Τα ζώδια για σήμερα 19/8

Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 19/8

Τα ζώδια για σήμερα 19/8

ΚΡΙΟΣ

Ίσως να σας εκπλήξει ευχάριστα η αντίδραση του συντρόφου σας στην υπερ-προκλητική σας συμπεριφορά, που απορρέει από μια έντονη τάση ανεξαρτησίας που σας διακατέχει. Παρά την έκπληξη όμως, δεν θα αποφευχθεί μια αποστασιοποίηση μεταξύ σας.

                                                             ΤΑΥΡΟΣ                                                            

Ολική επαναφορά στη χαρά και την αισιοδοξία. Η αγορά νέου μεταφορικού μέσου ή τεχνολογικού εξοπλισμού σας δίνει χαρά και ικανοποιήστε πολύ απ’ τα παζαρέματα που κάνατε στην τιμή. Νιώθετε έτοιμοι να κατακτήσετε τους στόχους σας και τον κόσμο ολόκληρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα σας δοθεί η ευκαιρία να φλερτάρετε όσο θέλετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, διεκδικώντας τη καρδιά του. Θα παρασυρθείτε μαζί σε μία περιπέτεια, που θα τη ζήσετε σε όλο της το εύρος, αξιοποιώντας τα μέγιστα από αυτή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα μικρό ταξίδι, σε κάποιον κοντινό προορισμό δεν θα ήταν άσχημο, αν πρόκειται να δώσετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ανανεωθεί και να «ζωντανέψει». Μια γυναίκα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος θα σας γυρίσει πίσω στις ρίζες σας, και στα παιδικά σας χρόνια

ΛΕΩΝ

Ευχάριστες ειδήσεις για τις υποθέσεις σας, ευχάριστες και οι εξελίξεις σε θέματα γραφειοκρατίας. Με άνεση διεκπεραιώνετε τις υποχρεώσεις σας και τελειώνετε μια κι έξω με τις εκκρεμότητες. Σήμερα, μπορεί να αποκτήσετε και καινούριο μεταφορικό μέσο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε έτοιμοι να πορευθείτε στο μέλλον, εξοπλισμένοι με γνώσεις, με ανανεωμένη εμφάνιση, και με μεγάλη έξαψη και ενθουσιασμό. Ευνοϊκές οι αλλαγές στα επαγγελματικά, φέρνουν οικονομικά οφέλη, και σας δίνουν ικανοποίηση.

ΖΥΓΟΣ

Τελειώνει μια μεγάλη και μακροχρόνια ταλαιπωρία με θέματα της υγείας σας, καθώς αποφασίζετε να αλλάξετε θεράποντα ιατρό. Σωστή θεραπεία, οριστική απαλλαγή από προβλήματα υγείας που για μεγάλο διάστημα σας ταλαιπωρούσαν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε εύνοια, στα οικονομικά και επαγγελματικά σας που θα τη ζήλευαν και οι πιο τυχεροί. Ότι και να σας συμβαίνει, πάντα την τελευταία στιγμή θα σώζεστε. Και αυτό είναι το λιγότερο. Θα είστε σε θέση από σήμερα και μετά να πετυχαίνετε αυτό που θέλετε, ακριβώς όπως το θέλετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο έρωτας λειτουργεί πολλές φορές ως καταλύτης για πολλές από τις δραστηριότητές σας. Έτσι και σήμερα, ένα πρόσωπο που μπαίνει στη ζωή σας, σας ανανεώνει, σας ενθουσιάζει και αλλάζει το καθημερινό σας σκηνικό κάνοντάς το πιο συναρπαστικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι πολύ πιθανό να αποφασίσετε να επιστρέψετε στο σπίτι που μεγαλώσατε. Ίσως μια επίσκεψη στο πατρικό. Ακόμα κι αν βρίσκεστε μακριά για δουλειές, ή εργάζεστε στο εξωτερικό, σήμερα παίρνετε την απόφαση να επαναπατριστείτε. Το αν είναι σωστή η απόφασή σας, θα το δείξει ο χρόνος

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα προβείτε στην αγορά επικοινωνιακού εξοπλισμού, τελευταίας τεχνολογίας, προκειμένου να κάνετε τη δουλειά σας πιο λειτουργική και πιο εύκολη ως προς τη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας. Χαμηλώστε τους τόνους όταν μιλάτε στο τηλέφωνο.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα οικονομικά για μια φορά ακόμα στο προσκήνιο. Φαίνεται ότι δεν τα καταφέρνετε πολύ καλά στο συμμάζεμα τους και δυσανασχετείτε με τα έκτακτα έξοδα που βγαίνουν κάθε τόσο. Προσπαθήστε όσο το δυνατόν, να μετριάσετε τα έξοδα, στα απολύτως απαραίτητα.