Πρόβλεψη εβδομάδας 21/9-27/9

 

 

Πρόβλεψη εβδομάδας  21/9-27/9

 

 

ΚΡΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: θα υπάρξουν ευκαιρίες ανάκαμψης και αρκετές ικανοποιητικές στιγμές. Θα χρειαστεί όμως να κρατάτε την ψυχραιμία σας στις περιπτώσεις που σας εκνευρίζουν αλλά και να αποφεύγετε τις υπερβολικά «πατριωτικές» συμπεριφορές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: μην διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια από ανθρώπους που ξέρετε ότι μπορούν και θέλουν να σας βοηθήσουν, τόσο για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια, όσο και για να ανακάμψετε στα οικονομικά.

ΣΧΕΣΕΙΣ: θα κάνετε αρκετές γνωριμίες αυτό το διάστημα, όσοι είστε ακόμα ελεύθεροι, αλλά θα πρέπει να προσέχετε να αξιολογείτε σωστά τους ανθρώπους, γιατί μπορεί να πιστεύετε άλλα αντί άλλων γι αυτούς. Οι σχέσεις ανανεώνονται.

ΤΑΥΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: προς το τέλος της εβδομάδας, θα ξαφνιαστείτε από απροσδόκητα γεγονότα, που «χαλάνε» τη φυσιολογική ροή της καθημερινότητάς σας. Αν τα αντιμετωπίσετε ψύχραιμα και μεθοδικά, θα λυθούν αμέσως.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: η πρακτικότητα και η μεθοδικότητα θα είναι τα όπλα σας, απέναντι στα λάθη και στις κακοτοπιές, που μπορεί να παρουσιαστούν στον επαγγελματικό σας τομέα. Η δε ικανότητά σας να οργανώνεστε, θα φέρει χρήμα

ΣΧΕΣΕΙΣ: οι σταθερές σχέσεις που έχουν περάσει τα τεστ του χρόνου, ανανεώνονται και περνούν στο επόμενο επίπεδο. Όσο για σας που παραμένετε ακόμα ελεύθεροι, αν και από επιλογή, αυτό το διάστημα έρχεται ένας μεγάλος έρωτας να σας αναστατώσει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΓΕΝΙΚΑ: αν κάνετε το λάθος να εμπλέξετε τους φίλους σας στα οικονομικά σας, να δανειστείτε δηλαδή ή να δανείσετε, είναι πολύ πιθανό να στεναχωρηθείτε και να απογοητευτείτε. Κάποιες απροσδόκητες καταστάσεις δε, μπορεί να σας πληγώσουν ανεπανόρθωτα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα πρέπει να αποφύγετε τις εντάσεις, χωρίς όμως να αφήσετε τον εαυτό σας ανυπεράσπιστο απέναντι στις διαβολές των συνεργατών σας. Ένα μεγάλο μέρος των συζητήσεών σας αυτή την εβδομάδα θα είναι γύρω από τα οικονομικά σας και τις λύσεις που αναζητάτε γι αυτά

ΣΧΕΣΕΙΣ: αναζητώντας να καλυφθείτε συναισθηματικά και ερωτικά, μπορεί να ψάξετε την αγάπη σε λάθος μεριές και με τους λάθος ανθρώπους. Σ’ αυτή την περίπτωση, η επιμονή ή οι εμμονές, δεν θα σας βοηθήσουν καθόλου. Δεν γίνεται να αναζητάτε την αγάπη εκεί που, εκ των προτέρων ξέρετε, ότι δεν υπάρχει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: ουσιαστικές αλλαγές και εξελίξεις αίσιες στα ζητήματά σας, κυρίως σε ό,τι αφορά στα προσωπικά σας. Στα τελειώματα της εβδομάδας, φαίνεται ότι θα είστε αποφασισμένοι να προχωρήσετε ακάθεκτοι στο δρόμο που έχετε επιλέξει. Να είστε ψύχραιμοι και χαλαροί ώστε να μην πάρετε λανθασμένες αποφάσεις που μπορεί να έχουν ως συνέπεια, καθυστερήσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: σημαντική ενίσχυση των οικονομικών σας, εξαιτίας των συνετών κινήσεών σας, αν και χρειάζεται ρέγουλα στα έξοδα. Μια επαγγελματική συμφωνία που κυνηγάτε εδώ και καιρό, επιτέλους κλείνεται, θετικά, στο τέλος της εβδομάδας.

ΣΧΕΣΕΙΣ: το πλανητικό σκηνικό είναι αρκετά ευνοϊκό για τα αισθηματικά σας ζητήματα. Όσοι βρίσκεστε σε σταθερές σχέσεις θα εκπλαγείτε ευχάριστα από το σύντροφό σας, ενώ οι ελεύθεροι, να γνωρίσετε έναν μεγάλο έρωτα, που, ναι, αξίζει πολλά.

