Τα ζώδια για σήμερα 23/3

Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 23/3

 

Τα ζώδια για σήμερα 23/3

 

ΚΡΙΟΣ

Σωματική και ψυχολογική κόπωση, μελαγχολία και ανασφάλεια, σας αναγκάζουν να αποζητήσετε τη θαλπωρή του προσωπικού σας χώρου, όπου θα ενασχοληθείτε με τις προσωπικές σας, και μόνο, ανάγκες.

ΤΑΥΡΟΣ

Έντονες οι φιλικές επαφές. Δεν σας αρέσει η μοναξιά και αναζητάτε διαρκώς τη συντροφιά αγαπημένων σας ανθρώπων. Μπορεί να πάρετε κάποιες καλές συμβουλές από τους φίλους σας, πάνω στα θέματά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νιώθετε έντονη την ανάγκη να απελευθερωθείτε από κάθε επιτηδευμένο ύφος, υιοθετείτε προκειμένου να γίνει η δουλειά σας. Ο έντονος συναισθηματισμός σας, διαχέεται και στην επαγγελματική σας δράση, η οποία αποκτά μια πιο καλλιτεχνική χροιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα αίσθημα απελευθέρωσης, σας κατακλύζει και σας βάζει στη διαδικασία να ονειροπολήσετε, να εκφραστείτε δημιουργικά, να ταξιδέψετε και να επιδιώξετε συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Περίεργα και ασυνήθιστα συναισθήματα, φοβίες και ανασφάλειες και ο φόβος ενός οριστικού τέλους, σας αναγκάζει και κρατάτε αποστάσεις ασφαλείας από τους άλλους. Καλό είναι σήμερα, να αποφύγετε την απομόνωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Και ενώ αισθάνεστε έντονη την ανάγκη για συντροφικότητα, καλλιεργείτε μέσα σας, αισθήματα ζήλιας και κτητικής διάθεσης. Εξαρτάσθε από το σύντροφό σας σε μεγάλο βαθμό και αυτό είναι τόσο πιεστικό για εκείνον, όσο και για σας τους ίδιους.

ΖΥΓΟΣ

Ημέρα συναισθηματικής φόρτισης για ένα θέμα υγείας, είτε δικό σας, είτε κάποιου προσφιλούς σας προσώπου. Να προσέχετε με τα θέματα των ημερών. Φροντίζετε τον οργανισμό σας και ενδυναμώστε το ανοσοποιητικό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τρέφεται το συναίσθημα και το πάθος μέσα σας. Παρ’ όλα αυτά, είναι εύκολο, το πάθος να μετατραπεί σε κτητική διάθεση και το συναίσθημα σε ζήλια και ανταγωνιστική προς το σύντροφό σας, διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επηρεάζονται σε σημαντικό βαθμό οι επικοινωνίες, τόσο με τους δικούς σας ανθρώπους όσο και με τους συνεργάτες σας. Γι αυτό, να είτε προσεκτικοί με τα λόγια σας, όταν προσπαθείτε να εκφράσετε είτε τα συναισθήματά σας, είτε τις επιθυμίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να προσέχετε πού ξοδεύετε, τι ξοδεύετε και γιατί το ξοδεύετε γιατί ή αλήθεια είναι ότι σε επίπεδο αγορών, λειτουργείτε με βάση το ένστικτο και την παρόρμηση της στιγμής και όχι με τη λογική. Κι αυτό είναι κάτι που θα σας κοστίσει αργότερα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ενισχυμένες η υποκειμενική κρίση αλλά και η ευαισθησία. Λειτουργείτε παρορμητικά, με βάση τα ένστικτα της στιγμής, όταν προσπαθείτε να κερδίσετε την προσοχή των άλλων, διογκώνοντας τις συναισθηματικές σας ανάγκες για να τους τραβήξετε την προσοχή.