Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 21/9

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 21/9

 

ΚΡΙΟΣ

Η προσπάθεια και η σκληρή δουλειά είναι η λύση για τα προβλήματα που προκύπτουν αυτό το διάστημα Αυτή είναι μία θαυμάσια περίοδο και για όσους από εσάς ασχολείστε με σωματική εργασία. Συναισθηματικά, διανύεται μία περίοδο δοκιμασιών και εμποδίων. Παρόλα αυτά με σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα θα μπορέσετε να κάνετε τα πράγματα όπως τα θέλετε τελικά!

ΤΑΥΡΟΣ

Απρόβλεπτες και απότομες διακοπές συνεργασιών είναι πολύ πιθανές τώρα. Αν συναντήσετε νέους συνεργάτες τώρα, δεν θα είναι ευνοϊκές οι επαγγελματικές δεσμεύσεις καθώς υπάρχουν πολλά απρόβλεπτα στην ατμόσφαιρά. Προσοχή στα οικονομικά σας. Συναισθηματικά,  οι αλλαγές ίσως να είναι κάπως απότομες, αλλά η πρόκληση θα είναι να ανανεώσετε τον εαυτό σας και την σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή είναι γενικά μία πολύ καλή περίοδος για συναλλαγές πέρα – δώθε, για να κλείσετε δουλειές και να επενδύσετε σε επαφές εδώ και στο εξωτερικό. Καλό θα είναι όμως να ακούσετε και τις συμβουλές των άλλων, γιατί μπορεί να κρίνετε λάθος αν δεν το κάνετε. Συναισθηματικά, αν και αυτή γενικά είναι μία αισιόδοξη περίοδος, θα έχετε την τάση να ανησυχείτε ή και να φαντάζεστε πράγματα, με αποτέλεσμα να μην απολαμβάνετε τις στιγμές με τον/την σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τώρα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τα πνευματικά σας χαρίσματα και την κοινωνική σας επιρροή. Βρίσκεστε σε μία περίοδο συναισθηματικής πίεσης η οποία θα γίνει αισθητή και στον εργασιακό σας χώρο! Περισσότερο θα επηρεάσει τις γυναίκες από τους άνδρες και μάλιστα κυρίως στα προσωπικά σας από ότι στα επαγγελματικά σας. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να εξετάσετε την ουσία των πραγμάτων τώρα, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα αισθηματικά σας.

ΛΕΩΝ

Θέματα οικονομικά έρχονται στην  επιφάνεια και ίσως να βρεθείτε με πολύ δουλειά  και σκληρή χωρίς  να παίρνετε την αμοιβή που θα θέλατε. Τώρα θα πρέπει να ξοδεύετε λίγο και να κάνετε οικονομίες ή να κάνετε ασφαλείς επενδύσεις. Στα αισθηματικά σας, ετοιμαστείτε να δεχθείτε πολλές προκλήσεις τώρα. Οι δεσμευμένοι θα περάσετε κάποιες δοκιμασίες, τα παλιά κλισέ και οι διαμαρτυρίες της αγάπης δεν είναι αρκετά πλέον!  Ίσως να είναι απαραίτητη μία επαναδέσμευση και περισσότερος χρόνος μαζί με τον/την σύντροφό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 Αν η επαγγελματική και η οικονομική σας ασφάλεια είναι μία από τις βασικές προτεραιότητα, θα έχετε πρόβλημα. Θα πρέπει να προετοιμαστείτε να πάρετε τολμηρές και ριζοσπαστικές αποφάσεις , Οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν τώρα θα έχουν να κάνουν με περισσότερη ελευθερία και να ανεξαρτησία. Πιθανόν να αφήσετε μια δουλειά που περιορίζει τις κινήσεις σας και να βρείτε μία άλλη με καλλίτερο ωράριο. Συναισθηματικά, η αλλαγή μπορεί να έρθει ξαφνικά και απρόβλεπτα κι όταν προκύψει δεν θα πρέπει να χάσετε την ευκαιρία!

