Πρόβλεψη εβδομάδας 31/8 -6/9

 

 

Πρόβλεψη εβδομάδας 31/8-6/9

Η πρόβλεψη εβδομάδας 31/8-6/9 ξεκινάει με τον Κριό…

 

 

ΚΡΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: χαλαρή η πρώτη εβδομάδα του μήνα, θα έχετε το χρόνο να βρείτε την ιδανική λύση για όλα τα ζητήματα που σας απασχολούν. Θα διασκεδάσετε αρκετά και θα οργανωθείτε για πιθανές δύσκολες μέρες. Ζητήματα που αφορούν στην καθημερινότητά σας, λειτουργούν εξαιρετικά εύκολα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: μια καλή οργάνωση και η δημιουργία ενός προϋπολογισμού, δεν θα έβλαπτε καθώς θα υπάρξουν αρκετές εκπλήξεις, και δεν είναι όλες για καλό. Η επαφή σας με άτομα κύρους, θα φέρει λύσεις στα επαγγελματικά ζητήματα, που παραμένουν άλυτα και σας αποσυντονίζουν.

ΣΧΕΣΕΙΣ: όμορφη η επαφή σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Συζητήσεις πάνω στα συναισθηματικά θέματα, κάνουν τις σχέσεις πιο όμορες και πιο λειτουργικές. Μια όμορφη έκπληξη σας περιμένει από τη μεριά του συντρόφου σας. Αν αισθάνεστε έτοιμοι, μην διστάσετε να κάνετε πρόταση γάμου, ανεξαρτήτων φύλου.

ΤΑΥΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: η Αφροδίτη από τον σταθερό Λέοντα, θα σας δώσει όμορφες ιδέες για την ανανέωση, ανακαίνιση, του χώρου που ζείτε, ή που εργάζεστε. Θέλετε να κάνετε τον προσωπικό σας χώρο πιο ζεστό, πιο φιλικό και πιο προσβάσιμο στους αγαπημένους σας ανθρώπους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: απρόοπτες αλλαγές στο επαγγελματικό σκηνικό σας αναγκάζουν να σκεφτείτε ακόμα και την αλλαγή εργασίας. Είναι σαν να αφυπνίζεστε από μία κατάσταση, που θεωρητικά, σας προσέφερε οικονομική άνεση, όμως, δεν νιώθατε ασφαλείς.

ΣΧΕΣΕΙΣ: όμορφες στιγμές θα περάσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι σχέσεις ανανεώνονται, αναγεννιούνται και αναβαθμίζονται και αυτό χάρη στις δικές σας προσπάθειες, για τις οποίες θα ανταμειφθείτε με το παραπάνω. Οι ελεύθεροι, επιτέλους, γνωρίζετε τον έρωτα της ζωής σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΓΕΝΙΚΑ: ανάλαφρη διάθεση και επικοινωνιακή ικανότητα, θα φέρει αρκετές νέες γνωριμίες, τόσο αισθηματικές όσο και επαγγελματικές. Μια νέα συνεργασία λαβαίνει χώρα αυτή την εβδομάδα, που σας δίνει ικανοποίηση και ανοίγει προοπτικές για καλά κέρδη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: σας δίνεται η δυνατότητα μέσα από ευκαιρίες να διαχειριστείτε πιο σωστά τα έσοδά σας, έτσι ώστε να δημιουργήσετε αποθεματικά για τις δύσκολες μέρες. Η διάθεσή σας, είναι για να αναθεώρηση των επαγγελματικών σας δεδομένων, πάντα προς το καλύτερο

ΣΧΕΣΕΙΣ: εκτός από τις πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα κάνετε οι ελεύθεροι, και οι δεσμευμένοι, θα πάρετε μεγάλη ικανοποίηση από τις σχέσεις σας. Όσοι από εσάς, έχετε αποφασίσει να προχωρήσετε πιο επίσημα τις σχέσεις σας, δεν υπάρχει καλύτερη περίοδος από αυτή.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: το  ενδιαφέρον σας, αυτό το διάστημα, θα στραφεί προς τα θέματα που αφορούν στο σπίτι, στην οικογένεια, στα οικονομικά αλλά και σε όσα πρέπει να τακτοποιηθούν προκειμένου μπει η ζωή και η καθημερινότητά σας, σε μία πιο σωστή πορεία.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: σημαντική ανάσα δίνεται στα οικονομικά σας, εξαιτίας ενός ποσού που περιμένετε, είτε από το δημόσιο (εφορίες, ταμεία), είτε από τρίτους. Η αυτοπεποίθησή σας τονώνεται και ξεκινάτε την επαγγελματική σας πορεία, πιο ενεργητικά και δημιουργικά.

