Πρόβλεψη εβδομάδας 24/8-30/8

 

Πρόβλεψη εβδομάδας 24/8-30/8

Η πρόβλεψη εβδομάδας 24/8-31/8 ξεκινάει με τον Κριό…

 

 

ΚΡΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: να μην είστε εύθικτοι αυτή την εβδομάδα και να μην τα βάζετε με τους λάθος ανθρώπους, ή τουλάχιστον τους άσχετους με την υπόθεση που σας έχει εκνευρίσει. Ευνοούνται οι καινοτομίες και τα νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, όχι όμως, χωρίς προσοχή και προσμέτρηση του ρίσκου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: αν είστε αναγκασμένοι να ακολουθήσετε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, ή είστε υπό το βάρος προθεσμιών, καλό είναι να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις για τη διευθέτησή τους, πριν ξεκινήσετε οτιδήποτε άλλο.

ΣΧΕΣΕΙΣ: οι ελεύθεροι, μπορείτε αυτό το διάστημα να φλερτάρετε, χωρίς όμως να αναμένετε κάτι το εξαιρετικό. Οι σταθερές σχέσεις, είχαν το χρόνο στη διάρκεια του προηγούμενου διαστήματος, να σταθεροποιηθούν και να παρθούν αποφάσεις σχετικά με το μέλλον τους. Μην διστάζετε να κάνετε το επόμενο βήμα.

ΤΑΥΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: σε κάθε περίσταση, μπορείτε να απευθυνθείτε στους φίλους, γνωστούς ή και στα άτομα της οικογένειάς σας για βοήθεια και συμβουλές. Το ζήτημα είναι να μην σας φοβίσουν τα γεγονότα, ούτε και να τα χάσετε. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και όλα θα πάνε καλά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: μια και οι επικοινωνίες σας είναι στο φόρτε τους, καλό είναι να κάνετε τις επαγγελματικές σας διαπραγματεύσεις δια τηλεφώνου ή όποιου άλλου επικοινωνιακού μέσου σας είναι διαθέσιμο. Οι επιτευχθείσες συμφωνίες θα ανεβάσουν τα οικονομικά σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ: οι σχέσεις που έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους σε βάθος χρόνου, θα επιβιώσουν. Οι άλλες, δυστυχώς, θα πάνε εκεί που πρέπει. Το ξεκαθάρισμα εφ’ όλης της ύλης είναι θετικό σε κάθε περίπτωση. Για κάποιους αυτό μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό νέο ξεκίνημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΓΕΝΙΚΑ: τελειώνουν οι «διπλωματικές σας σχέσεις» με κάποιους ανθρώπους που πλέον δεν έχουν τίποτα να σας προσφέρουν, ενώ ενισχύονται κάποιες άλλες πιο χρήσιμες και πιο δημιουργικές. Ανακατατάξεις ακόμα και στον οικογενειακό σας περίγυρο, αυτό το διάστημα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: τα οικονομικά σας μπορεί να περνούν μια πτωτική περίοδο, ωστόσο με λίγους καλούς χειρισμούς, μπορείτε να σωθείτε. Αν προσανατολίζεστε προς ελεύθερο επάγγελμα, όσοι θέλετε να κάνετε κάτι άλλο, επαγγελματικά, είναι η κατάλληλη περίοδος να το πράξετε.

ΣΧΕΣΕΙΣ: είστε αρκετά επικοινωνιακοί και συνεννοήσιμοι ώστε να κάνετε καινούριες γνωριμίες, που θα έχουν διάρκεια αλλά και αποτέλεσμα. Όσο για σας που βρίσκεστε σε σταθερές σχέσεις, είναι η κατάλληλη εποχή για να ανανεωθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: πρόκειται να αξιοποιήσετε μια εσωτερική αναζήτηση για τις αλήθειες που κρύβονται μέσα σας και να τα βρείτε πολύ καλά με τον εαυτό σας. Αυτό θα βελτιώσει την αυτοπεποίθησή σας αλλά και θα σας δώσει την ευκαιρία να παρουσιαστείτε φρέσκοι και ανανεωμένοι, στο περιβάλλον σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: ένα καλό ξεκαθάρισμα μεταξύ των συνεργατών σας, είναι ό,τι πρέπει για να σας επιτρέψει να ξεχωρίσετε στον χώρο της δουλειάς σας, αλλά και για να κάνετε τη δουλειά σας, πιο εύκολη και λειτουργική.

ΣΧΕΣΕΙΣ: όσοι μπορέσατε και κάνατε καλοκαιρινές γνωριμίες, έχετε μεγάλες πιθανότητες να ευδοκιμήσουν. Όσοι βρίσκεστε σε σταθερές σχέσεις, έχει έρθει ο καιρός που θα πρέπει να μπείτε, σοβαρά, στη διαδικασία να αρχίσετε να σκέφτεστε ένα πιο «επίσημο», μέλλον.

ΛΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΑ: να έχετε πάντα στο νου σας, ότι οι διαφωνίες, είτε με δικά σας άτομα, είτε με ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντός σας, ποτέ δεν έχουν καλή κατάληξη. Προτιμήστε να κρατήσετε χαμηλό προφίλ και τόνους, αν θέλετε να περνάτε καλά, χωρίς διαφωνίες και εντάσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: ευχόμαστε να έχετε ξεκουραστεί αρκετά, ώστε να μπείτε με «τα μούτρα», πλέον στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Τα οικονομικά βρίσκονται σε περίοδο ανόδου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να παραμελείτε να κάνετε καλή διαχείριση.

ΣΧΕΣΕΙΣ: ακόμα μπορείτε να φλερτάρετε όσο θέλετε με όποιον λαχταρά η ψυχή σας. Οι γνωριμίες, δεν έχουν ελπίδες να ευδοκιμήσουν, αλλά δεν ξέρετε ποτέ από πού μπορεί να προκύψει ο έρωτας. Οι σταθερές σχέσεις ευνοούνται για να προχωρήσουν πιο σοβαρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: νέα διάθεση, νέες προοπτικές, καινούριοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σας, και εσείς απλά καλείστε να συμμετάσχετε με όλη σας την καρδιά στις καινούριες αυτές καταστάσεις. Οι άνθρωποι που σας αγαπούν και σας στηρίζουν είναι πάντα στο πλάι σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: ελεύθεροι από ένα σκοτεινό παρασκήνιο, που πήγε πίσω κάποιες από τις δραστηριότητές σας, στο παρελθόν, μπορείτε τώρα να κάνετε τις επιλογές σας, ώστε να διαπρέψετε. Τα οικονομικά, εννοείται, ότι θα κινηθούν στα ανάλογα επίπεδα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: αν εξακολουθείτε να είστε ελεύθεροι, μετά τις διακοπές σας, ήρθε ο καιρός να αποφασίσετε να δεσμευτείτε. Αν είστε όμως σε σταθερές σχέσεις, αυτό το διάστημα θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις μαζί με το σύντροφό σας, που ίσως σας προβληματίσουν για λίγο.

ΖΥΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: θα χρειαστεί να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας σε κάποιες έντονες καταστάσεις, αλλά όχι και να γίνετε πολύ ήπιοι. Φίλοι, γνωστοί, συνεργάτες αλλά και αγαπημένα σας πρόσωπα είναι κοντά σας να σας συμβουλεύουν και συμπαραστέκονται σε κάθε αναποδιά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: το κλίμα στα επαγγελματικά σας έχει αλλάξει. Τώρα, οι καινοτομίες ευνοούνται αλλά και οι εποικοδομητικές ιδέες σας μπορούν να βρουν πρακτική εφαρμογή. Όσο ασχολείστε με τον τομέα της τεχνολογίας, έχετε ιδιαίτερη εύνοια.

ΣΧΕΣΕΙΣ: οι πλανητικές επιρροές είναι λίγο δύσκολες αυτό το διάστημα. κάποιες από τις σχέσεις σας δυστυχώς θα τελειώσουν οριστικά. Αν αυτό όμως, είναι για το καλό σας, και σας επιτρέψει να προχωρήσετε μπροστά, τότε να μην το σκεφτείτε δεύτερη και τρίτη φορά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: αυτή την περίοδο, θα έρθετε αρκετά κοντά με ανθρώπους που είχατε καιρό να δείτε, ή ακόμα και μ’ αυτούς που δεν είχατε ποτέ, ιδιαίτερες κουβέντες. Νέες φιλίες δημιουργούνται, και ίσως σας φανούν πολύ χρήσιμες σε όλα τα επίπεδα, της καθημερινότητάς σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: αρκετές οι συζητήσεις για τα επαγγελματικά σας με συνεργάτες ή ακόμα και φίλους που έχουν λύσεις γι αυτά που σας απασχολούν. Οι δουλειές εξελίσσονται κανονικά ενώ τα οικονομικά έχουν σταθεροποιητικές τάσεις.

