τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα

Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 13/03

ΚΡΙΟΣ

Στο περιθώριο, ανασφάλειες, επειδή διαχειρίζεστε τα πιεστικά γεγονότα που εξελίχθηκαν. Επαγγελματικά, ολοκληρώνετε επιτυχημένα ή όχι εκκρεμότητες που τρέχουν. Προσπαθείτε να αποβάλλετε το πιεστικό άγχος με το ταίρι σας. Ελεύθεροι, αλλαγές σας βοηθούν να δείτε αισιόδοξα την ζωή σας

ΤΑΥΡΟΣ

Ανάγκη να ανοίξετε τα φτερά και να εξελιχθείτε, είναι εντονότερη από κάθε άλλη στιγμή. Επαγγελματικά, νέες ιδέες αναδύουν λύσεις για τον στόχο σας. Αφιερώνετε ουσιαστικό χρόνο, με ανταπόδοση από το ταίρι σας. Ελεύθεροι, η προσήλωση του εγώ δεν αφήνει περιθώρια προσέγγισης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σημαντικές συζητήσεις, σε οικογενειακό επίπεδο, δημιουργούν πνευματικές αναζητήσεις για τυχόν λάθος. Επαγγελματικά, με ρεαλιστικές σκέψεις παίρνετε αποφάσεις, που επωφελείστε. Εκφράζεστε με τρόπο που δύσκολα σας αντιλαμβάνεται το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απορρίπτετε εξόδους με ανούσιες παρέες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

: Έντονη επιθυμία να δημιουργήσετε για να βιώσετε, νέες περιπέτειες. Επαγγελματικά, ευκαιρίες για επενδύσεις ή εργασία με σημαντικό οικονομικό κέρδος. Προβάλλετε τις αισθησιακές ανάγκες προς το ταίρι σας. Ελεύθεροι, ο παρορμητισμός δημιουργεί παρεξηγήσεις και απομακρύνσεις.

ΛΕΩΝ

Επικεντρώνεστε σε συγγενικές υποθέσεις, που σας προσφέρουν ευημερία. Επαγγελματικά, υλοποιείτε σε πράξεις ιδέες και σκέψεις σας. Δεν ακούτε την προτροπή για αλλαγές από το ταίρι σας. Ελεύθεροι, δημιουργείτε συνθήκες προσεγγίζοντας τον στόχο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρελθοντικές καταστάσεις επανέρχονται, με σκοπό να βρεθούν λύσεις. Επαγγελματικά, ανταλλάζετε εύστοχες ιδέες επεκτείνοντας την ομαδική δράση. Δημιουργείτε βάσεις για έναν καλύτερο ορίζοντα με το ταίρι σας. Ελεύθεροι, απωθημένα του παρελθόντος ξαναέρχονται στην επιφάνεια.

ΖΥΓΟΣ

Βάζετε όρια στη υπέρμετρη αισιοδοξία και απολαμβάνετε τις σημαντικές αλλαγές της καθημερινότητας. Επαγγελματικά, υποστηρίζετε το σωστό και αδιαφορείτε για ανούσια σχέδια. Ο αυθορμητισμός σας, προκαλεί ευχάριστα το ταίρι σας. Ελεύθεροι, εκφράζετε τα συναισθήματα σας χωρίς ανταπόκριση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αναποτελεσματικότητα σας, δημιουργεί υπερένταση, ανασφάλεια και προκαλεί απωθημένο. Επαγγελματικά, δύσκολο να αποφύγετε διαμάχες και παρεξηγήσεις για τον τρόπο αντίδρασης. Εκδηλώσεις θαυμασμού και στήριξης προς το ταίρι σας. Ελεύθεροι, ασκείτε γοητεία που δύσκολα απορρίπτεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δίνετε και παίρνετε, χρόνο και χώρο αποφεύγοντας συζητήσεις με το ευρύ κοινωνικό σας περιβάλλον. Επαγγελματικά, κινήσεις και πράξεις που ανταμείβεστε απλόχερα. Η έλξη και ο ερωτισμός, είναι έντονος με το ταίρι σας. Ελεύθεροι, η αστάθεια αρνητικός παράγοντας στα σχέδια σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κυριεύεστε από μία ακατάπαυστη ανάγκη, να εκπληρώσετε τους στόχους σας. Επαγγελματικά, αισθάνεστε τις προσπάθειες να πέφτουν στο κενό, κυριεύοντάς σας επικίνδυνα. Αμοιβαία έκφραση συναισθημάτων και σχεδίων με το ταίρι σας. Ελεύθεροι, με καλή διάθεση προκαλείτε το θαυμασμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ολοκληρώνετε εκκρεμότητες, που έχετε δεσμευτεί αλλά και αμελήσει. Επαγγελματικά, συνεχίζετε ακάθεκτοι προς τον στόχο σας, χωρίς να σας πτοεί τίποτα. Απρόσμενες ευχάριστες εκπλήξεις, σας τονώνουν το ηθικό από το ταίρι σας. Ελεύθεροι, παραμένετε πιστοί σε ανούσιες ερωτικές καταστάσεις.

ΙΧΘΥΣ

Στο προσκήνιο η ανάγκη να κάνετε πραγματικότητα τις επιθυμίες σας. Επαγγελματικά, η αναποφασιστικότητα και ο δισταγμός, προκαλούν αναβολές και καθυστερήσεις. Εξωτερικεύετε τα συναισθήματα σας, με παρορμητισμό προς το ταίρι σας. Ελεύθεροι, αναταραχή προκαλεί το ενδιαφέρον στον επαγγελματικό σας χώρο.