Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 11/1

 

Τα ζώδια για σήμερα 11/1

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

Με το τετράγωνο Κρόνου – Άρη, η προσπάθεια και η σκληρή δουλειά είναι η λύση για τα προβλήματα που θα προκύψουν τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά σας. Συναισθηματικά, διανύεται μία περίοδο δοκιμασιών και εμποδίων που θα πρέπει  να υπερπηδηθούν, είτε είστε σε σχέση , είτε όχι

ΤΑΥΡΟΣ

Σημαντικές αλλαγές που θα προκύψουν τώρα, θα επηρεάσουν περισσότερο την οικογενειακή και προσωπική σας ζωή, απ’ ότι τα επαγγελματικά σας. Να περιμένετε αρκετές ανακατατάξεις στην καριέρα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο χρόνος κυλάει γρήγορα αυτή την περίοδο και ίσως να κινείστε συνέχεια, ταξιδεύοντας και συναντώντας ανθρώπους σημαντικούς για την εξέλιξη της καριέρας σας. Συναισθηματικά, προσέξτε την ανυπόμονη στάση σας γιατί μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και παρεξηγήσεις με τον/την σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν για να κάνετε κάποιες αλλαγές απολύτως απαραίτητες στη δουλειά σας και στα οικονομικά σας. Η συναισθηματική σας ευαισθησία είναι στο ζενίθ της και μπορεί εύκολα να πληγωθείτε και να ταραχθείτε από αρνητικές επιρροές στο περιβάλλον σας.

ΛΕΩΝ

Ένας συνδυασμός προσπαθειών και τύχης, θα σας δώσει την δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν τώρα διευρύνοντας τους επαγγελματικούς σας ορίζοντες.  Αισθηματικά θα έρθετε σε στενή επαφή με την δύναμη των συναισθημάτων σας και θα ανταμειφθείτε για τις προσπάθειες σας από τον/την σύντροφό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τώρα άτομα με επιρροή θα σας καθοδηγήσουν  προς την επιτυχία και τα οικονομικά σας θα σημειώσουν άνοδο. Αυτή για εσάς είναι μία κατεξοχήν ρομαντική περίοδος και τα ερωτικά αυτή περίοδο είναι στην καλύτερη τους φάση.

ΖΥΓΟΣ

Η επαγγελματική σας επιτυχία ακολουθείται από κοινωνικές υποχρεώσεις, έτσι καλό θα είναι να μεγαλώσετε την επιρροή σας. Συναισθηματικά, θα πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο ταίρι σας ή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, για να έχετε τα αποτελέσματα του θέλετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ίσως τώρα να νιώσετε μία έντονη ανησυχία στον εργασιακό σας χώρο, εξαιτίας κάποιων καταστάσεων οι οποίες είναι πέρα από τον έλεγχο σας. Εάν έχετε νομικά θέμα ή εκκρεμότητες με τις οικονομικές αρχές θα τα αντιμετωπίσετε τώρα.  Αισθηματικά, αν έχετε κάποιες απωθημένες ανησυχίες ή φοβίες θα εμφανιστούν ή για γίνουν πιο έντονες αυτή την περίοδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί να προκύψουν απρόβλεπτες καταστάσεις ιδιαίτερα σε ότι έχει σχέση με θέματα  νομικά, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί σε ότι έχει σχέση με συμβόλαια ή υποχρεώσεις προς τρίτους.  Να περιμένετε μία σταθεροποίηση στην αισθηματική σας ζωή, η οποία θα σας δώσει μεγαλύτερη σιγουριά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν είστε απογοητευμένοι με την δουλειά σας, τώρα είναι που θα νιώσετε ότι δεν υπάρχει μέλλον σε αυτήν. Προσοχή στις βιαστικές αποφάσεις.  Πιθανές απραγματοποίητες προσδοκίες σας από τον/την σύντροφό σας, θα σας οδηγήσουν σίγουρα σε μία απογοήτευση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τώρα θα μπείτε στην διαδικασία να εξετάσετε καλλίτερα τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και να αλλάξετε τις αξίες σας, έτσι ώστε να έχετε μεγαλύτερη ελευθερία και ανεξαρτησία.  Τώρα θα μπορέσετε να ανοίξετε πόρτες που μέχρι τώρα ήταν κλειστές. Συναισθηματικά, δεν αξίζει να περιορίζεστε από δεσμεύσεις προς τον/την σύντροφό σας ή το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΙΧΘΥΣ

Να περιμένετε κάποια επαγγελματικά και οικονομικά οφέλη, ειδικά αν εκμεταλλευτείτε τα πνευματικά σας χαρίσματα και την κοινωνική σας επιρροή. Είναι μία δύσκολη περίοδος για τα αισθηματικά, γιατί δεν υπάρχουν πολλές σταθερές δομές, απ’ όπου θα μπορέσετε να στηριχθείτε.