Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 25/5

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 25/5

 

ΚΡΙΟΣ

Βρίσκεστε σε μία περίοδο που απαιτεί πολύ σκληρή δουλειά χωρίς να αφήνει πολύ χώρα για αναγνώριση. Ίσως να νιώσετε ότι περιστοιχίζεστε από προβλήματα και αντιπαραθέσεις στις επαγγελματικές σας συναλλαγές. Θα πρέπει να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους και τους συνεργάτες σας, για να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Συναισθηματικά, δώστε γενναιόδωρα τον χρόνο σας και την προσοχή σας στον/στην σύντροφό σας ή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή είναι μια συναρπαστική περίοδος αλλά και κάπως ενοχλητική (Ουρανός εξάγωνο με την Σελήνη), εξαιτίας κάποιων ξαφνικών αλλαγών στο περιβάλλον σας. Τώρα απαιτείται περισσότερη προσαρμοστικότητα σε ότι αφορά τις επαγγελματικές σας συνήθειες και τον χώρο της εργασίας σας. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι επαφές με άτομα κυρίως από το εξωτερικό. Επίσης μπορεί να προκύψουν διάφορα γεγονότα τα οποία θα σας ταρακουνήσουν συναισθηματικά και θα σας αναγκάσουν να εξετάσετε τον τρόπο με τον οποίο έχετε συνηθίσει να αντιδράτε συναισθηματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Υπάρχει μεγάλη έμφαση στα επαγγελματικά σας αυτή την εποχή, αλλά και πολλοί μικροί εκνευρισμοί. Καλό είναι να ασχοληθείτε με ένα πρόβλημα κάθε φορά, με υπομονή και επιμονή θα βρείτε τρόπο να ξεπεράσετε τις προκλήσεις στον εργασιακό σας χώρο, αρκεί να λειτουργήσετε με μεθοδικότητα και στρατηγική. Βάλτε σε ένα δρόμο την καθημερινότητα σας και σας δύνεται η ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τα δημιουργικά σας όνειρα. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο επικοινωνίας  με τον/την σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα προκύψουν μεγάλες εντάσεις τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα  προσωπικά σας. Κάποια άτομα θα προσπαθήσουν να επέμβουν στην ζωή σας και θα σας αναγκάσουν να προσαρμοσθείτε. Αν ελπίζετε στη  εκπλήρωση κάποιων συναισθηματικών σας σχεδίων ή ονείρων, σας δίνονται τώρα τόσες ευκαιρίες που δεν θα μπορέσετε να αποφασίσετε ποια να επιλέξετε. Τέλος θα έρθετε σε στενή επαφή με την δύναμη των συναισθημάτων σας, ώστε έτσι να μπορέσετε να φέρετε τα πράγματα εκεί που θέλετε εσείς!

ΛΕΩΝ

Η δημιουργικότητα και τα ταξίδια ευνοούνται αυτή την εποχή, καθώς μέσα απ’ αυτά θα αποκτήσετε περισσότερες ικανότητες και επιρροή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την περίοδο για να σταθείτε στο ύψος των πολλών επαγγελματικών προκλήσεων και να χτίσετε τα θεμέλια για μία πιο διαρκή ανάπτυξη. Θα χρειαστεί να δουλέψετε σκληρά ώστε να μπορέσετε να φτιάξετε ένα ασφαλές περιβάλλον για την σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 Αυτή είναι μία περίοδος σύγχυσης για τις προσωπικές σας σχέσεις. Ακόμη και οι μακροχρόνιοι γάμοι ή δεσμοί θα περάσουν κρίση τώρα, καθώς οι συνήθειες και οι βαρετοί ρυθμοί της καθημερινότητας, δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες για εντονότερα συναισθηματικά ερεθίσματα στις προσωπικές σας σχέσεις. Δεν μπορείτε όμως να έχετε την απαίτηση ο/η σύντροφός σας να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες σας!  Έτσι βγείτε από το σπίτι και ελάτε σε επαφή με άτομα που μπορούν να σας προσφέρουν ψυχικά και δημιουργικά ερεθίσματα. Αν συναντήσετε ένα νέο σύντροφο τώρα θα είναι ένα άτομο που θα μπορέσεις να εκπληρώσει πολλά από τα όνειρά σας!

