Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 18/5

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 18/5

 

ΚΡΙΟΣ

Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για ό,τι ακούτε, γιατί, εκ των υστέρων θα αποδειχθεί ότι βιαστήκατε. Μετακινήσεις και επικοινωνίες γίνονται εύκολα, αλλά μην επαναπαύεστε.

ΤΑΥΡΟΣ

Μικρές ανατροπές στα σχέδιά σας, μπορεί να σας ενοχλήσουν. Αντιμετωπίστε τις με ψυχραιμία και μην χάνετε την ορθή σας κρίση. Τα σχέδιά σας, στο τέλος θα προωθηθούν με πολύ θετικό τρόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε στο πλάι σας, ένα ικανότατο επιτελείο, που θα στηρίξει την επίτευξη των στόχων σας, στο έπακρο. Να αναμένετε αρκετά σημαντικά κέρδη, τόσο οικονομικά, όσο και αναγνώρισης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα κάνετε μια καλή κουβέντα με τον εαυτό σας και θα αποφασίσετε ότι πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να γυρίσετε την κατάσταση με το μέρος σας. Ανασυνταχθείτε λοιπόν, και πάρτε τις αποφάσεις σας.

ΛΕΩΝ

Προκλήσεις έρχονται σωρηδόν, σε ό,τι έχει να κάνει με νέα επαγγελματικά ξεκινήματα και είναι απολύτως, στο χέρι σας, αν θα αρπάξετε τις ευκαιρίες για να κερδίσετε, ή όχι

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα οικονομικά και τα επαγγελματικά, είναι σε άνοδο, αλλά εσείς δεν φαίνεστε να είστε ικανοποιημένοι. Αυτό φέρνει αντιπαραθέσεις με τα κοντινά σας πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ

Σας απασχολούν περισσότερο τα επαγγελματικά και οικονομικά σας, παρά τα αισθηματικά. Γι αυτό, θα οργανώσετε καλύτερα το χρόνο σας, έτσι ώστε να έχετε ευκαιρίες να περνάτε κάποιες όμορφες στιγμές με το ταίρι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η καθημερινότητα εξακολουθεί να σας δυσκολεύει γι αυτό και πέφτετε «με τα μούτρα», στη δουλειά. Αυτό όμως, δεν αρέσει στα αγαπημένα σας πρόσωπα, που σας κατηγορούν για παραμέληση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπάτε αυτά που κάνετε και ασχολείστε όσο το δυνατόν περισσότερο μαζί τους. Αν αυτό σας δίνει χαρά, να μην ακούτε κανέναν, που σας παραπονιέται ότι δεν δίνετε σημασία σε τίποτα άλλο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τονώνεται ο επαγγελματικός σας τομέας και σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε πράξη τα θεωρητικά σας σχέδια. Να μην τρομάξετε από μικρούς κλυδωνισμούς των οικονομικών σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θετική η διάθεσή σας, θα προβείτε στην πραγματοποίηση, σχεδίων, που πριν από λίγο καιρό θεωρούσατε ακατόρθωτα και θα έχετε μεγάλο κέρδος, τόσο οικονομικό όσο και προσωπικό

ΙΧΘΥΕΣ

Μάχιμοι, και μαχητικοί, έτοιμοι για όλα θα κάνετε αλλαγές τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στον αισθηματικό. Αρκεί, να είστε συνειδητοί στο τι κάνετε και με ποιον τρόπο.