Πρόβλεψη εβδομάδας 25/5-31/5

 

 

 

Πρόβλεψη εβδομάδας 25/5-31/5

 

 

ΚΡΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: στο προσκήνιο τα οικογενειακά θέματα, αφού έχουν προκύψει καταστάσεις που χρειάζονται, το λιγότερο, δύσκολα οικογενειακά συμβούλια για να λυθούν. Απ’ τα μέσα της εβδομάδας και μετά, τα πράγματα θετικοποιούνται περισσότερο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: δεν θα μπορέσετε να πείτε όχι, σε μια πρόταση που θα σας γίνει επαγγελματικά και είναι πολύ πιθανό να έχετε σημαντικό κέρδος, ακόμα και αν πρόκειται για κάτι προσωρινό. Οικονομικές ανάσες, σας δίνουν ικανοποίηση.

ΣΧΕΣΕΙΣ: ομαλότητα επικρατεί στις σχέσεις και οι μακροχρόνιες είναι έτοιμες να κάνουν το επόμενο βήμα. Οι ελεύθεροι θα κάνετε γνωριμίες, χωρίς όμως εγγυήσεις σταθερότητας και ασφάλειας. Όσοι «παρανομείτε», προσοχή, έρχονται αποκαλύψεις.

ΤΑΥΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: η τύχη είναι με το μέρος σας, αν φυσικά κι εσείς την κυνηγάτε. Ανατρεπτικές καταστάσεις θα ζήσετε όσοι έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, ενώ για εσάς των τελευταίων ημερών, όμορφες καταστάσεις έρχονται να προσθέσουν στην θετική σας διάθεση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα έχετε την ευκαιρία να λύσετε τα προβλήματα που μπορεί να έχουν προκύψει με συνεργάτες σας. Η επαγγελματική σας κατάσταση ομαλοποιείται και ανοίγουν ξανά οι ευκαιρίες για οικονομική άνοδο.

ΣΧΕΣΕΙΣ: όποιο κι αν ήταν το πρόβλημα στις σχέσεις σας, φαίνεται να έχει τελειώσει. Οι σταθερές σχέσεις, αναβαθμίζονται ενώ οι «φρέσκες», ανοίγουν προοπτικές για να γίνουν σχέσεις ζωής. Όσοι αναζητάτε ταίρι, είναι σίγουρο ότι κάπου εκεί έξω, αν δώστε προσοχή, θα το βρείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΓΕΝΙΚΑ: μπορεί να χρειαστεί να κάνετε έναν επαναπροσδιορισμό των καταστάσεων που συμβαίνουν στην καθημερινότητά σας, μια και παρατηρείτε ότι, αυτά που πιστεύατε ότι κυλούν ομαλά, παρουσιάζουν διακυμάνσεις. Αν σκοπεύετε να αλλάξετε την εμφάνισή σας, μελετήστε το προσεκτικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θέματα οικονομικής διαχείρισης προκύπτουν και θα χρειαστεί να βάλετε όλη σας την εξυπνάδα για να καταφέρετε να κάνετε καλό κουμάντο. Στα τελειώματα του μήνα, θα είστε σε θέση να μπορείτε να ξοδεύετε χωρίς να το σκέφτεστε ιδιαίτερα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μπορεί να σας παραπονεθούν ότι τα παραμελείτε, μια και έχετε αφιερώσει μεγάλο κομμάτι του χρόνου σας, στα επαγγελματικά και οικονομικά σας. όπως και να έχει, θα πρέπει να δώσετε λίγο χρόνο και στο ταίρι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: δεν είστε σε θέση και δεν θέλετε να μοιραστείτε με κανέναν τις σκέψεις και τα όνειρά σας. διανύοντας μια περίοδο, εσωστρέφειας, προτιμάτε να απομονώνεστε στον προσωπικό σας χώρο, ασχολούμενοι με τον εαυτό σας και τον επαναπροσδιορισμό της καθημερινότητάς σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: δυσκολίες που παρουσιάζονται στον επαγγελματικό τομέα, δεν θα λυθούν ποτέ αν δεν αποφασίσετε να δεχθείτε να συμμετάσχετε σε διάλογο με τους εργοδότες σας. Τα οικονομικά, δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά δεν πρέπει να απογοητεύεστε.

ΣΧΕΣΕΙΣ: όσοι είστε μόνοι και καχύποπτοι απέναντι στις καινούριες γνωριμίες, ήρθε ο καιρός να «βγείτε απ’ το καβούκι σας». Όσοι, διατηρείτε μακροχρόνιες σχέσεις, θα προτιμήσετε να μοιραστείτε τα προβλήματά σας με τους αγαπημένους σας, και ίσως, βρείτε λύσεις.

ΛΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΑ: έντονη η κοινωνική ζωή αυτό το διάστημα, θα σας φέρει σε επαφή με φίλους και γνωστούς, που μπορεί να σας φανούν χρήσιμοι σε όλα τα επίπεδα. Αυξημένες ως εκ τούτου, οι κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Με πιο χαρούμενη διάθεση πλέον, αντιμετωπίζετε πιο θετικά τις δυσκολίες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: κάποιες προβληματικές συνεργασίες θα πρέπει ή να αναθεωρηθούν ή να λήξουν οριστικά. Οι καιροί δεν ενδείκνυνται για υποχωρήσεις. Τα οικονομικά, αν και όχι καλά στο βαθμό που θέλετε, ωστόσο, δεν ξεμένετε από χρήμα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: ο Ερμής από τον Καρκίνο, σας υποχρεώνει να βρείτε τρόπους να περιφρουρήσετε τα όριά σας μέσα στις σχέσεις και να σταθεροποιήσετε το προσωπικό σας στίγμα, έτσι ώστε να είστε σε θέση ανά πάσα στιγμή να ξέρετε, πού πατάτε και πού βρίσκεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: δεν θα λείψουν οι αντιπαραθέσεις και οι κόντρες αυτό το διάστημα. Κάποιοι φίλοι, ή και συνεργάτες δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένοι να σας κάνουν τα χατίρια και αυτό σας νευριάζει. Παρ’ όλα αυτά η τύχη είναι με το μέρος σας και όλα θα πάνε καλύτερα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: διαπληκτισμοί με συνεργάτες που θεωρείτε ότι δεν συνεργάζονται, μπορεί να σας αναστατώσουν. Σκεφτείτε όμως, ειλικρινά, αν φταίνε εκείνοι, ή εσείς με την αδιαλλαξία σας. Ομαλότητα στα οικονομικά αλλά προσέξτε τα έξοδα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: η γνώμη σας μετράει, στις σχέσεις σας και όπως θα διαπιστώσετε, οι αγαπημένοι σας άνθρωποι, δεν κάνουν τίποτα από μόνοι τους, αν δεν πάρουν τη σύμφωνη γνώμη σας. αυτό σημαίνει ότι τυγχάνετε ιδιαίτερης εκτίμησης και σεβασμού και ικανοποιείστε.

ΖΥΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: μπορεί ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, να είναι ανάδρομη στους Διδύμους, αλλά αυτό δεν φαίνεται να σας πτοεί. Η καθημερινότητά σας, είναι όπως την έχετε σκεφτεί. Ανεβασμένη η διάθεσή σας, θα δεχθείτε ευχάριστες εκπλήξεις από αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: όσοι δεν είστε ευχαριστημένοι από την επαγγελματική σας κατάσταση, θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να κάνετε κάτι καλύτερο. Κάποιοι θα σας υποσχεθούν πολλά, εύκολα, και γρήγορα. Να έχετε το νου σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ: τα αγαπημένα σας πρόσωπα, σκοπεύουν να μοιραστούν όμορφες στιγμές μαζί σας. θα πάρετε μεγάλη ικανοποίηση όσοι βρίσκεστε σε σταθερές σχέσεις και αν έχετε αποφασίσει να γίνετε γονείς, είναι καιρός να το πραγματοποιήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: όσο πιο δύσκολοι είναι οι στόχοι σας, τόσο πιο πολύ πεισμώνετε και επιδιώκετε την επίτευξή τους. Στο τέλος του μήνα, θα πετύχετε ακόμα κι αυτά που άλλοι θεωρούν ακατόρθωτα. Να προσέχετε μόνο, η φούρια σας, να μην σας φέρει σε αντιπαραθέσεις με τους δικούς σας ανθρώπους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: αν κάποια κατάσταση στον επαγγελματικό τομέα, δεν πηγαίνει καλά, θα πρέπει να την αντιμετωπίστε μεθοδικά και με ψυχραιμία και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να έρθετε σε λεκτική ή άλλου είδους αντιπαράθεση με κανέναν.

