Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 22/6

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 22/6

 

ΚΡΙΟΣ

  Είναι ώρα να κινητοποιήσετε τις εφεδρείες των δυνάμεών σας και να κυνηγήσετε τους στόχους σας, να περιμένετε όμως αρκετή αντίσταση τώρα, ειδικά από άτομα μεγαλύτερης ηλικίας από εσάς και από θέση ισχύος. Η προσπάθεια , η στρατηγική και η σκληρή δουλειά είναι η λύση για τα προβλήματα που προκύπτουν αυτό τον καιρό, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά σας. Στα αισθηματικά σας, ο χειρισμός των συγκρούσεων με τον/την σύντροφό σας, θα σας προκαλέσει ένα δίλημμα καθώς δεν έχετε την πολυτέλεια να μπορέσετε να αφεθείτε στις αδυναμίες σας και θα αναγκαστείτε να αναζητήσετε μία θέση ισχύος μέσα στην σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε κάποιες αλλαγές οι οποίες είναι απαραίτητες στα επαγγελματικά σας. Μπορείτε να περιμένετε μία δραστική επέκταση των οριζόντων σας, μέσα από κάποιο ταξίδι, εδώ ή στο εξωτερικά, ή με δραστηριότητες που αναπτύσσουν το μυαλό. Στα αισθηματικά  σας, για να λειτουργήσει η σχέση σας ικανοποιητικά, θα πρέπει να πάψετε να απομακρύνεστε συναισθηματικά από το ταίρι σας, γιατί αυτό δίνει την εντύπωση  ότι δεν νοιάζεστε πραγματικά γι’ αυτόν – αυτήν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα πρέπει να αρπάξετε την ευκαιρία να εγκαταλείψετε δραστηριότητες που έχετε βαρεθεί και να αρχίσετε να μαθαίνετε πράγματα που θα σας φέρουν σε επαφή με σύγχρονα ρεύματα!  Πολλές εφευρετικές ιδέες ξεφυτρώνουν από το μυαλό σας και θα πρέπει να βρείτε τους κατάλληλους  ανθρώπους για  να τους τις πείτε. Στα αισθηματικά σας, προσέξτε γιατί η ανυπομονησία  σας μπορεί να φέρει εντάσεις και παρεξηγήσεις στον δεσμό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή είναι συναρπαστική , αλλά ίσως και ενοχλητική περίοδος για εσάς, εξαιτίας των ριζοσπαστικών και ξαφνικών αλλαγών στο περιβάλλον σας. Ακόμη πιθανόν να μην νιώθετε και πολύ ασφαλείς τώρα σχετικά με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Η περίοδος αυτή απαιτεί προσαρμοστικότητα σε ότι αφορά τις επαγγελματικές σας συνήθειες και τον εργασιακό σας χώρο. Επίσης σε προσωπικό επίπεδο, αυτή είναι μία περίοδος συναισθηματικής ανησυχίας και απρόβλεπτων αλλαγών που θα επηρεάσουν έντονα το περιβάλλον σας. Ίσως ακόμη να προκύψουν κάποια γεγονότα που θα σας ταρακουνήσουν συναισθηματικά και θα πρέπει να δείτε αντικειμενικά τον τρόπου που αντιδράτε συναισθηματικά.

ΛΕΩΝ

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την εποχή για να σταθείτε στον ύψος πολλών επαγγελματικών προκλήσεων και να χτίσετε τα θεμέλια εκείνα για μία διαρκή ανάπτυξη. Έρχονται αρκετές δυσκολίες και θα πρέπει να εργασθείτε σκληρά και να επωμισθείτε περισσότερες ευθύνες. Στα αισθηματικά σας, η ανάγκη σας για αλλαγή είναι έντονη και δεν είστε διατεθειμένοι για συμβιβασμούς. Οι ελεύθεροι θα συναντήσετε κάποιο πρόσωπο το οποίο θα σας γοητεύσει με τα ασυνήθιστα και εμπνευσμένα ενδιαφέροντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρόλο που αυτή είναι μία υπέροχη περίοδος για δημιουργικότητα , δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε όλα τα σήματα που παίρνετε αυτή την εποχή. Αυτό έχει να κάνει με κάποιες πληροφορίες που θα λάβετε που θα θέλατε να είναι αληθινές, μέσα από κάποιες επαφές με ανθρώπους που θα νιώσετε ότι δεν μπορείτε να βασιστείτε. Να το έχετε στο νου σας αυτό  αν πρόκειται να υπογράψετε συμβόλαια ή να κάνετε επαγγελματικές και κυρίως οικονομικές δεσμεύσεις.  Ευνοείστε όσοι ασχολείστε με τα καλλιτεχνικά.

