Τα ζώδια για σήμερα 15/8

Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη15/8

Τα ζώδια για σήμερα 15/8

ΚΡΙΟΣ

 Αισιοδοξία, χαρά, διασκέδαση, μπορεί και μέχρι πρωίας. Οι φίλοι, είναι κοντά σας, το ταίρι σας επίσης πλησίον, με αγάπη. Σήμερα, όλο και κάπου θα βρεθείτε, μια και είναι μέρα γιορτής, για να διασκεδάσετε. Ζωντανοί, δραστήριοι, αγαπητοί και αναγνωρίσιμοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα έχετε την ευκαιρία να δείξετε το κοινωνικό σας πρόσωπο, σε όλους όσους σας πλησιάσουν σήμερα. Θεωρείστε καταξιωμένοι και κύριοι των αδυναμιών σας από τους άλλους και γι αυτό τυγχάνει ιδιαίτερης εκτίμησης αλλά και σεβασμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γιορτινή η σημερινή ημέρα και προσφέρεται και για διακοπές. Ακόμα κι αν δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα να πάτε κάπου για μεγάλο διάστημα, σήμερα, δεν γίνεται κάπου θα πρέπει να βρεθείτε με παρέα ή με την οικογένειά σας. Χαρά και αισιοδοξία και μια γενικότερη ανανέωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στο προσκήνιο τα ερωτικά σας θέματα. Στο μικροσκόπιο οι σχέσεις σας αλλά και οι αισθηματικές καταστάσεις από το παρελθόν που σήμερα, δίνεται η ευκαιρία να επιλυθούν όποιες εκκρεμότητες έχουν μείνει άλυτες. Τα οικονομικά του συντρόφου θα απασχολήσουν τους δεσμευμένους

ΛΕΩΝ

Τα αισθηματικά και οι σχέσεις επί τάπητος για να διορθωθούν τα κακώς κείμενα. Οι συνεργασίες και οι λόγοι που δεν πηγαίνουν καλά, επί του εξεταστηρίου προκειμένου να εξελιχθούν πιο δυναμικά, πιο καλά και πιο εποικοδομητικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μικρές ενοχλήσεις υγείας που σας ταλαιπωρούν και απασχολούν τη σκέψη σας από άλλες υποχρεώσεις καλό είναι να επιληφθείτε ώστε να σταματήσουν να αποτελούν μέρος της καθημερινότητάς σας. Ο εργασιακός χώρος πρέπει να υποστεί αλλαγές.

ΖΥΓΟΣ

Ερωτεύεστε εύκολα γι αυτό θα πρέπει να προσέχετε σήμερα, ειδικά, που οι πειρασμοί θα περνούν κατά συρροή από μπροστά σας. Μην ενδώσετε σε κάτι που δεν αξίζει αλλά και μην ρισκάρετε μια σταθερή σχέση στο όνομα κάποιας εφήμερης κατάστασης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αλλαγές στο σπίτι. Στη διακόσμηση, στις υποδομές, ακόμα και στο αποχετευτικό σύστημα. Επιδιορθώσεις αλλά κυρίως ανακατατάξεις. Η απόκτηση νέου τεχνολογικού εξοπλισμού που θα κάνουν το σπίτι πιο λειτουργικό, είναι μέσα στο πρόγραμμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλές επικοινωνίες σήμερα. Πολύς ο κόσμος στην άλλη άκρη του σύρματος, που περιμένει τις συμβουλές σας, τη βοήθειά σας και τις λύσεις που θα προτείνετε. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι εφαρμογές επικοινωνίας και το διαδίκτυο, θα πάρουν φωτιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα υπάρξει μια δυσκολία στα οικονομικά, καθώς κάποιες υποχρεώσεις σας δεν θα μπορέσουν να επιλυθούν. Σας ανησυχεί ιδιαίτερα το ότι έρχονται λογαριασμοί που δεν γίνεται να αποπληρωθούν και αγχώνεστε. Καλύτερα να φροντίσετε τους απολύτως απαραίτητους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παίρνετε πολύ τοις μετρητοίς το οτιδήποτε συμβαίνει, είτε πρόκειται για τα σοβαρά, είτε όχι. Δεν χρειάζεται τόσος «πατριωτισμός», όμως. Χαλαρώστε λίγο και απολαύστε τις στιγμές. Ο χρόνος είναι πολύτιμος για να μπαίνετε στη διαδικασία εμμονών.

ΙΧΘΥΕΣ

Πεσμένη η ψυχολογία σας, πεσμένοι και σεις από διάθεση και τα πράγματα μπερδεύονται ακόμα περισσότερο καθώς όλο αυτό που νιώθετε επεκτείνεται