίρα τώρα. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να επανεξετάσετε τα συναισθηματικά σας, γιατί κάποια απωθημένα ζητήματα από το παρελθόν έρχονται στην επιφάνεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε την οικογενειακή ζωή τώρα. Καλή τύχη και αποθέματα ενέργειας μπορεί να χρησιμοποιηθούν ώστε να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες στο σπίτι. Είναι καλή εποχή για ευτυχία μέσα από τα παιδιά ( όσοι έχετε) και υπάρχου προοπτικές για επέκταση του σπιτιού. Μπορεί επίσης και να αυξηθεί η οικογένεια!  Σε εσωτερικό επίπεδο αντιλαμβάνεστε καλά τους κρυφούς συναισθηματικούς και καθοριστικού παράγοντες κι αυτό θα ωφελήσει τους στενούς δεσμούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τώρα γίνεται μία σημαντική για εσάς διεύρυνση στην κοινωνική σας ζωή και θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε περισσότερα ταξίδια αυτή την εποχή, συναντώντας ανθρώπους, εκμεταλλευόμενοι τα επικοινωνιακά σας χαρίσματα. Επικεντρώνεστε επίσης στα ταξίδια και στην μάθηση μαζί με τον/την σύντροφό σας ή με κάποιους φίλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή είναι μία περίοδο για βελτιώσετε τη σχέση σας μέσα από την βελτίωση της επικοινωνία μεταξύ σας, παρόλο που ίσως προκύψουν κάποια μικροπροβλήματα και παρεξηγήσεις. Πρέπει να γίνουν προσπάθειες για να αποκτήσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση όταν πρόκειται να προσεγγίσετε τους άλλους. Αν έχετε την υπομονή να ακούτε τους ανθρώπους ή να μπορέσετε να διευκρινίσετε τα διάφορα θέματα θα μπορέσετε να γίνετε πιο κατανοητοί. Τώρα θα αντιμετωπίσετε την πρόκληση να αναλάβετε κάποια εργασία σχετική με τις υποχρεώσεις που έχετε στην γειτονιά σας ή στον κοινωνικό σας περίγυρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι περίοδος αρκετών ριζοσπαστικών αλλαγών στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Υπάρχει μεγάλη δυνατότητα για ταξίδια και συναρπαστικές συναντήσεις με ανθρώπους από το εξωτερικό. Οι καθιερωμένες επαγγελματικές συνεργασίες ίσως να μην λειτουργούν τόσο καλά τώρα καθώς ίσως να έχετε κουραστεί και βαρεθεί με την παλιά σας εργασία. Απρόβλεπτες και απότομες διακοπές συνεργασιών είναι πολύ πιθανές. Νέα πρόσωπα και νέα ενδιαφέροντα  θα σας ξαναδώσουν έμπνευση στην ζωή σας. Κάποια  προβλήματα στις προσωπικές  σας σχέσεις μπορεί να σας αποσπάσουν την προσοχή από τα επαγγελματικά σας αυτή την περίοδο.

ΙΧΘΥΣ

Η φαντασία σας είναι στο ζενίθ της αυτή την εποχή και μπορεί να δεσμευτεί από μεγάλες ελπίδες και έχετε την τάση να θέτετε τις ελπίδες σας μία σαπουνόφουσκα. Είναι καλό να έχετε έμπνευση αλλά σιγουρευτείτε πρώτα ότι δεν παρασύρεστε από τον κόσμο του ονείρου. Ακούστε την φωνή της λογικής και δουλέψτε σταδιακά για την εκπλήρωση των στόχων σας.