ΣΧΕΣΕΙΣ: δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για καινούριες γνωριμίες, αλλά η αλήθεια είναι ότι όσοι είστε ελεύθεροι, είστε για κάποιους λόγους, οι οποίοι δεν σας αφήνουν να πάρετε αισθηματικά ρίσκα. Μην βιάζεστε όμως. Θα έρθουν έτσι οι συγκυρίες, που θα βρείτε την αγάπη, οπωσδήποτε.

 

ΛΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΑ: ο Ερμής, είναι πολύ φιλικός προς εσάς, αυτό το διάστημα. Σας προσδίδει εξωστρέφεια, έτσι ώστε να βρίσκεστε το επίκεντρο κάθε παρέας και συζήτησης. Θα είστε σε κίνηση σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Ευνοούνται οι κοντινές μετακινήσεις και οι μετακομίσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οι αποφάσεις, οι συμφωνίες και οι συνεργασίες σας, θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της καριέρας σας. Είστε καλοί διαπραγματευτές και αυτό θα φέρει κέρδη, αφού στο παιχνίδι του ανταγωνισμού βγαίνετε νικητές.

ΣΧΕΣΕΙΣ: αισθάνεστε ίσως αποσυντονισμένοι από διάφορες καταστάσεις που δεν αφήνουν τα αισθηματικά σας να εξελιχθούν όπως το έχετε σχεδιάσει. Η εβδομάδα αυτή όμως, έχει έντονο το στοιχείο της επικοινωνίας, γι αυτό και θα καταφέρετε να περάσετε στη σχέση σας, αυτά που εσείς θέλετε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: χωρίς σπουδαίες αλλαγές και εκπλήξεις θα είναι αυτή η πρώτη εβδομάδα του μήνα για σας. Αυτό όμως, για σας, που είστε διαρκώς σε κίνηση, δεν είναι καλό, καθώς θα πέσετε ψυχολογικά από αυτή την αφόρητη στασιμότητα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα έρθετε σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να κάνουν κάτι ώστε να διευθετηθούν οικονομικές υποχρεώσεις που σας βαραίνουν τόσο το πορτοφόλι, όσο και την ψυχολογία. Δημιουργικοί στα επαγγελματικά σας, προβαίνετε σε αλλαγές, που συμφέρουν από πολλές απόψεις.

ΣΧΕΣΕΙΣ: σταθερές και οι σχέσεις, με μια αβάσταχτη στασιμότητα όμως, που σας τη δίνει στα νεύρα. Τίποτα αξιόλογο δεν συμβαίνει, και τίποτα δεν ταράζει τα ήρεμα νερά. Ίσως είναι καλύτερα να παραμείνουν έτσι τα πράγματα γι αυτό το διάστημα, μην «ψάχνεστε» για εντάσεις.

 

ΖΥΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: είναι ένα καλό διάστημα για να αξιοποιήσετε τα εκφραστικά σας μέσα και να προχωρήσετε σε αποφάσεις που εξυπηρετούν τα επαγγελματικά και προσωπικά σας σχέδια. Συναντήσεις και μηνύματα από αγαπημένα πρόσωπα σας δίνουν χαρά και σας χαλαρώνουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: μέσα από το κοινωνικό σας δίκτυο, θα κάνετε σημαντικές επαφές, που θα σας επιτρέψουν να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και να πάρετε αποφάσεις για τη δουλειά σας, που θα φέρουν το μέγιστο οικονομικό κέρδος.

ΣΧΕΣΕΙΣ: δεν θα σας λείψει το φλερτ, οι γνωριμίες και το ερωτικό παιχνίδι αυτό το διάστημα και παρ’ όλο που τα οικονομικά σας είναι άστατα, δεν θα διστάσετε να ξοδέψετε για τη διεκδίκηση του προσώπου που σας ενδιαφέρει. Οι σταθερές σχέσεις, ευνοούνται ως προς την ανανέωσή τους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: αυτή την εβδομάδα, θα επιδιώξετε να απομονωθείτε στον προσωπικό σας χώρο, προκειμένου να ανασυνταχθείτε και να βάλετε σε μια σειρά τις σκέψεις και να ιεραρχήσετε τις δραστηριότητές σας. Αυτό για κάποιους δικούς σας, θα φανεί ως αποξένωση, αλλά μην πτοηθείτε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα είστε καχύποπτοι στον επαγγελματικό σας χώρο, με κάποιους συνεργάτες που θεωρείτε ότι κουτσομπολεύουν πίσω από την πλάτη σας και δεν θα ‘χετε άδικο. Ωστόσο, να θυμάστε ότι για κάθε ορθή λύση και απόφαση, χρειάζεται και η ανάλογη ψυχραιμία.