ΣΧΕΣΕΙΣ: επιθετικός ο λόγος σας, ακόμα και στο σύντροφο ζωής σας, που εύλογα, προσπαθεί να σας συνετίσει με τη φόρα που έχετε πάρει. Θα πρέπει να βρείτε τρόπους να αντιμετωπίσετε και να εκτονώσετε την μεγάλη ενέργεια που έχει συσσωρευτεί μέσα σας

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ: ενδοοικογενειακές εντάσεις, κυρίως για όσους έχουν γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Αυξημένες κοινωνικές υποχρεώσεις, σας κουράζουν και αποτελούν αντικείμενο διαπληκτισμών, με συγγενείς και φίλους σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οι επαγγελματικοί σας στόχοι, πρόκειται να επιτευχθούν με ή και χωρίς τη συμβολή σας, γι αυτό χαλαρώστε και μην μπαίνετε στη διαδικασία να κάνετε αρνητικά σενάρια. Τα οικονομικά είναι σε άνοδο, χαλαρώστε.

ΣΧΕΣΕΙΣ: τα οικονομικά και το χρήμα, είναι η κυρίως απασχόλησή σας αυτό το διάστημα, γι αυτό και οι σχέσεις μένουν λίγο πίσω. Αυτό φέρνει γκρίνιες από τη μεριά του συντρόφου σας, κάτι που σας είναι αφάνταστα κουραστικό. Οι ελεύθεροι, μάλλον δεν φαίνεστε διατεθειμένοι να κάνετε υποχωρήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΓΕΝΙΚΑ: να μην προβληματιστείτε από κάποιες αλλαγές που γίνονται στον επαγγελματικό σας χώρο. Ό,τι γίνεται είναι για καλό, να ξέρετε, γι αυτό σταματήστε να σκέφτεστε αρνητικά. Απολαύστε τις καλές στιγμές και αφήστε τον αρνητισμό έξω από την καθημερινότητά σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: είναι το πιο κατάλληλο διάστημα για να αναβαθμίσετε τις γνώσεις σας πάνω στο αντικείμενο εργασίας σας. δεν αποκλείεται να επιλέξετε να επιμορφωθείτε, ίσως με κάποια σεμινάρια. Οι όποιες αλλαγές συμβαίνουν να ξέρετε, είναι για καλό.

ΣΧΕΣΕΙΣ: ο Ερμής από τον αντιδιαμετρικό σας Καρκίνο, θα βάλει το θετικό του λιθαράκι, ενισχύοντας την διαλεκτική σας ικανότητα, έτσι ώστε να λύσετε κάθε θέμα που απασχολεί τις σχέσεις σας, όμορφα, απλά και γρήγορα. Επίσης, φέρνει τους ελεύθερους ενώπιον αξιόλογων και αξιόπιστων γνωριμιών

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: το κέρδος σας, θα είναι μεγαλύτερο, αν απλά, συμβιβαστείτε με τον κοινωνικό σας περίγυρο και πάψετε να επιθυμείτε να κάνετε τη διαφορά, με όποιο κόστος. Έντονη κοινωνική ζωή, φίλοι και γνωστοί με το μέρος σας και το καρέ, συμπληρώνει η καλή σας τύχη

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: άγχος και πίεση στα επαγγελματικά, αλλά και επιβραβεύσεις. Το κλίμα μεταξύ των συνεργατών σας θα είναι καλό, όσο δεν  επεμβαίνουν στον τρόπο που εργάζεστε. Όσοι αναζητάτε εργασία, δεν θα λείψουν οι καλές ευκαιρίες.

ΣΧΕΣΕΙΣ: παίρνετε μεγάλη ικανοποίηση από τον αισθηματικό σας τομέα, αφού οι σχέσεις σας σταθεροποιούνται, όπου εκκρεμούσαν καταστάσεις, αλλά και αναβαθμίζονται συναισθηματικά, αφού αποφασίζετε να δώσετε σημασία, στα αισθήματα του συντρόφου σας.

ΙΧΘΥΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ: καλή η ψυχολογία σας, σε ικανοποιητικό βαθμό ο συναισθηματισμός σας και μεγάλη η διάθεσή σας να κάνετε καινούρια πράγματα. Ο Ερμής από τον υδάτινο Καρκίνο, θα κάνει το θαύμα του και θα σας δώσει τη σταθερότητα που θέλετε, στην καθημερινότητά σας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: σταθερότητα και στα επαγγελματικά. Δίνεται εύνοια στα νέα ξεκινήματα και στα οικονομικά, ενώ ενισχύει τις θέσεις σας, στον επαγγελματικό σας χώρο. Μια συμφωνία που κυνηγούσατε εδώ και καιρό, επιτυγχάνεται με πολύ ευνοϊκούς όρους για σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ: ο Ερμής, βοηθά στη σταθερότητα του λόγου σας. Με τρόπο καίριο και εμπεριστατωμένο, θα αξιοποιήσετε την ευκαιρία που θα σας δοθεί για να μιλήσετε με το ταίρι σας και να διορθώσετε τα κακώς κείμενα, με ειλικρίνεια και αγάπη