ΖΥΓΟΣ

Θέματα οικονομικά έρχονται στην επιφάνεια αυτή την περίοδο. Με προσεχτικό οικονομικό σχεδιασμό θα μπορέσετε να λύσετε κάποιες οικονομικές σας υποχρεώσεις. Προσοχή στα αλόγιστα έξοδα. Στα επαγγελματικά σας θα πρέπει να δώσετε προσοχή στις επαγγελματικές σας σχέσεις για να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Στα αισθηματικά  σας, δεν είναι εύκολη περίοδος για την ανάπτυξη του έρωτα και της αγάπης και ίσως είναι καλύτερα να μείνετε λίγο μόνοι σας από το να αναζητάτε την επιβεβαίωση σε ανώριμες ερωτικές σχέσεις. Τέλος, μερικοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία της επανασύνδεσης με το ταίρι σας και να περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μέσα από ξαφνικά γεγονότα στη δουλειά σας θα νιώσετε μία ανησυχία λόγω των καταστάσεων που είναι πέρα από τον δικό σας έλεγχο. Να είστε πολύ προσεκτικοί όσο από εσάς έχετε θέματα με τις δικαστικές ή τις οικονομικές αρχές. Ίσως να κυκλοφορήσουν πολλά χρήματα τώρα τα οποία μπορεί να έχουν σχέση με μεγάλα κέρδη αλλά και μεγάλες απώλειες, γι’ αυτό σιγουρευτείτε από πού θα πάρετε τις καλλίτερε οικονομικές συμβουλές.  Τα επαγγελματικά και οικονομικά σας θέματα απορροφούν τον χρόνο σας και από την  προσωπική σας ζωή αυτή την εποχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή είναι μία πολύ γεμάτη περίοδος και υπάρχει πιθανότητα για αύξηση των οικογενειακών και των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων. Οι απόψεις θα εκτιμηθούν στην δουλειά σας, εφόσον κι εσείς είστε δεκτικοί στις ιδέες των άλλων. Για μερικούς από εσάς, είναι μία πολύ ευνοϊκή περίοδος για επαγγελματική επέκταση  προς το εξωτερικό. Εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία για προώθηση τώρα. Σχεδιάστε το μέλλον σας. Ασχοληθείτε με πράγματα που σας δίνουν ευχαρίστηση και δώστε γενναιόδωρα τον χρόνο σας και την προσοχή σας στο ταίρι σας ή στο άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί να σας χαμογελάσει η τύχη μέσα από κάποιες τυχαίες συναντήσεις με ανθρώπους με επιρροή οι οποίοι θα σας προσφέρουν ευκαιρίες για επέκταση και ίσως ταξίδια. Τώρα θα μπορέσετε προχωρήσετε επαγγελματικά ανοίγοντας τον κύκλο της  επιρροής σας, κάνοντας τις σωστές επαφές. Στα αισθηματικά σας, θα έχετε την τύχη με το μέρος σας!  Για όσους από εσάς είστε ελεύθεροι, θα  σας τραβήξει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον ένα άτομο το οποίο θα σας γοητεύσει για την σοφία του και αντίληψή τους και μπορεί  να μία σχέση μαζί του/της θα σας δώσει την ευκαιρία να διευρύνετε τους ορίζοντες αντί να τους περιορίσετε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ότι και να συμβαίνει στην ζωής σας, τώρα μπορείτε να περιμένετε μία δραστική επιβεβαίωση τους εαυτού σας, ιδιαίτερα στα ερωτικά σας, αλλά και σε ότι έχει σχέση με τα παιδιά και τις δημιουργικές δουλειές. Αυτή είναι μία ευτυχισμένη στιγμή και μπορεί να δεχθείτε ερωτικές προτάσεις και τον θαυμασμό στον ευρύτερο κοινωνικό κύκλο. Αυτό οφείλεται εν μέρει στην αυξανόμενη αυτοπεποίθησή σας που λειτουργεί σαν μαγνήτης για τους άλλους. Έχετε αποθέματα ενέργειας που θα σας κάνουν να απολαύσετε την ζωή περισσότερο!

ΙΧΘΥΣ

Αυτή είναι μία εξαντλητική εποχή  για εσάς, που απαιτεί αντοχή και δύναμη, είτε για να απολύσετε κάποια άτομα στην δουλειά σας, είτε για να βρείτε νέα εργασία ή για να δώσετε εξοντωτικές μάχες για υπερίσχυση και εξουσία ( Άρης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα). Στα αισθηματικά σας θα έρθετε αντιμέτωποι με τις δικές αδυναμίες ερχόμενοι σε αντιπαράθεση με τους πόθους και τις ζήλιες σας.