Τα ζώδια για σήμερα 24/2

Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 24/2

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 24/2

 

ΚΡΙΟΣ

Βρίσκεστε σε μία περίοδο έντασης και ξαφνικών αλλαγών οι οποίες είναι περισσότερο αισθητές στην οικογενειακή σας ζωή ή στην καριέρας σας. Εκμεταλλευτείτε όμως αυτή την περίοδο για να κάνετε τις απολύτως απαραίτητες αλλαγές.  Τώρα άτομα με επιρροή μπορεί να σας καθοδηγήσουν προς την επιτυχία και τώρα τα οικονομικά σας να σημειώσουν μία μικρή άνοδο.  Συναισθηματικά, όσοι είστε  δεσμευμένοι θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να δώσετε και να πάρετε αγάπη! Οι  ελεύθεροι, δεν έχετε πλέον την τάση να κάνετε σχέσεις αυτή την φορά μόνο για βιολογικούς λόγους! Χρειάζεστε κάποιον ή κάποια που να σας διεγείρει πνευματικά. Επίσης ευνοούνται τα ταξίδια κι αν ψάχνετε για σύντροφο θα γνωρίσετε κάποιον – κάποια από το εξωτερικό ή σε κάποιο πνευματικό ή πολιτιστικό χώρο.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποιες δραστικές αλλαγές θα προκύψουν καθώς εσείς θα επιδιώξετε να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας και ίσως να θελήσετε να εγκαταλείψετε τις σταθερές δομές που έχετε οικοδομήσει μέχρι τώρα, ώστε να ακολουθήσετε τα ιδανικά σας.  Παρόλα αυτά ίσως να νιώσετε και κάποια απογοήτευση είτε σε επαγγελματικό, είστε σε συναισθηματικό επίπεδο, αλλά η όλη διαδικασία διευρύνει την αντίληψή σας και την ψυχική σας συνείδηση. Προσέξτε όμως γιατί υπάρχει η πιθανότητα να εξαπατηθείτε από την γοητεία κάποιων «χαρισματικών» προσωπικοτήτων!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για συναλλαγές, για να κλείσετε δουλειές και να επενδύσετε σε επαφές εδώ και στο εξωτερικό. Επίσης να έχετε όνειρο να συγγράψετε κάτι ή να επικοινωνήσετε με κάποιο μήνυμα, τώρα είναι η στιγμή να το κάνετε, καθώς υπάρχει ευνοϊκό κλίμα για κάτι τέτοιο.  Συναισθηματικά, αν και αυτή είναι μία αισιόδοξη περίοδος υπάρχει η πιθανότητα να χάσετε την αίσθηση του μέτρου, ειδικά αν έχετε την τάση να ανησυχείτε ή να φαντάζεστε πράγματα. Με αποτέλεσμα να μη μπορέσετε να αποφύγετε πιθανές παρεξηγήσεις με το ταίρι σας ή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποια ξαφνικά γεγονότα θα σας αναγκάσουν να εξετάσετε την πορεία της καριέρας σας έχοντας στο νου σας κάποια μακροπρόθεσμα σχέδια. Επίσης θα αναρωτηθείτε κατά πόσο χρόνο ξοδεύετε για την εκπλήρωση της προσωπικής σας ικανοποίησης. Αν όχι, τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να διορθώσετε ριζικά την επαγγελματική σας πορεία. Συναισθηματικά δεν είναι σοφό τώρα να χειριστείτε την πιθανή κρίση μέσα στην σχέση σας στέλνοντας τελεσίγραφα. Είναι απαραίτητο να ξεπεράσετε αυτούς τους καταστροφικούς  αμυντικούς μηχανισμούς, αν θέλετε να απολαύσετε μία ωραία και ζεστή σχέση με τον/την σύντροφό σας.

