Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 27/7

 

Τα ζώδια για σήμερα 27/7

 

 

ΚΡΙΟΣ

Επενδύστε στα ταλέντα σας και να περιμένετε πολύ καλά αποτελέσματα! Σας έρχεται ένα επιπλέον εισόδημα αλλά μπορεί όμως και να θελήσετε να κάνετε ένα ξεφάντωμα σε έξοδα.  Σιγουρευτείτε ότι είστε εντάξει με τις οικονομικές αρχές.  Συναισθηματικά, μία αυξανόμενη αυτοπεποίθηση, σας παρέχει σιγουριά στις προσωπικές σας σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ξαφνικά γεγονότα, σας βάζουν σε μία εποχή συναισθηματικής ανησυχίας και απρόβλεπτων αλλαγών. Μπορεί να προκύψουν διάφορα γεγονότα που θα σας ταρακουνήσουν συναισθηματικά. Υπάρχει μία έντονη τάση να ζείτε σας τσιγγάνοι και πράγματα ίσως να βρεθείτε εδώ κι εκεί να μείνετε κάπου προσωρινά. Επίσης, τώρα μπορείτε να είστε κάπως παρορμητικοί αρκεί να ξεφύγετε από περιβάλλοντα που δεν σημαίνουν πλέον πολλά για εσάς, πάντως δεν είναι καλή περίοδος για να βολευτείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν είστε σε μια δουλειά που την θεωρούσατε σταθερή, χωρίς αμφιβολία θα νιώσετε πολύ νευρικά. Αν προσκολληθείτε σε ότι έχετε επειδή φοβάστε τις αλλαγές ή την οικονομική ανασφάλεια, απρόβλεπτες καταστάσεις είναι πολύ πιθανόν να εμφανιστούν και να σας αναγκάσουν να αλλάξετε την θέση σας έτσι και αλλιώς. Αυτή είναι μία εποχή που θα θελήσετε να ξεφύγετε από ένα αγώνα δρόμου και να έχετε περισσότερη ελευθερία και να κυνηγήσετε τα πράγματα που έχουν πραγματική αξία για εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλείστε τώρα να αφιερώσετε χρόνο στην οικοδόμηση πιο γερών θεμελίων για την ζωή σας και δεν μπορείτε να περιμένετε την βοήθεια κανενός αυτή την εποχή. Εξαρτάται από εσάς να επωμισθείτε τις ευθύνες σας, χωρίς παράπονα και με αξιοπρέπεια τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα αισθηματικά σας. Ο χρόνος δεν περνά εύκολα γιατί πρέπει να φροντίσετε τις καθημερινές λεπτομέρειες και να κάνετε τα πράγματα να λειτουργήσουν σε πρακτικό επίπεδο.

ΛΕΩΝ

Τώρα είναι καιρός να επαναστατήσετε στην ζωή σας, με το να ακολουθήσετε τις νέες τάσεις και να βαδίσετε σε απάτητα μονοπάτια. Αν η οικονομική ασφάλεια και η επαγγελματική σιγουριά είναι οι βασικές σας προτεραιότητες σας, θα έχετε να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα.  Ξαφνικά γεγονότα μπορεί να συμβούν εξαιτίας των αλλαγών που είναι μέσα  στο πρόγραμμα. Αν δείτε ότι κάνετε τώρα αντικειμενικά, θα αντιληφθείτε ότι αν δεν συμβεί ένα είδος ανανέωσης θα «πεθάνετε» από πλήξη. Συναισθηματικά, είναι σαν να περνάει ηλεκτρικό ρεύμα από μέσα σας και να έχετε πλημμυρίσει από ενέργεια, γι’ αυτό αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν, είτε είστε σε σχέση, είτε είστε μόνοι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν είστε από τους τυχερούς ίσως να βρεθείτε μέσα στα χρήματα αυτή την περίοδο, αν όχι, τότε θα έχετε να ασχοληθείτε με μεγάλα χρηματικά ποσά για κάποιον άλλο λόγο, ή μέσω κάποια απώλεια εξαιτίας κάποιου νομικού θέματος. Παρόλα αυτά είναι μία καλή εποχή για ξεθάψετε μυστικά και να ανακαλύψετε τις αιτίες, σχετικά με αυτά τα θέματα. Η ψυχολογία μπορεί να βοηθήσει την επαγγελματική σας εξέλιξη. Συναισθηματικά, αυτή μία έντονη και αποδοτική περίοδος, ίσως να έχετε έντονες εμπειρίες με τον /την σύντροφό σε ερωτικό επίπεδο. Αλλά και οι άλλες σχέσεις σας θα ωφεληθούν από την ικανότητά σας να αντιλαμβάνεστε τα κρυφά ζητήματα τα οποία θα παίξουν κάποιο ρόλο.

