Τα ζητήματα καρδιάς για όλα τα ζώδια το 2018

Κριός

Θα είστε και γοητευτικοί, και γλυκείς, αλλά θα σας απασχολούν και τα επαγγελματικά, τόσο, ώστε να τα μπερδέψετε με τα ερωτικά σας. Εκεί, τον Οκτώβριο, Νοέμβριο, προσέξτε λίγο γιατί μπλέκοντας τα οικονομικά στη σχέση σας, μπορεί να σας αφήσει εκτεθειμένους στα μάτια του συντρόφου σας. Σχέσεις και γάμοι, εκείνη την περίοδο θα δοκιμαστούν.

Ταύρος

Από τις πρώτες μέρες του έτους, θα διαπιστώσετε ότι θέλετε διακαώς να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, με χίλιους δύο τρόπους. Η σχέση ή ο γάμος σας θα αμφισβητηθεί τον Οκτώβριο, που με την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης, δεν θα παίρνετε την απαιτούμενη ανταπόκριση από το σύντροφο. Η δοκιμασία, θα σας αποκαλύψει πολλά, χρήσιμα πράγματα για τη σχέση.

Δίδυμοι

Όταν μπαίνουν οικονομικά ζητήματα σε θέματα καρδιάς, η διάθεση είναι επιθετική με μια εριστικότητα που πολλές φορές παρεξηγείται, από το σύντροφο. Το Μάιο, η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιό σας για να σας αποκαλύψει συναισθήματα που, κι εσείς οι ίδιοι αγνοούσατε. Ο Αύγουστος θα είναι άκρως ερωτικός και «καυτός». Το Νοέμβριο όμως, όλα μπαίνουν υπό αμφισβήτηση, λόγω αμφιβολιών και έλλειψης εμπιστοσύνης. Δεν θα αποφύγετε εύκολα την κρίση.

Καρκίνος

Άσβεστη η φλόγα του έρωτα για σας, όλη τη χρονιά, καθώς ο Δίας από το Σκορπιό, εναρμονίζεται με το ζώδιό σας και σας τα φέρνει όλα, θετικά. Από τα μέσα Μαΐου μέχρι και τα μέσα Ιουνίου, θα περάσετε την πιο ερωτική περίοδο της ζωής σας, απολαμβάνοντας έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος εσείς οι δεσμευμένοι. Με την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης τον Οκτώβριο, όμως, ίσως θελήσετε να περάσετε ένα διάστημα, μακριά από το σύντροφό σας, περισσότερο για να ανασυντάξετε τα αισθηματικά σας «θέλω».

Λέων

Ίσως νιώσετε εγκλωβισμένοι στην καθημερινότητα της σχέσης σας γι αυτό και εκεί, γύρω στο φθινόπωρο, θα βλέπετε τα πράγματα να είναι πολύ περίεργα. Παράξενα συναισθήματα, σαν κάτι να σας αποκρύπτεται και δεν ξέρετε τι είναι, δεν θα ξέρετε πώς να συμπεριφερθείτε στο σύντροφό σας, δεν θα καταλαβαίνει κανείς πώς νιώθετε και τι θέλετε, και γενικά, μια μπερδεμένη κατάσταση που δεν σας αφήνει το χρόνο να ζήσετε ερωτικές συγκινήσεις. Να είστε ψύχραιμοι και προετοιμασμένοι δια παν ενδεχόμενον.

Παρθένος

Οι αδέσμευτοι, θα βρείτε σύντροφο ζωής. Η χρονιά είναι αρκετά ευνοϊκή για σας, καθώς είστε πλήρεις συναισθημάτων και τα εκφράζετε με μεγάλη ευκολία προς πάσα κατεύθυνση. Η συναισθηματική σας ζωή θα μπει σε τάξη καθώς ο Κρόνος θα βρίσκεται στον φιλικό σας Αιγόκερω, και θα σας αναγκάσει να ξεχωρίσετε την «Αΐρα απ’ το στάρι». Ο έρωτας είναι παντού, και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Από το Νοέμβριο και μετά όμως, να είστε λίγο περισσότερο προσεκτικοί.

Ζυγός

Από τις πρώτες κιόλας μέρες του χρόνου, θα γίνετε πιο τολμηροί και διεκδικητικοί ερωτικά και θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να ολοκληρωθείτε συναισθηματικά. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα τα βρείτε λίγο πιο «ζόρικα» τα πράγματα καθώς ακόμα θα δυσκολεύεστε να βάλετε σε τάξη τα αισθηματικά σας. Η Αφροδίτη, θα βρεθεί στο ζώδιό σας στις αρχές του Αυγούστου μέχρι αρχάς Σεπτεμβρίου, δίνοντάς σας ευκαιρίες για μοναδικές ερωτικές εμπειρίες. Τον Οκτώβριο που αναδρομεί όμως, έχετε το νου σας, γιατί θα χρειαστεί να επανεξετάσετε όλους τους λόγους που σας έκαναν να μπείτε σε μία σχέση.