ΛΕΩΝ

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την περίοδο για να σταθείτε στο ύψος επαγγελματικών προκλήσεων, ώστε να χτίσετε τα θεμέλια εκείνα για μία διαρκή ανάπτυξη. Έρχονται πολλές δυσκολίες και θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά και να επωμισθείτε περισσότερες ευθύνες. Οι προϊστάμενοι σας, θα έχουν απαιτήσεις από εσάς χωρίς όμως να στα το αναγνωρίζουν. Αν προσπαθήσετε να αποφύγετε τις ευθύνες τώρα, είναι πιθανόν να σας κυνηγούν κατά πόδας οι ανησυχίες και τα προβλήματα.  Συναισθηματικά, η αλλαγή θα έρθει ξαφνικά και εσείς δεν θα πρέπει να χάσετε την ευκαιρία!  Οι ελεύθεροι θα κάνετε μία γνωριμία, η οποία θα σας κάνει να ανακαλύψετε ξαφνικά πράγματα για τον  εαυτός και για την συναισθηματική σας ανανέωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα ήταν καλό για το συμφέρον σας να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή σε ότι επηρεάζει κατά κάποιο τρόπο την καριέρα σας. Αν θέλετε να ανοίξετε πόρτες που μέχρι τώρα ήταν κλειστές καλό θα είναι τώρα να λειτουργήσετε με διπλωματία και να ξεπεράσετε την αδεξιότητα  και την συστολή όταν συναλλάσσεστε με  συνεργάτες ή με άτομα επιρροής. Η αίσθηση του γούστου και του ύφους μπορεί να γίνουν τα κλειδιά για την πολυπόθητη βελτίωση της κοινωνικής σας κατάστασης. Στα ερωτικά σας ετοιμαστείτε να δεχτείτε πολλές προκλήσεις τώρα. Επίσης θα αναρωτηθείτε για το πόσο πολύ έχετε δεσμευθεί, αν η αγάπη σας θα αντέξει στο χρόνο. Καμία σχέση χωρίς νόημα δεν θα μπορέσει να κρατηθεί τώρα.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή είναι μία από τις πιο δραστήριες περιόδους στην επαγγελματική σας ζωή και θα έχετε έλλειψη χρόνου λόγω απαιτήσεων. Αν σταθείτε στο ύψος των υποχρεώσεων σας, ξεκαθαρίζοντας τι θέλετε να πετύχετε και δουλέψετε σκληρά για τους στόχους σας, θα έχετε μεγάλη επιτυχία! Από την άλλη ίσως να βρεθείτε αντιμέτωποι με προβλήματα τα οποία θα προέρχονται από ισχυρά άτομα.  Γενικά σας ενδιαφέρει περισσότερο να εκμεταλλευτείτε τώρα τις επαγγελματικές ευκαιρίες από το να ανησυχείτε για θέματα δεσμών. Παρόλα αυτά μπορεί να υπάρξει αύξηση της οικογένειας για τους δεσμευμένους!  Για τους ελεύθερους είναι σημαντικό για εσάς τώρα να εκφράζετε αυτό που θέλετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει με ένα θετικό τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα αντιμετωπίσετε κάποια παιχνίδια εξουσίας στην δουλεία σας τώρα και ίσως να ανακαλύψετε πιθανές ίντριγκες και συνωμοσίες που γίνονται πίσω από την πλάτη σας. Αυτό μπορεί να συμβαίνει γιατί οι συνάδελφοι σας,  να σας θεωρούν αρκετά μυστικοπαθή και να σας φοβούνται γιατί δεν ξέρουν τι παίζεται μαζί σας, ή γιατί εσείς αγωνίζεστε για έλεγχο από τον  φόβο της επαγγελματικής ασφάλειας.  Ότι και να συμβαίνει στην ζωή σας τώρα, να περιμένετε μία δραστική επιβεβαίωση του εαυτού σας  και μπορεί να δεχτείτε ερωτικές προτάσεις και τον θαυμασμό του/της συντρόφου σας, του προσώπου που σας ενδιαφέρει, ή και ενός νέου ατόμου που θα μπει ξαφνικά στην ζωή σας!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι  ώρα να κάνετε μεγάλες προσπάθειες για να εξασφαλίσετε την επαγγελματική σας ασφάλεια και την οικονομική σας αυτονομία, έτσι ώστε το μέλλον σας να μην βρίσκεται στα χέρια των άλλων. Ίσως να σας δελεάσει η προοπτική να «ξεπουλήσετε» την ανεξαρτησία σας για μια καλλίτερη δουλειά ή οικονομική ασφάλεια, παρόλο που αυτό δεν θα είναι καλό για εσάς μακροπρόθεσμα.  Συναισθηματικά θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά για να ξεπεράσετε του φόβους και τα συναισθηματικά  εμπόδια μέσα στην σχέση σας.  Φανερώστε τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας στον/στην σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τώρα μπορείτε να ξεπεράσετε εμπόδια και να μεγαλώσετε την σφαίρα της δράσης σας. Αυτή την περίοδο δεν θα σας απασχολήσουν οι διπλωματικότητες κι αυτό γιατί θέλετε να βλέπετε πράγματα να γίνονται γρήγορα. Υπάρχει ένας διακαής πόθος για επιτυχία.  Αυτή είναι μία καλή περίοδος για καινοτομίες και επέκταση στο εξωτερικό. Επίσης ευνοούνται όσοι από εσάς ασχολείστε με σωματική εργασία. Αισθηματικά, υπάρχει μία έντονη αύξηση των ερωτικών σας ορμών και αυτό μπορεί να εκδηλωθεί με μία σφοδρή επιθυμία να κυνηγήσετε και κερδίσετε την προσοχή και το σώμα του κατάλληλου θηράματος!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή είναι μία περίοδος μεγάλης αισιοδοξίας και αίσθηση ελευθερίας για εσάς. Χρειάζεστε να βγείτε έξω να δείτε τον κόσμο ή να διευρύνετε τις επαφές σας, με ανθρώπους που θα σας εμπνεύσουν. Αξίζει να δουλέψετε σε μεγάλη κλίμακα, ειδικά σε ότι αφορά την δημοσιότητα και την προώθηση ιδεών ή προϊόντων στην αγορά.  Αυτήν την εποχή θα εκτιμήσετε τον/την σύντροφο σας  αν σας ενθαρρύνει σε αυτή την αναζήτηση ελευθερίας και ανεξαρτησίας! Το πώς θα τα καταφέρετε είναι άλλο θέμα!

ΙΧΘΥΣ

Θα νιώσετε μία τρομερή διέγερση της φαντασίας τώρα κι αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καλό, αν θέσετε την φαντασία σας στην υπηρεσία κάποιας δημιουργικής δουλειά, ιδιαίτερα σε ότι έχει σχέση με την μουσική , τις εικόνες και τις τέχνες.  Είναι καλό να έχετε έμπνευση , αλλά σιγουρευτείτε ότι δεν παρασύρεστε από τον κόσμο του ονείρου. Ακούστε την φωνή της λογικής και δουλέψτε σταδιακά για την εκπλήρωση πραγματικών στόχων. Κάποια γεγονότα θα σας ταρακουνήσουν συναισθηματικά και θα αναγκαστείτε να καταλάβετε ότι χρειάζεται μεγαλύτερη αντικειμενικότητα στα συναισθήματά σας και να εξετάσετε τον τρόπου που τα εκφράζετε στο ταίρι σας ή στο πρόσωπο σας ενδιαφέρει.