Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 13/7

 

Τα ζώδια για σήμερα 13/7

 

 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σας, δεν συμβάλει θετικά στη διατήρηση της ηρεμίας σας. Παίρνετε τα πάντα πολύ «πατριωτικά» και αυτό δυσχεραίνει τις σχέσεις σας με φίλους, συνεργάτες και σύντροφο.

ΤΑΥΡΟΣ

Αφήστε τα σοβαρά για αργότερα. Σήμερα προτιμήστε να περάσετε πιο ανάλαφρα, ίσως να βγείτε να διασκεδάσετε, γιατί το πλανητικό σκηνικό δεν ευνοεί τις σοβαρές υποθέσεις και αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αποφύγετε τα υπερβολικά έξοδα, γιατί μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε έκτακτες οικονομικές καταστάσεις και θα σας λείψουν τα χρήματα. Καλό είναι να επιδιώξετε τη μετριοπάθεια στα έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να αποφύγετε να ρισκάρετε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για θέματα που δεν έχετε εξετάσει διεξοδικά. Ο κίνδυνος να πέσετε θύματα εξαπάτησης είναι πολύ μεγάλος.

ΛΕΩΝ

Οικονομικά θέματα προωθούνται, ενώ οι υπόλοιπές σας εκκρεμότητες μπαίνουν στην κανονική τους πορεία. Μην αφήσετε νέα προβλήματα να προστεθούν στα παλιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από δω και στο εξής, τώρα που ο κυβερνήτης σας γύρισε ορθόδρομος, μπορείτε άνετα να αποφασίσετε σοβαρά, για τα πολύ σοβαρά ζητήματα, χωρίς φόβο και πάθος.

ΖΥΓΟΣ

Τα προβλήματα των προσωπικών σας σχέσεων στο προσκήνιο, καθώς καλείστε να πάρετε σοβαρές και υπεύθυνες αποφάσεις για την εξελικτική τους πορεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε ένα θέμα υγείας, ή ακόμα και της δουλειάς σας, με ιδιαίτερη σοβαρότητα. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη του. Μεριμνήστε, ειδάλλως η «χασούρα» θα είναι μεγάλη

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ό,τι είχε να κάνει με τα οικονομικά σας, στο παρελθόν και σας είχε δυσκολέψει, από σήμερα και μετά παίρνει το δρόμο του προς λύση και διευθέτηση. Αρκεί και σεις να μπείτε σοβαρά στο ρόλο του διορθωτή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η οικογένεια, τα μέλη της, και τα ζητήματα που σας απασχολούν από κοινού μαζί τους, στο προσκήνιο προς ανάλυση, συζήτηση, λύση. Μην διστάσετε να ζητήσετε τη συμβουλή κάποιου πιο ηλικιωμένου προσώπου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέματα υγείας, δικά σας, ή προσφιλών σας προσώπων προωθούνται. Τα προβλήματα του επαγγελματικού σας χώρου, λύνονται επίσης με τον καλύτερο τρόπο.

ΙΧΘΥΕΣ

Φορτισμένοι από ένα οικονομικό θέμα που σας προβληματίζει και καθυστερεί ως προς τη λύση του, θα τα βάλετε με όλο τον κόσμο. Κρατήστε την ψυχραιμία σας, γιατί θα κάνετε λάθη που δεν διορθώνονται.