Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 14/9

 

Τα ζώδια για σήμερα 14/9

 

 

ΚΡΙΟΣ

Επικοινωνίες με το σύντροφο, που μπορεί να βρίσκεται μακριά, με συνεργάτες, συνεταίρους, φίλους, γνωστούς, φέρνουν μια αύρα χαράς, ικανοποίησης και σας ανεβάζουν τη διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα βρεθείτε ενώπιον μιας πολύ σημαντικής ευκαιρίας, είτε επαγγελματικής, είτε προσωπικής, που θα σας φέρει πιο κοντά, στην πραγματοποίηση των επιθυμιών σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φλερτ και ερωτικές επικοινωνίες, σας δίνουν χαρά και εξάπτουν την ερωτική σας φαντασία. Γίνεστε πιο εκφραστικοί, πιο δημιουργικοί και πιο χαρούμενοι ώστε να μοιράζετε αισιοδοξία στο περιβάλλον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 Θέματα που αφορούν στο σπίτι, στην οικογένεια και στις υποχρεώσεις που αφορούν σ’ αυτούς τους δύο τομείς της ζωής σας, σας αγχώνουν και δεν σας αφήνουν να σκεφθείτε καθαρά.

ΛΕΩΝ

Ένα ταξίδι, μια μετακίνηση, θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, είτε πρόκειται για δουλειά, είτε για διασκέδαση, είτε ακόμα και για επιμόρφωση, ώστε να εξελιχθείτε επαγγελματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μεγάλη η εύνοια για τις οικονομικές συζητήσεις που σκοπεύετε να κάνετε. Μπορείτε άνετα σήμερα να υπογράψετε επωφελείς οικονομικές συμφωνίες αλλά και να ζητήσετε βοήθεια για τα θέματα που σας δυσκολεύουν

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής στο ζώδιό σας, προσφέρει πολύ εποικοδομητικές επικοινωνίες, που θα συμβάλλουν θετικά στην επίλυση των ζητημάτων σας, κυρίως σε ό,τι αφορά στα οικονομικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια ξαφνική ανατροπή σε σχέσεις και συνεργασίες, δημιουργεί σύγχυση. Απομακρύνεστε από αγαπημένους σας ανθρώπους αλλά και από την κοινωνική σας ζωή. Νέοι άνθρωποι έρχονται να αντικαταστήσουν τους παλιούς σας φίλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής από το Ζυγό, εντείνει τις επικοινωνίες με ανθρώπους που σας αρέσει να συνδιαλέγεστε και ίσως ξεκινήσει μια πάρα πολύ καλή φιλία με κάποιο άτομο από μακριά, ή από το εξωτερικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σκέψη σας επικεντρώνεται στα επαγγελματικά σας ζητήματα και στα θέματα καριέρας σας. Από τον οικονομικό τομέα θα βγείτε κερδισμένοι από μία συμφωνία που κυνηγούσατε καιρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα διευκολυνθείτε πάρα πολύ από τους στενούς και έμπιστους συνεργάτες σας, ως προς τα επαγγελματικά θέματά σας και δυσκολίες. Στα αισθηματικά, ένα ολοκαίνουργιο ξεκίνημα σας δίνει φτερά.

ΙΧΘΥΕΣ

Δάνεια, ασφαλιστικές εισφορές, πληρωμές υποχρεώσεων, και ό,τι άλλο οικονομικό θέμα που είχατε πάει πίσω, εδώ και καιρό, ξανά στο προσκήνιο προς διευθέτηση.