 

ΛΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΑ: θα πρέπει να μπείτε σε εγρήγορση ώστε να προλάβετε να διευθετήσετε τις υποθέσεις σας γρήγορα, πριν λήξει η εβδομάδα. Ο Ερμής, θα παίξει καταλυτικό ρόλο στις επικοινωνίες σας και θα σας φέρει ενώπιον διαπραγματεύσεων από τις οποίες θα πάρετε τη μερίδα του Λέοντος.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: αγορές που δεν είναι αναγκαίες, καλό είναι να τις αποφύγετε. Έκτακτα έξοδα σας βάζουν σε σκέψεις. Κάντε καλό κοντρόλ στα «έτοιμα χρήματα» και μην ξοδεύετε αλόγιστα. Ένα επαγγελματικό ζήτημα που σας ζάλισε εδώ και καιρό επιτέλους λύνεται.

ΣΧΕΣΕΙΣ: οι ελεύθεροι θα κάνετε αρκετές αξιόλογες γνωριμίες. Το αν αυτές θα εξελιχθούν σε κάτι σημαντικό θα εξαρτηθεί αποκλειστικά και μόνο από εσάς. Οι παντρεμένοι, ή όσοι είστε σε μακροχρόνιες σχέσεις, μήπως να σχεδιάσετε να κάνετε οικογένεια;

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: νέα γεγονότα, νέες εξελίξεις, καινούριες προοπτικές και σχέδια, ενισχύουν όχι μόνο την αυτοπεποίθησή σας αλλά και σας δίνουν ενθουσιασμό. Η καθημερινότητα αποκτά ένα καινούριο πρόσωπο, πιο αισιόδοξο αλλά και πιο προσοδοφόρο, σε όλα τα επίπεδα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οι επιδιώξεις σας θα επιτυγχάνονται άμεσα, τα γραφειοκρατικά ζητήματα θα διευθετούνται εύκολα. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα έχετε εύνοια για να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας ενώ τα οικονομικά για όλους, ξεκαθαρίζουν και αυξάνονται.

ΣΧΕΣΕΙΣ: εκτός από κάποιους, κυρίως του τρίτου δεκαημέρου, που η εμπλοκή τους σε μια επώδυνη και αυτοκαταστροφική σχέση θα φέρει τα πάνω, κάτω, οι περισσότεροι θα είστε σε θέση να λύσετε θέματα των σχέσεων που χρονίζουν και να ανανεωθείτε.

 

ΖΥΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: σχέσεις και συνεργασίες, οικονομικές συναλλαγές, φιλίες και κοινωνικό περιβάλλον, όλα στο μικροσκόπιο για λύση των κακώς κειμένων. Η εβδομάδα αυτή απαιτεί από εσάς να είστε σε εγρήγορση και να μην επαναπαύεστε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: να μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, ούτε και να χρεώσετε τους συνεργάτες σας για λάθη, καθώς δεν αποκλείεται να φταίτε και σεις οι ίδιοι. Τα οικονομικά θέλουν ρέγουλα, ίσως αν διαχειριστείτε λίγο πιο συνετά τα έξοδά σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ: οι φιλικές σας σχέσεις και όχι οι ερωτικές, θα είναι αυτές που θα κυριαρχήσουν αυτό το διάστημα, παρ’ όλα αυτά, θα μπορούσατε να δώσετε λίγο παραπάνω σημασία στο αισθηματικό σας γίγνεσθαι. Οι ελεύθεροι, ναι, ήρθε η ώρα να γνωρίσετε τον μεγάλο έρωτα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: ξαφνικά γεγονότα σας αναστατώνουν ευχάριστα και σας ανοίγουν νέους, καινοτόμους ορίζοντες, τόσο στη δουλειά, όσο και στα προσωπικά σας. Μπορείτε τώρα να θέσετε τους στόχους σας, και να κυνηγήσετε τις επιδιώξεις σας. Το πλανητικό σκηνικό, είναι πολύ ευνοϊκό για σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: μπορεί να αισθάνεστε κουρασμένοι, κυρίως ψυχολογικά, αυτό το διάστημα, που ο Άρης είναι ανάδρομος, αλλά οι υποχρεώσεις δεν θα σας αφήσουν ούτε μια ώρα ήσυχους. Χωρίς προβλήματα και εκπλήξεις τα οικονομικά, εκτός από κάποια μικρά, έκτακτα έξοδα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: οι σχέσεις, ερωτικές ή αισθηματικές, παίρνουν τα πάνω τους. Οι νέες γνωριμίες, σας βάζουν σε καινούρια καρδιοχτύπια ακόμα κι αν πρόκειται για γνωριμίες εξ αποστάσεως. Ένας νέος άνθρωπος μπαίνει στη ζωή σας και αναστατώνει την ερωτική σας φαντασία.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ: ξέρετε καλά πως, ό,τι λάμπει, δεν είναι χρυσός. Κι αν δεν το ξέρετε θα το διαπιστώσετε αυτή τη βδομάδα, όπου νέα πρόσωπα κάνουν την εμφάνισή τους στην καθημερινότητά σας και σας αναστατώνουν ευχάριστα. Μην βιαστείτε όμως να επενδύσετε συναισθηματικά, γιατί οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές γι αυτό.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: πολύ καλές οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σας θέματα, αλλά και στα οικονομικά. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε εσείς, είναι να δείξετε σύνεση στο χειρισμό των εσόδων σας και να αποφεύγετε τις παρορμητικές αγορές, ακόμα κι αν είναι «μικρού μεγέθους».

