Τα ζώδια για σήμερα 13/5

Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 13/5

Τα ζώδια για σήμερα 13/5

ΚΡΙΟΣ

Τα ζώδια για σήμερα 13/5 ξεκινά με τον Κριό..Θα καταφέρετε να γοητεύσετε τους ανταγωνιστές σας, και θα πάρετε τα εύσημα για τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα επαγγελματικά σας. Η απόκτηση ενός κατοικιδίου, μπορεί να σας δώσει μεγάλη χαρά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ρομαντικοί και ευσυγκίνητοι σήμερα με τον άνθρωπο που αγαπάτε αλλά και με όλους όσους σας δίνουν χαρά και ικανοποίηση. Η δημιουργικότητά σας και οι έξυπνες ιδέες σας θαμπώνουν τον περίγυρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ανεκτίμητες οι στιγμές με την οικογένειά σας και τους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν. Σήμερα, μάλιστα ενδέχεται να λυθούν και κάποια θέματα, που από καιρό ταλαιπωρούν εσάς και όσους αγαπάτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλές οι επικοινωνίες, και ευχάριστα τα νέα που παίρνετε από εκεί. Η συνομιλία σας με ένα γυναικείο πρόσωπο, ή για ένα γυναικείο θέμα, θα σας δώσει λύση, σε κάτι που σας απασχολεί από καιρό.

ΛΕΩΝ

Αποφασίζετε να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά και τις εκκρεμότητες που αφορούν σ’ αυτά. Χρειάζεται υπομονή, ορθή αντίληψη και ίσως και κάποια ταλαιπωρία

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 Η κρίση σας δεν είναι ορθή, αντιλαμβάνεστε διαφορετικά απ’ ό,τι είναι, τα πράγματα και αυτό σας οδηγεί σε λανθασμένα συμπεράσματα, τόσο για καταστάσεις όσο και για ανθρώπους.

ΖΥΓΟΣ

Η φαντασία σας οργιάζει. Σκέπτεστε άλλα αντί άλλων. Η ψυχολογία σας εξαρτάται από τη φαντασία σας, οπότε δεν θα μπορούσε να είναι ισορροπημένη. Συνέρθετε πριν αρχίσουν οι συνέπειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι φιλίες σας είναι ξεκάθαρες. Οι άνθρωποι που αποτελούν το φιλικό σας περιβάλλον, έχουν πολύ τίμιες βλέψεις για σας και τις σχέσεις σας. Γιατί εσείς θα πρέπει να είστε καχύποπτοι;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι κόποι σας και η δουλειά σας, τώρα ανταμείβονται και μάλιστα πλουσιοπάροχα. Είστε σε θέση να διεκπεραιώσετε και το πιο δύσκολο εγχείρημα. Ευνοούνται τα καινούρια επαγγελματικά ξεκινήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα ταξίδι στο εξωτερικό ματαιώνεται για οικογενειακούς κυρίως, λόγους. Αν η δουλειά σας είναι «έξω», τότε θα έχετε σημαντικές καθυστερήσεις. Μεριμνήσετε αναλόγως.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εδώ θα πρέπει να προσέξουν όσοι βρίσκονται σε σταθερές σχέσεις, γιατί ένα ερωτικό ολίσθημα, μπορεί να κοστίσει την ίδια τη σχέση. Προσέξτε πολύ πού, σε ποιον και πώς ενδίδετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Δεν είστε σε θέση να αξιολογήσετε σωστά τις παραμέτρους στις συνεργασίες σας και αυτό μπορεί να σας κοστίσει τόσο επαγγελματικά όσο και οικονομικά. Αποφασίστε βασιζόμενοι στην ορθή κρίση και αντίληψη των εμπειρότερων