Σκορπιός

Με σύμμαχο το Δία, τα ερωτικά σας περνούν μέρες αφθονίας. Η μετριοπάθεια, φέτος, δεν σας ταιριάζει και επιθυμείτε να ζήσετε, τα πάντα, με όλους τους δυνατούς τρόπους και στη μεγαλύτερη δυνατή, ένταση. Αρχές καλοκαιριού όμως, ετοιμαστείτε για δυνατά ταρακουνήματα, δυνατές εντάσεις στις σχέσεις και σκαμπανεβάσματα, με ποικίλο κόστος. Από το τέλος του καλοκαιριού και μετά, αρνηθείτε να πάρετε σοβαρές αισθηματικές αποφάσεις. Μην ενδώσετε στις δεσμεύσεις και μην προχωρήσετε σε σοβαρά βήματα.

Τοξότης

Μπορεί ο Κρόνος να σας κούρασε, μπορεί να νιώθετε ταλαιπωρημένοι και ο σύντροφός σας να σας βλέπει «απόμακρους», έρχεται ο Ουρανός από τον Κριό όμως να σας αποζημιώσει μέχρι το Μάιο, δίνοντας μια πιο ριζοσπαστική χροιά στις σχέσεις σας. Καμιά ρουτίνα, καμιά μονοτονία. Ατέλειωτο ερωτικό παιχνίδι, διαρκής αισθηματική αισιοδοξία. Φυσικά, ούτε λόγος για στέριωμα. Το παιχνίδι είναι που έχει σημασία. Καλό είναι να αποφύγετε αποφάσεις που η επιρροή τους έχει να κάνει με κάποιο αγαπημένο σας, πρόσωπο.

Αιγόκερως

Οι πρώτες μέρες του χρόνου, θα είναι πολύ ερωτικές και ιδιαίτερα «καυτές», παρά το κρύο. Δυνατά αισθήματα και μια αίσθηση πληρότητας θα είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της περιόδου. Ύστερα, μπαίνοντας ξανά στην καθημερινότητα και στη ρουτίνα της δουλειάς, δεν αποκλείεται να αφήσετε τα επαγγελματικο-οικονομικά σας να εμπλακούν στη σχέση σας και αυτό μπορεί να έχει συνέπειες που δεν θα σας αρέσουν. Από το φθινόπωρο και μετά, όλα θα είναι διαφορετικά, είτε προς το καλύτερο, είτε προς το χειρότερο, αναλόγως των πεπραγμένων σας.

Υδροχόος

Η νέα χρονιά, φέρνει αλλαγές στη ζωή σας, αναγκάζοντάς σας να συνειδητοποιήσετε πράγματα, που ως τώρα, αγνοούσατε. Ο έρωτας είναι ένας από τους τομείς της ζωής σας, που θα αρχίσετε να βλέπετε υπό ένα διαφορετικό πρίσμα. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να είστε ξεκάθαροι στα συναισθήματά σας, ούτε μέσα σας, ούτε και ανταποκρινόμενοι στο σύντροφό σας. Αν βρίσκεστε σε γάμο να προσέξετε τις εντάσεις που θα φέρουν οι εκλείψεις της 31ης Ιανουαρίου και της 11ης Αυγούστου, οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν είτε σε προσωρινούς χωρισμούς, είτε ακόμα και σε διαζύγια, καθώς δεν αποκλείεται η εμπλοκή των προσώπων της οικογένειάς σας, που θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Ιχθύς

Σχέσεις που προέρχονται από μακροχρόνιες φιλίες. Τρελή ερωτική ένταση από τις 10 Φεβρουαρίου μέχρι τις αρχές Μαρτίου. Ένα ερωτικό τρίγωνο από μια παράνομη σχέση είναι πιθανό να συμβεί, γι αυτό δώστε προσοχή στα ηθικά θέματα.  Ο Δίας από το Σκορπιό σας ευνοεί, σας δίνει λάμψη και αισιοδοξία, και σας προτρέπει να μην λέτε «όχι» σε καμία ερωτική πρόταση. Αυτό μπορεί να φέρει διλήμματα, αλλά και έξαψη. Ιούλιο και Αύγουστο θα τους περάσετε με γκρίνιες παρ’ όλο που μπορεί να βρίσκεστε σε διακοπές. Η ανάδρομη Αφροδίτη όμως τον Οκτώβριο, θα φέρει ανατροπές που δεν έχει δει ανθρώπου μάτι. Αυτό που πρέπει να έχετε κατά νου, είναι ότι, όποια απόφαση και να πάρετε αυτή την περίοδο, κοντά στα Χριστούγεννα, πια, θα κατασταλάξετε.