ΣΧΕΣΕΙΣ: αισθάνεστε ότι παραμένοντας σε μία σχέση που δεν σας εξελίσσει άλλα και δεν έχει τι άλλο να δώσει, εγκλωβίζεστε σε έναν φαύλο κύκλο. Γι αυτό και παίρνετε την απόφαση να την τελειώσετε. Οι μακροχρόνιες σχέσεις όμως, που έχουν αντέξει στο χρόνο, θα εξελιχθούν εξαιρετικά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΓΕΝΙΚΑ: ακόμα, είστε συγκεντρωμένοι στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις και δεν έχετε χρόνο για τίποτα άλλο. Παρ’ όλα αυτά, οι παρέες, η διασκέδαση και οι φιλίες θα εξακολουθήσουν να σας δίνουν χαρά και ικανοποίηση. Παλαιότερα προβλήματα που παραμένουν άλυτα, εμφανίζονται απαιτώντας λύση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: δέχεστε πολύ θετικές επιρροές, που μπορεί να φέρουν, όχι μόνο οικονομική άνοδο αλλά και επαγγελματική καταξίωση. Οι επαγγελματικές σας δραστηριότητες εξακολουθούν να σας απασχολούν, ως επί το πλείστον.

ΣΧΕΣΕΙΣ: μια γνωριμία, σας αναστατώνει. Μην ενθουσιάζεστε όμως, τουλάχιστον μέχρι να περάσει ένα εύλογο διάστημα, για να δείξει η άλλη πλευρά, το ποιόν της και το χαρακτήρα της. Όσο για σας που βρίσκεστε ήδη σε σχέσεις, καλό είναι να αποφασίσετε τα επόμενα βήματά σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: από τον τρόπο που θα διαχειριστείτε τις όποιες εκπλήξεις (ευχάριστες ή δυσάρεστες), θα εξαρτηθεί η θετική ή η αρνητική έκβαση των γεγονότων που σας συμβαίνουν. Έχετε δίπλα σας την οικογένειά σας αλλά και τους φίλους, δια παν ενδεχόμενον.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα σας δοθεί η ευκαιρία να τακτοποιήσετε οικονομικές υποχρεώσεις που πριν, ήταν δύσκολο, ενώ σας ανοίγονται νέες επαγγελματικές προοπτικές. Έχετε πάντα δίπλα σας την υποστήριξη των συνεργατών σας, που σας εκτιμούν και σας σέβονται.

ΣΧΕΣΕΙΣ: απολαυστικές οι στιγμές, για όσους από εσάς, είστε δεσμευμένοι, με το σύντροφό σας, κυρίως στα τελειώματα της εβδομάδας. Η διάθεσή σας είναι ανεβασμένη και το κλίμα, ακόμα και στις σχέσεις που έχουν διαταραχθεί, γίνεται πιο αισιόδοξο.

 

ΙΧΘΥΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ: έχετε αποφασίσει να ασχοληθείτε λίγο πιο εντατικά με τον εαυτό σας, τον οργανισμό σας και την καλή σας φυσική κατάσταση. Αυτό όχι μόνο καλό θα σας κάνει, αλλά θα αλλάξει και την εικόνα σας προς τα έξω, έτσι ώστε να είστε πιο αρεστοί, πιο αποδεκτοί, και πιο όμορφοι.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: μετά από ένα μεγάλο διάστημα οικονομικής πίεσης, επιτέλους έρχεται ανάκαμψη. Αν όμως, δεν κάνετε σωστούς χειρισμούς, θα την πατήσετε ακόμα μια φορά. Όσοι αναζητάτε εργασία, είναι καλή περίοδος για να βρείτε κάποια της αρεσκείας σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ: ένας ρομαντικός και όμορφος έρωτας κάνει την εμφάνισή του και σας ενθουσιάζει. Θα δώσετε το εκατό τοις εκατό των συναισθημάτων σας σ’ αυτόν και θα εισπράξετε τα ανάλογα συναισθήματα από την άλλη πλευρά. Κανείς όμως, δεν μπορεί να σας εγγυηθεί τι θα γίνει παρακάτω. Εύνοια δίνεται στις σταθερές σχέσεις.