Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 15/1

 

 

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 15/1

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

 

 

Αφήστε τους πλανήτες να κάνουν τη δουλειά τους και να γαληνέψουν τις εντάσεις μέσα σας. Ένας έρωτας κάνει την εμφάνισή του και καλά θα κάνετε να προσμετρήσετε το ρίσκο, πριν ενδώσετε, κυρίως αν είστε ήδη σε σταθερή σχέση.

 

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

 

 

Αυτό που σας χρειαζόταν ήταν ένας νέος έρωτας να σας αναστατώσει και να σας προσδώσει τον ενθουσιασμό, που το τελευταίο διάστημα σας είχε εγκαταλείψει. Έναν έρωτα θα συναντήσετε σήμερα, που έχει όλες τις προδιαγραφές να γίνει μεγάλη αγάπη.

 

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

 

 

Τα θέματα της οικογένειας, ο οικογενειακός περίγυρος και οι υποθέσεις του, θα είναι σήμερα το κυρίως θέμα σας. Ασχοληθείτε με περιουσιακά, κληρονομικά ζητήματα και προσπαθήστε να δώσετε λύσεις. Μπορεί και να ησυχάσετε μια για πάντα, αν τα χειριστείτε σωστά.

 

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

 

 

Διορθωτικές κινήσεις που γίνονται από τη μεριά σας, θα βρουν ανταπόκριση από τους ανθρώπους, στους οποίους απευθύνετε τη συγνώμη σας. Κανείς δεν γίνεται να μείνει ασυγκίνητος στις ειλικρινείς σας προσπάθειες. Αποκατάσταση των σχέσεων και των συνεργασιών.

 

 

 

 

ΛΕΩΝ

 

 

 

 

Ένα οικονομικό θέμα, ή σχέδιό σας, που εδώ και καιρό σας απασχολεί και σας ταλαιπωρεί, σήμερα βρίσκει τις κατάλληλες συνθήκες για να προωθηθεί και να ευοδωθεί. Υπάρχουν αρκετοί φίλοι σας, που μπορούν και έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν. Μην διστάσετε να απευθυνθείτε σ’ αυτούς.

 

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

 

 

 

Σήμερα η πλανητική συγκυρία στρέφεται προς εσάς,  για να σας δώσει περισσότερο συναισθηματισμό, ώστε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα στις σχέσεις κάθε είδους, κυρίως όμως στις αισθηματικές.

 

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

 

 

 

Να φροντίσετε να εξασφαλίσετε τη σταθερότητα στην εξέλιξη των σχεδίων και των επιδιώξεών σας, σε ό,τι αφορά στη δουλειά. Και αυτό γιατί θα υπάρξουν αρκετοί ανατρεπτικοί παράγοντες που μπορεί να καθυστερήσουν ή και να ματαιώσουν τα σχέδιά σας.

 

 

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

 

 

Απρόβλεπτα γεγονότα σας αναστατώνουν και σας χαλούν το κέφι. Προσπαθήστε όμως, να μην πάνε πίσω οι υποθέσεις σας. Διευθετήστε τις υποχρεώσεις σας, κυρίως τις οικονομικές και μην καθυστερείτε την εξέλιξη των σχεδίων σας.

 

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

 

 

 

Κάποιες επαγγελματικές ευκαιρίες σας δίνουν ενθουσιασμό και σας ανοίγουν νέους ορίζοντες. Εκμεταλλευθείτε τις, αφού φυσικά εξετάσετε λεπτομερώς όλες τις παραμέτρους. Τα οικονομικά σας εξελίσσονται ομαλά. Εκπλήξεις θα υπάρξουν στον τομέα του ανταγωνισμού.

 

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

 

 

Μια απρόβλεπτη συνάντηση σήμερα, σας δίνει χαρά, κυρίως εξαιτίας του προσώπου, που συναντάτε γιατί είναι από το παρελθόν και ένα ιδιαίτερα αγαπημένο πρόσωπο. Κάποιοι από εσάς βέβαια, θα βρείτε τον έρωτα της ζωής σας.

 

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

 

 

Ερωτικοί και αισθηματίες παρουσιάζεστε σήμερα και το ταίρι σας θα πάρει μεγάλη χαρά και ικανοποίηση από τον αισθησιασμό σας. Όσοι είστε ακόμα ελεύθεροι, σήμερα ενδέχεται, να συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας. Προσοχή στους ερωτικούς πειρασμούς.

 

 

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

 

 

 

Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να εξαπατηθείτε από σχέσεις και συνεργασίες, αλλά και για να εξαπατήσετε, προκειμένου να κάνετε τη δουλειά σας. Θα πρέπει επίσης να εξετάσετε εξονυχιστικά όλες τις λεπτομέρειες των όρων των συνεργασιών που πρόκειται να κάνετε γιατί είναι μεγάλο το ρίσκο.