Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 11/10

 

Τα ζώδια για σήμερα 11/10

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Μονοκόμματη και αδιάλλακτη η ψυχολογία σας, πιστεύετε ό,τι θέλετε και βγάζετε λανθασμένα συμπεράσματα για οτιδήποτε συμβαίνει. Οι γυναίκες παίζουν παραπλανητικό ρόλο.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Ευχάριστες συναναστροφές και συζητήσεις, κυρίως με γυναίκες, αλλά και πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες πάσης φύσεως. Θα χρειαστεί να πείτε μικρά ή και μεγάλη ψέματα, κατά συνθήκην, για να κάνετε τη δουλειά σας.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Οι προσδοκίες που έχετε από το επαγγελματικό περιβάλλον και τα σχέδιά σας, διαψεύδονται. Τα γυναικεία πρόσωπα θα παίξουν πολύ μεγάλο ρόλο σ’ αυτό. Μην απογοητεύεστε όμως. Μπόρα είναι, θα περάσει.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Θέλετε να απελευθερωθείτε από μία καθημερινότητα που σας κουράζει και σας φορτώνει με άγχος και νεύρα. Ένα ταξίδι, η επαφή σας με άτομα από το εξωτερικό, θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην αποκατάσταση της ηρεμία σας.

 

 

ΛΕΩΝ

 

 

Παράξενες, στενάχωρες ίσως και μακάβριες σκέψεις περνούν απ’ το μυαλό σας. Στεναχωριέστε όμως, χωρίς λόγο. Ό,τι κι αν είναι αυτό που σας αγχώνει, είναι περαστικό.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Σχέσεις και συνεργασίες στο μικροσκόπιο για επανεξέταση των όρων συμμετοχής σας σ’ αυτές. Απογοητευμένοι, ίσως και εκνευρισμένοι ψάχνετε τους λόγους που δεν λειτουργούν σύμφωνα με τις προσδοκίες σας.

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Μικροενοχλήσεις με την υγεία σας, σας αναστατώνουν. Όμως, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, τουλάχιστον όχι σοβαρός. Θα πρέπει όμως, να ασχοληθείτε λίγο πιο σοβαρά με την καλή λειτουργία του οργανισμού σας.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Ένας ρομαντικός, ίσως και μοιραίος έρωτας μπαίνει στη ζωή σας και σας ξαφνιάζει με την ένταση και το πάθος που παρουσιάζει, ενώ βγάζει από μέσα σας όλα τα όμορφα συναισθήματα που κρύβατε ως τώρα.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Ένα γυναικείο πρόσωπο της οικογένειάς σας, σας εμπνέει εμπιστοσύνη και θαλπωρή με τα λόγια και τη συμπαράστασή του. Θα αναπολήσετε το παρελθόν, τις ρίζες, την καταγωγή αλλά και τα παιδικά σας χρόνια.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Ρομαντικές και πολύ αισθησιακές οι επικοινωνίες σας. Θα ανταλλάξετε ερωτικά μηνύματα ή λόγια και θα πάρετε μεγάλη ικανοποίηση. Μικρές μετακινήσεις, ίσως και μια εκδρομή σας δίνει χαρά.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Ένας κακός υπολογισμός, μια παρασπονδία στον προϋπολογισμό σας, αναστατώνει την ομαλή ροή των οικονομικών σας και σας φέρνει εκνευρισμό. Εμπιστευθείτε μια γυναίκα της εμπιστοσύνης σας για να λύσετε το πρόβλημα.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Διαπιστώνετε ότι όσα πιστεύατε ως τώρα για την αγάπη και τον έρωτα, ήταν ψευδαίσθηση. Ο ρομαντισμός που θεωρούσατε ότι είχατε μάλλον ήταν απάτη. Οι γυναίκες, δεν είναι καλοί σύμβουλοι σήμερα.