ΣΧΕΣΕΙΣ: η κατάσταση ανάμεσα σε σας και το ταίρι σας μπορεί να είναι λίγο τεταμένη. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να το παίρνετε τόσο «πατριωτικά» το ζήτημα. Η ειλικρίνεια να θυμάστε δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Διαφυλάξτε τα όριά σας μέσα στις σχέσεις και χαμηλώστε τους τόνους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ: είναι γεγονός ότι έχουν δημιουργηθεί οικονομικές ανάγκες που δεν είναι εύκολο να καλύψετε με την παρούσα οικονομική σας κατάσταση. Παρ’ όλα αυτά, αν θέσετε προτεραιότητες και ιεραρχήσετε σωστά τις ανάγκες σας, θα βρείτε λύσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: έχετε κουραστεί από τη δουλειά. Το αντικείμενο εργασίας σας δεν σας ικανοποιεί πλέον και ψάχνετε να βρείτε κάτι άλλο. Ευνοείστε όσοι προσανατολίζεστε προς τα ελεύθερα επαγγέλματα. Τα οικονομικά είναι πεσμένα, προσοχή στα έκτακτα έξοδα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: είπαμε και νωρίτερα, ότι δεν είστε και τόσο σίγουροι αν θέλετε να δεσμευτείτε σε μια σχέση, γι αυτό και οι γνωριμίες, ναι μεν έχουν βαρύτητα για σας, αλλά δεν παίρνετε και όρκο ότι τις επιθυμείτε. Όσο για σας που είστε σε σταθερές σχέσεις ή γάμους, ευνοείστε να ανανεωθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΓΕΝΙΚΑ: η πολυαστρία στο ζώδιό σας και μάλιστα ανάδρομη στο μεγαλύτερο μέρος της, σας δημιουργεί έξτρα πίεση και άγχος, από τα οποία είναι δύσκολο να ξεφύγετε ακόμα και αν βρίσκεστε σε διακοπές. Παρ’ όλα αυτά, θα καταφέρετε να επιτύχετε τα μέγιστα, αφού εσείς λειτουργείτε καλύτερα υπό πίεση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: από τις 19 του μήνα και εδώ, έρχονται στο προσκήνιο συνθήκες, που αυξάνουν τα κίνητρά σας για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας, τη στιγμή που τα οικονομικά σας, είναι σταθερά με αυξητικές τάσεις. Θα επιτύχετε πολλά αυτό το διάστημα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: ψάχνετε την έμπνευση μέσα στις σχέσεις και στις γνωριμίες σας, αλλά αυτή απ’ ό,τι φαίνεται, είναι δυσεύρετη. Αν κάνετε υπομονή, στα τελειώματα της εβδομάδας, θα κάνετε μια αρκετά σημαντική γνωριμία, που έχει προδιαγραφές για να γίνει σχέση ζωής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: αν έχετε διευθετήσει ως τώρα, ζητήματα, τα οποία απετέλεσαν εμπόδιο, στην καλή εξέλιξη της προσωπικής, επαγγελματικής αλλά και κοινωνικής σας ζωής, έχει καλώς. Αν όχι, τότε πραγματικά θα έχετε πρόβλημα αυτό το διάστημα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: σπεύδετε να εξυπηρετήσετε τις εργασιακές ανάγκες της δουλειάς σας, και αφήνετε τον εαυτό σας, όχι μόνο να κουραστεί επιπλέον, αλλά και καταφέρνετε να υποσχεθείτε περισσότερα απ’ αυτά που μπορείτε. Αυτό μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα αργότερα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: η ισορροπία, ανάμεσα στα δικά σας «θέλω» και αυτά του συντρόφου σας, θα είναι το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτής της περιόδου, και το οποίο θα σας πάει ένα βήμα πιο πέρα, στην εξελικτική πορεία των σχέσεών σας. Οι ελεύθεροι, μπορείτε ακόμα να φλερτάρετε.

ΙΧΘΥΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ: θετικές οι αλλαγές που συμβαίνουν τώρα στο κλείσιμο του μήνα, τόσο σε ό,τι έχει να κάνει με τη συμπεριφορά σας προς το περιβάλλον, όσο και σ’ αυτά που λαμβάνετε από το περιβάλλον σας, κοντινό ή ευρύτερο. Μεγάλη κινητικότητα επίσης στις προσωπικές σχέσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οι ευκαιρίες θα είναι αρκετές για σας που αναζητάτε εργασία, ενώ για τους εργαζομένους ένα καλό μπόνους έρχεται να συμπληρώσει τις επαγγελματικές σας επιτυχίες. Τα οικονομικά δείχνουν ανοδικές τάσεις, αρκεί να μην υπερβάλετε με τα έξοδα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: αρκετά ενεργητικούς και πρόθυμους να λύσετε τα προβλήματα των προσωπικών σας σχέσεων σας βρίσκει η εβδομάδα αυτή. Η καθημερινότητα των σταθερών σχέσεων γίνεται λίγο πιο καλύτερη, ενώ όσοι αναζητάτε ταίρι, δεν θα μπορούσατε να βρείτε καλύτερη ευκαιρία.