Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 14/1

 

Τα ζώδια για σήμερα 14/1

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

 

Η ημέρα είναι αρκετά δύσκολη, από μόνη της. Μην γίνεστε και σεις ακόμα περισσότερο πιεστικοί, προκειμένου να κάνετε τη δουλειά σας. Η συμπεριφορά σας μπορεί να αποσυντονίσει τους συνεργάτες σας στη δουλειά και η κατάσταση να γίνει ανεξέλεγκτη.

 

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

 

 

Ανακάμπτουν τα αισθηματικά σας αλλά οι άλλοι τομείς έχουν πάει αρκετά πίσω. Ανασκουμπωθείτε. Μπείτε ξανά στο παιχνίδι, γιατί έχετε όλη την πλανητική εύνοια με το μέρος σας. Ένα οικονομικό ζήτημα σας αναστατώνει.

 

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

 

 

Επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση, προ των πυλών. Τα προσόντα σας αναγνωρίζονται από το εργασιακό σας περιβάλλον, ενώ οι ανώτεροί σας, σας δείχνουν την εκτίμησή τους. Το κοινωνικο σας περιβάλλον, προσβλέπει στη βοήθειά σας.

 

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

 

 

Εύνοια θα βρείτε, μεγάλη, στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Το πλανητικό γίγνεσθαι, σας ευνοεί τόσο για να κάνετε καινούριες γνωριμίες, όσο και για να αποκαταστήσετε πιθανές «ζημιές» στις σταθερές σας σχέσεις. Μην αφήσετε προβλήματα άλυτα.

 

 

 

 

ΛΕΩΝ

 

 

 

 

Οι σχέσεις ξαναγυρίζουν στην ομαλότητα και αποφεύγονται οι κρίσεις. Ευνοούνται και τα οικονομικά σας σημαντικά, και μάλιστα παρουσιάζονται και δυο τρεις καλές ευκαιρίες για αύξηση του εισοδήματος.

 

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

 

 

Ξεκινά μια νέα περίοδος, πολύ εποικοδομητική και δημιουργική για τις προσωπικές σας σχέσεις. Αυτό συμβαίνει γιατί διαμορφώνεται τώρα ένα πλανητικό σκηνικό που σας δίνει τη δυνατότητα να λύσετε με αγάπη όποιο πρόβλημα κι αν παρουσιαστεί.

 

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

 

 

Ευνοημένος ο επαγγελματικός τομέας σήμερα. Ζητήματα του εργασιακού χώρου στο προσκήνιο προς συζήτηση και λύση. Ευνοημένη και η υγεία σας, καθώς προβληματάκια που σας ταλαιπώρησαν βρίσκουν οριστική θεραπεία.

 

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

 

 

Οι σχέσεις παίρνουν τα πάνω τους καθώς έρχεστε πιο κοντά στους δικούς σας ανθρώπους. Με ρομαντισμό και αβρότητα θα απογειώσετε τη σχέση σας και ο ερωτισμός σας χτυπάει κόκκινα.

 

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

 

 

Ίσως ανακαλύψετε το νόημα της ζωής και της αγάπης, μέσα στον οικογενειακό σας κύκλο. Νέα πνοή στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και γίνεστε λίγο πιο ευαίσθητοι στα προβλήματα των άλλων.

 

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

 

 

Αγαπημένοι άνθρωποι και πρόσωπα που σημαίνουν πολλά για σας έρχονται σήμερα, κοντά σας. Θα εκφράσετε τα συναισθήματά σας σ’ αυτούς αλλά και θα εισπράξετε πολλή αγάπη από τη μεριά τους.

 

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

 

 

Ο Ουρανός, ο κυβερνήτης σας, από τον Ταύρο εξακολουθεί να σας ξαφνιάζει κάθε τόσο. Παρ’ όλα αυτά, η στάση σας απέναντι στους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, ξαναγύρισε στο γνωστό σκληρό μοτίβο. Προσοχή γιατί ξαφνικά γεγονότα θα σας προκαλέσουν ανατροπές.

 

 

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

 

 

«Κατσούφικη» διάθεση σήμερα. Δεν θέλετε να κάνετε τίποτα. Θα επιδιώξετε την απομόνωση στο γνωστό δικό σας φανταστικό κόσμο μέχρι να ξαναέρθουν οι κατάλληλες συνθήκες για να δραστηριοποιηθείτε.