ΖΥΓΟΣ

Η ατμόσφαιρα στη δουλειά σας ίσως να είναι κάπως «βαριά» πιθανόν εξαιτίας μία μεγαλύτερης σε ηλικία ή σε θέση γυναίκα η οποία προσπαθεί να επιβάλει την δύναμη της. Όσο πιο ώριμοι είστε τόσο καλύτερα θα χειριστείτε τις καταστάσεις. Καλό είναι να βάλετε κάποια όρια, όσο ακόμα στέκεστε στο ύψος των ευθυνών σας. Με αυτοπειθαρχία και υπομονή θα μπορέσετε να ξεπεράσετε αυτά τα εμπόδια. Παρόλα αυτά συναισθηματικά, αυτή είναι μία περίοδος στην οποία τα αισθήματα και τα συναισθήματα σας, ασκούν τρομερή δύναμη στη ζωή σας. Οι ελπίδες και τα όνειρα για το μέλλον  είναι η κινητήρια δύναμη και σας ωθεί να αναλάβετε δράση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε εντάσεις στη δουλειά σας τώρα, γιατί κάποια άτομα να προσπαθήσουν να επέμβουν και να σας αναγκάσουν κατά κάποιο τρόπο να προσαρμοστείτε, σύμφωνα με τα δικά τους θέλω!  Αυτή είναι μία συναρπαστικά αλλά και ενοχλητική περίοδος για εσάς, εξαιτίας τον ριζοσπαστικών και ξαφνικών αλλαγών στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Συναισθηματικά, ίσως να επηρεασθείτε έντονα από ένα μελλοντικό όραμα το οποίο έχει σχέση με την οικογενειακή ευτυχία, το σπίτι, τα παιδιά! Υπάρχει παρόλα αυτά μία τάση για υπερβολές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα προκύψουν κάποιες σημαντικές αλλαγές κι εσείς θα ενσωματώσετε μία νέα συμπεριφορά και στάση. Ίσως τώρα να δείτε ότι τα οικογενειακά ενδιαφέροντα και η ανάπτυξη όσον αφορά το σπίτι,  να έχουν προτεραιότητα σε σχέση με τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Παρόλα αυτά θα έχετε ένα ποσοστό επιτυχίας στην καριέρα σας και ίσως να έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε ή να επεκτείνετε τη σφαίρα της επιρροής σας. Τέλος θα θελήσετε να εστιάσετε την προσοχή στην επέκταση του χώρου που εσείς και οι δικοί σας έχετε στη διάθεσή σας! Ίσως να σκεφτείτε μία ανακαίνιση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή είναι μία περίοδος προκλήσεων τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική σας ζωή και η επιτυχία σας εξαρτάται από τον ισχυρό χαρακτήρα και την αυτοπειθαρχία σας. Θα πρέπει να περιμένετε αντιδράσεις από ισχυρούς και έμπειρους επαγγελματίες και θα ήταν προτιμότερο να μάθετε απ’ αυτούς παρά να τους πολεμήσετε. Είναι περίοδος σκληρής δουλειάς αλλά με προσπάθεια και εφόσον βάλετε κάποια όρια σε ότι αφορά το χρόνο που πρέπει να αφιερώσετε στο σπίτι και στον/στην σύντροφό σας. Οι οικογενειακές θα πρέπει τώρα να προηγηθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή είναι μία καλή εποχή για να μπορέσετε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, μέσα από την βελτίωση της επικοινωνίας, παρόλο που μπορεί στην αρχή να δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις. Πρέπει να γίνουν προσπάθειες ώστε να αποκτήσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση όταν προσεγγίζετε τους άλλους. Αν αναπτύξετε την υπομονή να ακούτε τους ανθρώπους γύρω  σας ή να μπορέσετε να διευκρινίσετε τα διάφορα θέματα θα μπορέσετε να γίνετε περισσότερο κατανοητοί. Τώρα θα αντιμετωπίσετε την πρόκληση να αναλάβετε κάποια εργασία σχετική με τις υποχρεώσεις που έχετε στο κοινωνικό σας περιβάλλον.

ΙΧΘΥΣ

Κάποια προβλήματα μπορεί να προκύψουν λόγω της τάσης να προσαρμόζετε τα λεγόμενά σας, σε αυτά που υποτίθεται ότι περιμένετε να ακούσει το άλλο πρόσωπο, κρύβοντας τις ιδέες και τις σκέψεις  που εσείς κρίνετε ότι δεν θα αρέσουν. Γι’ αυτό θα πρέπει να κάνετε προσπάθεια να βελτιώσετε τον τρόπο που επικοινωνείτε και να μάθετε να λέτε αυτό που πιστεύετε.  Είστε υπερευαίσθητοι στα ερεθίσματα του περιβάλλοντος (ειδικά στη φασαρία) και ο/η σύντροφός σας μπορεί να θεωρεί ότι αντιδράτε υπερβολικά και κριτικάρετε επίσης υπερβολικά σε αυτά τα ζητήματα.