Τα ζώδια για σήμερα 15/7

Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 15/7

Τα ζώδια για σήμερα 15/7

ΚΡΙΟΣ

Αυθόρμητοι, ειλικρινείς, με τις αλήθειες έτοιμες να βγουν από μέσα σας παρουσιάζεστε σήμερα, στη διάρκεια των δραστηριοτήτων σας και τυγχάνετε μεγάλης εκτιμήσεως από το περιβάλλον στο οποίο θα βρεθείτε. Αποστασιοποιείστε από την επιτήδευση και τα «δήθεν».

ΤΑΥΡΟΣ

Κατακλύζεστε από ένα αίσθημα απελευθέρωσης, που σας κάνει να τολμάτε να ονειρευτείτε και να εκφραστείτε δημιουργικά. Θέλετε να ταξιδέψετε, να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, να επιδιώξετε συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, να περάσετε καλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσπαθήστε να παραμείνετε απασχολημένοι με τις καθημερινές σας δραστηριότητες σήμερα, καθώς τη σκέψη σας θα πλημμυρίσουν αναμνήσεις από περίεργες και δύσκολες στο χειρισμό τους καταστάσεις, του ερωτικού σας παρελθόντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δυσκολεύεστε με τα συναισθηματικά βάρη των ερωτικών σας σχέσεων αλλά και των συνεργασιών σας. Και ενώ από τη μία, αποζητάτε μια συντροφική σχέση, από την άλλη τα συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας, που βγαίνουν από μέσα σας, την απομακρύνουν.

ΛΕΩΝ

Ένα θέμα υγείας, είτε δικό σας, είτε κάποιου προσφιλούς σας προσώπου, σας φορτίζει συναισθηματικά και σας δημιουργεί ένα κλίμα στενάχωρο από το οποίο δεν μπορείτε να ξεφύγετε. Το καλό όμως, είναι, ότι σας βάζει στη διαδικασία να ασχοληθείτε πιο έντονα με τα θέματα υγείας σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 Ενθαρρύνεστε να ασχοληθείτε με τα παιδιά, είτε τα δικά σας, είτε των άλλων, και τα προβλήματά τους. Βελτιώνονται οι σχέσεις σας με τις γυναίκες, αλλά και έχετε έντονη την επιθυμία να γίνετε γονείς, ίσως για πρώτη, ίσως για πολλοστή φορά.

ΖΥΓΟΣ

Θα έχετε την τάση να επιστρέψετε με το μυαλό σας, στο παρελθόν. Ίσως μπείτε στη διαδικασία να αναζητήσετε τις ρίζες, ή την καταγωγή σας. Εμμένοντας όμως σε παρωχημένες απόψεις περί της ζωής, ίσως δεν συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία των σχέσεών σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σημαντικό ρόλο ίσως και καταλυτικό, θα παίξουν τα συγγενικά γυναικεία πρόσωπα, στις εξελίξεις, μια και η επικοινωνίες σας γίνονται προβληματικές και δεν εκπέμπετε τα σωστά μηνύματα, στους σωστούς ανθρώπους. Οι απόψεις σας, δε, είναι υποκειμενικές, και καθόλου ορθές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για μια φορά ακόμα, τα οικονομικά σας στο προσκήνιο. Ξοδεύετε τα χρήματά σας, βάσει ενστίκτου και παρορμήσεων, πράγμα που καθιστά τη σχέση σας με τα υλικά αγαθά, καθόλου αντικειμενική. Οι πραγματικές σας ανάγκες αυτή τη στιγμή σας διαφεύγουν εντελώς. Απαγορεύονται οι επενδύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευαίσθητοι, αλλά και με υποκειμενική κρίση. Λειτουργείτε με βάση το συναίσθημα και τις ευαισθησίες σας επάνω σε καίρια θέματα. Παίρνετε «πατριωτικά», τα ζητήματα της δουλειάς σας και δεν είστε σε θέση να συνεννοηθείτε με κανέναν

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 Με σωματική και ψυχολογική κόπωση σας βρίσκει η σημερινή ημέρα. Νιώθετε μελαγχολικοί, άτονοι και ανασφαλείς. Επιθυμείτε και επιδιώκετε την απομόνωση και την ενασχόληση με τις προσωπικές σας ανάγκες. Όμως, δεν είναι κατάλληλη μέρα για σοβαρές αποφάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Έντονες οι κοινωνικές και φιλικές επαφές, αλλά και η συμμετοχή σας σε ομάδες με κοινά ενδιαφέροντα και δράσεις. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξετε την τάση σας να αγκιστρώνεστε από τους φίλους σας και να εξαρτάστε από τις δικές τους επιθυμίες και ανάγκες.