ΖΥΓΟΣ

Κάποιες καταστάσεις και γεγονότα θα σας αναγκάσουν να κάνετε κάποιες ρυθμίσεις, σε θέματα που αφορούν την δουλειά σας ή ακόμη και σε κάποια προσωπικά θέματα. Θα είναι δύσκολο για εσάς τώρα να πιάσετε τα προβλήματα αυτά από τα κέρατα. Παρόλα αυτά άτομα με επιρροή και κυρίως γυναίκες θα σας καθοδηγήσουν προς την επαγγελματική σας επιτυχία και τα οικονομικά σας θα σημειώσουν μία μικρή άνοδο.  Είναι καλή περίοδος για ταξίδια και αν αναζητάτε σύντροφο, υπάρχει κάποιος – κάποια που σας περιμένει, πιθανότατα από το εξωτερικό. Τώρα χρειάζεστε ένα άτομο το οποίο θα σας διεγείρει πνευματικά και να σας  διευρύνει την αντίληψη που έχετε για την ζωή και τις απολαύσεις της!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν έχετε δημιουργικά ταλέντα, αυτή είναι η στιγμή να φανερώσετε τα ταλέντα σας στο κοινό.  Το χάρισμα σας έχει φθάσει σε μεγάλα ύψη! Έτσι είναι θέμα δικό σας να ποντάρετε και να πιστέψετε στον εαυτό σας! Μην κρύβετε το φως σας, σκεφτείτε θετικά και θα νικήσετε!  Ότι και να συμβαίνει στην ζωή σας, τώρα μπορείτε να περιμένετε μια δραστική επιβεβαίωση του εαυτού σας στα ερωτικά σας, αλλά και σε ότι έχει σχέση με τα παιδιά και τις δημιουργικές δουλειές. Αυτή είναι μία ευτυχισμένη στιγμή για να δεχθείτε ερωτικές προτάσεις και θαυμασμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι επαγγελματικές δεσμεύσεις τώρα θα φέρουν σε δεύτερη μοίρα την οικογένεια και το σπίτι τώρα, έτσι προσπαθήστε να περιορίσετε τις οικιακές απαιτήσεις για λίγο. Η επαγγελματικά επιτυχία που οικοδομείτε τώρα θα είναι ωφέλιμη για την οικογένεια αργότερα! Αν είστε σε σχέση. Θα λειτουργήσει καλύτερα αν αφήσετε τον/την σύντροφό σας να φροντίσει το σπίτι, ενώ εσείς θα φροντίσετε τα οικονομικά. Τα πράγματα θα αλλάξουν λίγο αργότερα, αλλά για την ώρα θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά για την επίτευξη των στόχων σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τώρα διευρύνονται οι προσωπικές σας ευθύνες και πρέπει να οργανωθείτε επαγγελματικά και προσωπικά ώστε να τα καταφέρετε. Μια θετική αντιμετώπιση από μέρους σας και πίστη για το μέλλον σας , θα σας δώσει την δυνατότητα να πάρετε ικανοποίηση και να πετύχετε!  Η κατανόηση των γονικών σας υποχρεώσεων μπορεί να γίνει ένας σημαντικός παράγοντας για την τωρινής σας εξέλιξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν η ζωή σας κυριαρχείται από μια απαράλλαχτη ρουτίνα και σφιχτά χρονοδιαγράμματα θα θελήσετε να απελευθερωθείτε από  αυτή την τυραννία τώρα!  Πολλές από τις καταστάσεις με τις οποίες έχετε περιβάλλει την ζωή σας λειτουργούν μόνο για να σας περιορίζουν και για να εμποδίζουν της περαιτέρω εξέλιξη σας. Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να ανοίξετε πόρτες και να πάρετε τα ρίσκα σας. Δεν αξίζει να περιορίζεστε από δεσμεύσεις προς τους άλλους συνεχώς!

ΙΧΘΥΣ

Αν δεν θέλετε να δείτε τις ελπίδες και τα όνειρά σας να χάνονται, τώρα πρέπει να συνειδητοποιήσετε τα όρια σας και να αφήσετε τον εαυτό σας να οδηγηθεί από την κοινή λογική. Οι μεγάλες ελπίδες συχνά έχουν την τάση να αποδεικνύονται απατηλές, Έτσι μην αφήσετε την φαντασία σας να ξεφύγει από τον έλεγχό σας. Ακούστε την φωνή της λογικής και δουλέψτε σταδιακά για την εκπλήρωση των πραγματικών σας στόχων, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα αισθηματικά σας.