ΣΧΕΣΕΙΣ: το ταίρι σας μπορεί να σας παραπονεθεί για παραμέληση, επειδή εσείς έχετε τάσεις απομόνωσης. Ίσως δημιουργηθούν προστριβές, αλλά δεν είναι η ώρα ούτε για να δώσετε, αλλά ούτε και για να πάρετε εξηγήσεις. Απλά, αφιερώστε λίγο παραπάνω χρόνο στον άνθρωπό σας και όλα θα είναι καλά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ: έντονη η κοινωνικότητά σας αυτή την εβδομάδα. Θα δεχθείτε προσκλήσεις για διασκέδαση ακόμα και από φίλους που είχατε ξεχάσει και σεις οι ίδιοι. Ανανέωση και στην αισθηματική σας ζωή, αν φυσικά αποφασίσετε να συντροφευτείτε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: σταθερότητα στα επαγγελματικά σας, αν και αισθάνεστε ψυχολογικά, κυρίως, κουρασμένοι. Να θυμάστε ότι οι καιροί είναι δύσκολοι και σταματήστε να σκέφτεστε αλλαγές εργασίας. Τα οικονομικά είναι λίγο δύσκολα αυτό τον καιρό, αλλά σιγά-σιγά, θα στρώσουν.

ΣΧΕΣΕΙΣ: μια σημαντική γνωριμία, που μπορεί να ξεκινήσει μέσα από μια ομαδική δραστηριότητα, ίσως ένα σεμινάριο, θα καταφέρει να εξάψει την ερωτική σας φαντασία. Δεν είστε έτοιμοι να ενδώσετε όμως, και θα προσπαθήσετε να καθυστερήσετε τις εξελίξεις, συνειδητά, ή ασυνείδητα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΓΕΝΙΚΑ: η σκέψη σας, είναι εστιασμένη στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Γι αυτό και επιδιώκετε να κάνετε επαφές με ανθρώπους που μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν στη προώθηση των επαγγελματικών σας σχεδίων. Μια καινούρια δουλειά παρουσιάζεται με πολύ καλές οικονομικές προοπτικές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: συνεντεύξεις για δουλειά, επαφή με ανθρώπους κύρους, αλλά και εξαιρετικές συνεργασίες, διαθέτει αυτό το διάστημα και εσείς φαίνεστε έτοιμοι να ενδώσετε σε κάθε επαγγελματική δραστηριότητα που προωθεί τη δουλειά σας και αυξάνει τα έσοδά σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ: τονισμένη η σεξουαλικότητά σας, μπορείτε τώρα να ανανεώσετε τις σχέσεις σας. Προσοχή όμως. Είστε αρκετά χειριστικοί, και κάθε απόπειρά σας να χειραγωγήσετε το σύντροφό σας, μπορεί να αποβεί φιάσκο. Όσοι έχετε αποφασίσει να γίνετε γονείς, βάλτε μπροστά, η εβδομάδα είναι γόνιμη.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: το διάστημα αυτό σας ευνοεί για να διευθετήσετε υποθέσεις, νομικές, επαγγελματικές αλλά και οικονομικές. Γραφειοκρατικά θέματα τακτοποιούνται με ιδιαίτερη ευκολία, ενώ θα συνάψετε συμφωνίες με άτομα που έχουν να προσφέρουν αρκετά στην εξέλιξη των σχεδίων σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: σημαντικές θα είναι οι αποφάσεις που θα πάρετε για την εξέλιξη της καριέρας σας, αυτή την εβδομάδα. Να ξέρετε ότι αυτές οι αποφάσεις θα σας ακολουθούν για πολύ μεγάλο διάστημα, γι αυτό φροντίστε να έχετε συμπεριλάβει όλες τις παραμέτρους υπόψη σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ: ξαφνικές αλλαγές που αφορούν στις αισθηματικές σας σχέσεις, σας αφήνουν, ολίγον, άναυδους. Το ταίρι σας, σας επιφυλάσσει ευχάριστες, μπορεί όμως και δυσάρεστες, εκπλήξεις, γι αυτό να είστε έτοιμοι για όλα. Οι ελεύθεροι, θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες, που θα εξάψουν την ερωτική σας φαντασία.

 

ΙΧΘΥΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ: ανήσυχοι, με σκέψεις που έχουν να κάνουν με υποθέσεις από το παρελθόν, που παραμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα, άλυτες. Κυρίως όμως, θα μεριμνήσετε για την βελτίωση των διατροφικών σας συνηθειών και της φυσικής σας κατάστασης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: η δημιουργικότητα θα είναι το κλειδί της επιτυχίας, σε ό,τι αφορά στην καριέρα σας. Δεν αποκλείεται να επιδιώξετε να επιμορφωθείτε για να ανεβάσετε το επαγγελματικό σας προφίλ, αλλά και να ταξιδέψετε για δουλειές που θα αφήσουν σημαντικό κέρδος.

ΣΧΕΣΕΙΣ: καινούρια πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σας, και σας αλλάζουν τον τρόπο που κινείστε και σκέφτεστε. Για κάποιους από εσάς, αυτό σημαίνει ακόμα και την αναθεώρηση ολάκερης της κοσμοθεωρίας σας. Οι ανθεκτικές σχέσεις, σε βάθος χρόνου, πορεύονται προς την επισημοποίηση.