Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 6/1

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 6/1

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

Μπείτε με όρεξη και «τσαμπουκά» στο παιχνίδι των διεκδικήσεων, αν θέλετε να επιτύχετε να αναγνωριστεί η αξία και τα ταλέντα σας. Σύμμαχός σας ο Δίας από τον Υδροχόο, να σας κάνει δημοφιλείς και γοητευτικούς.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθείτε να διατηρήσετε τις ισορροπίες μέσα σας, και οι όψεις του Κρόνου με τον Ουρανό από το ζώδιό σας, κάνουν τη ζωή σας ακόμα πιο δύσκολη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δείξτε εμπιστοσύνη στο χρόνο και αφήστε τον να κάνει όλη τη δουλειά για σας. Ο Ερμής θα σας βοηθήσει να διεκδικήσετε όλα τα χρωστούμενα  και να κλείστε οικονομικές εκκρεμότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια απρόσμενη γνωριμία, αισθηματικής φύσεως, προκύπτει ξαφνικά και αναστατώνει την καθημερινότητά σας. Αξιολογήστε την όπως πρέπει και δεν θα βγείτε χαμένοι

ΛΕΩΝ

Καθυστερήσεις και εμπόδια, δεν πρέπει να σας πτοήσουν. Αν όμως, σκοπεύετε να κάνετε αλλαγές, καλό είναι να σκεφθείτε διπλά και τριπλά τα πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Υπάρχει περίπτωση να μην είστε έτοιμοι να αναλάβετε την υλοποίηση ενός επαγγελματικού σχεδίου που θα σας ανατεθεί. Γι αυτό καλύτερα να μην πάρετε κανένα ρίσκο τώρα.

ΖΥΓΟΣ

Σταματήστε να ασχολείστε με σχέσεις, αισθηματικές ή φιλικές, ή ακόμα και συνεργασίες, που δεν έχουν πλέον να δώσουν τίποτα. Ανοίξτε τα φτερά σας τώρα, είναι η κατάλληλη εποχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ψυχολογική κούραση από τις διαρκείς αντιπαραθέσεις με τα πρόσωπα του οικείου ή οικογενειακού περιβάλλοντός σας. Μια δυσάρεστη είδηση θα σας αναστατώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε όρεξη για δέκα ανθρώπους. Θέλετε να κάνετε νέα ξεκινήματα, νέες προοπτικές ανοίγουν εμπρός σας, και σεις είστε έτοιμοι για όλα. Ο Δίας και ο Κρόνος, θα φροντίσουν να υλοποιηθούν τα σχέδιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Απαιτούνται συνετές κινήσεις με ελαχιστοποιημένο ρίσκο, αν φυσικά θέλετε να πάνε όλα σύμφωνα με τα σχέδιά σας. Ο προσεκτικός σχεδιασμός και η οργάνωση, φέρνουν επιτυχίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το να διατηρήσετε την ισορροπία μεταξύ της αισιοδοξίας που φέρνει ο Δίας και της αυστηρότητας του Κρόνου, αποδεικνύεται για σας δύσκολο παιχνίδι. Χρειάζεται σύνεση, χαμηλοί τόνοι και ψυχραιμία.

ΙΧΘΥΕΣ

Από σήμερα, θα έχετε πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες, αλλά το πιθανότερο είναι να μην τις δείτε και να τις χάσετε. Ευτυχώς, ο Κρόνος από το δωδέκατο ηλιακό σας οίκο, σας προσγειώνει, όταν χρειάζεται.