ΖΥΓΟΣ

Ίσως να νιώσετε ένα συναίσθημα συνομωσίες ή κάποιου κακεντρεχούς κουτσομπολιού στον εργασιακό σας χώρο. Είναι καλλίτερα να κρατηθείτε μακριά παρά να ανακατευτείτε. Τα ψέματα βγαίνουν στην επιφάνεια, το ίδιο όμως και η αλήθεια. Συναισθηματικά, υπάρχει ο κίνδυνος να εμπλακείτε σε μακρόσυρτε και άκαρπες συζητήσεις. Αυτέ οι συζητήσεις – ανακρίσεις , θα οδηγήσουν μόνο στην εξάντληση του/της συντρόφου σας και τελικά σε μεγάλες και θλιβερές σιωπές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν η ασφάλεια για εσάς είναι ένα θολό τοπίο, θα θελήσετε να διευρύνετε την βάση σας σε αυτό που θεωρείτε τώρα ασφάλεια. Αυτό μπορεί να είναι τα ακίνητα, ίσως να θελήσετε να μετακομίσετε ή να αλλάξετε δουλειά. Ευνοούνται τέλος οι επενδύσεις σε γη και ακίνητα αυτή την στιγμή. Συναισθηματικά, θα επηρεασθείτε έντονα από κάποιο μελλοντικό όραμα που έχει σχέση με την οικογενειακή ευτυχία, το σπίτι, τα παιδιά. Υπάρχει παρόλα αυτά μία τάση για υπερβολές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ίσως να νιώθετε μεγάλη οικονομική πίεση.  Θα πρέπει να ξοδέψετε χρόνο και ενέργεια για να βελτιώσετε την κατάσταση, ειδικά σε ότι αφορά τον προϋπολογισμό και τις περικοπές των εξόδων σας. Συναισθηματικά, διανύεται μία κατεξοχήν ρομαντική περίοδο! Όσοι είστε σε σχέση η ανάγκη σας να δώσετε και να πάρετε αγάπη θα είναι πολύ έντονη, έτσι σιγουρευτείτε ότι δεν παραμελείτε τις συναισθηματικά και ερωτικές ανάγκες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ   

Αν θέλετε να ανοίξετε πόρτες που ήταν μέχρι τώρα κλειστές για εσάς μέχρι τώρα θα πρέπει να μάθετε τα μυστικά της διπλωματίας και να ξεπεράσετε την αδεξιότητα και την συστολή όταν πρόκειται να συναλλαχτείτε με τους άλλους. Συναισθηματικά, έχετε την δυνατότητα να προσφέρετε ζεστασιά και πάθος στην σχέση σας, αλλά καλό θα είναι να έχετε στον νου σας ότι ο/η σύντροφός σας, να μην έχει την ίδια ικανότητα με εσάς να εκφράσει την αγάπη του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν έχετε δημιουργικά ενδιαφέροντα αυτή είναι η στιγμή να φανερώσετε τα ταλέντα σας στον εργασιακό σας χώρο. Μην κρύβετε το φώς σας, σκεφτείτε θετικά και να έχετε την πεποίθηση ότι θα νικήσετε! Οικονομικά θα μπορέστε να βάλετε σε τάξη κάποιες εκκρεμότητες. Συναισθηματικά, ότι και να συμβαίνει στην προσωπική σας ζωή, να περιμένετε μία δραστική επιβεβαίωση του εαυτού σας ειδικά στα ερωτικά σας, αλλά και σε ότι έχει σχέση με τα παιδιά.

ΙΧΘΥΣ

Είναι καλό να έχετε έμπνευση, αλλά σιγουρευτείτε ότι δεν παρασύρεστε στον κόσμο του ονείρου. Ακούστε την φωνή της λογικής και δουλέψτε σταδιακά για την εκπλήρωση πραγματικών στόχων. Συναισθηματικά περνάτε μία φάση έντονης ευαισθησίας λόγω κάποιων ξαφνικών γεγονότων τα οποία αφορούν το σπίτι και την οικογένεια για τους δεσμευμένους. Για τους ελεύθερους δεν είναι καλή εποχή για δεσμεύσεις.