Πρόβλεψη εβδομάδας 20/7-26/7

 

Πρόβλεψη εβδομάδας 20/7-26/7

 

ΚΡΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: αν δεν είστε ψύχραιμοι, συνετοί στις αποφάσεις σας, και με ορθή κρίση, ώστε να έχετε ρεαλιστική αντίληψη των πραγμάτων, δεν θα περάσετε καλά αυτή τη βδομάδα. Διευθετήστε εκκρεμότητες με το δημόσιο ή τα ασφαλιστικά ταμεία και μην αφήνετε τίποτα στην τύχη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: παρ’ όλο που θα υπάρξουν επιτυχίες και αρκετές οικονομικές απολαβές, η κατάσταση είναι ρευστή και εύκολα τα κέρδη μπορεί να γίνουν ζημία. Διαχειριστείτε συνετά τα έσοδά σας και διατηρείτε καλή σχέση με τους συνεργάτες σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ: αν έχετε αποφασίσει ότι δεν θέλετε κάτι μόνιμο στη ζωή σας, μπορείτε να φλερτάρετε αυτό το διάστημα, χωρίς όμως να δώσετε ή να πάρετε υποσχέσεις. Οι σχέσεις, κυρίως οι μακροχρόνιες μπορεί να περάσουν μια κρίση, που όμως αν χειριστείτε σωστά θα συμβάλει στην ανανέωση της σχέσης

ΤΑΥΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: αυτό που προέχει για σας αυτό το διάστημα, είναι, να οργανώσετε έτσι το χρόνο σας, ώστε να προλαβαίνετε να τα κάνετε όλα. Οι υποχρεώσεις, όμως, υπερβαίνουν τα εσκαμμένα και μπορεί να εκνευριστείτε όταν οι δουλειές σας δεν θα γίνονται. Ψυχραιμία και σύνεση συνιστάται.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα ανταποκριθείτε πολύ καλά στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, αλλά και θα διαχειριστείτε τα οικονομικά σας με τέτοιον τρόπο, ώστε ακόμα κι αν παρουσιαστούν έκτακτα έξοδα, να είστε σε θέση να αντεπεξέλθετε.  

ΣΧΕΣΕΙΣ: οι εντάσεις που παρουσιάστηκαν στις σχέσεις σας, στις αρχές του μήνα, επιτέλους καταλαγιάζουν. Οι κρίσεις αντιμετωπίστηκαν θετικά και όλα ξαναγύρισαν στα φυσιολογικά επίπεδα. Όσοι είστε ελεύθεροι δεν θα λείψουν οι νέες γνωριμίες. Να είστε όμως, προσεκτικοί στο τι υπόσχεστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΓΕΝΙΚΑ: το κλου αυτής της εβδομάδας είναι η αλλαγή στην εμφάνισή σας και η εντύπωση που θα κάνετε στον περίγυρό σας. Η παραμονή της Αφροδίτης για μεγάλο διάστημα στο ζώδιό σας, σας προσέδωσε εύνοια, χάρη, ομορφιά, ευγένεια στους τρόπους και στην ψυχή. Και αυτό λειτουργεί και θα λειτουργεί για πολύ καιρό ακόμα, υπέρ σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα πρέπει να αντιμετωπίσετε ψύχραιμα και με ρεαλισμό, ό,τι κι αν προκύψει στον επαγγελματικό σας χώρο, είτε αφορά εσάς, είτε τους συνεργάτες σας. Μπορεί να μην είναι εφικτό να αποφευχθούν ολοσχερώς οι εντάσεις, αλλά άκρη θα βγάλετε. Αυτή τη βδομάδα να προσέχετε τα αλόγιστα έξοδα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: γοητευτικοί, σαγηνευτικοί και ιδιαίτερα εμφανίσιμοι, τόσο στην εμφάνιση όσο και στους τρόπους, θα κάνετε νέες γνωριμίες, που θα γοητευτούν από την παρουσία σας. Οι άνθρωποι που έρχονται κοντά σας, έρχονται από εκτίμηση, σεβασμό στο πρόσωπό σας, αλλά και από ερωτική διάθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: την περίοδο αυτή, θα χρειαστεί να συμβιβαστείτε σε πολλά πράγματα, προκειμένου να κάνετε τη δουλειά σας. Μπορεί να κριθεί απαραίτητο να αποδεχθείτε να λειτουργήσετε ή να εργαστείτε με πολύ δυσάρεστες λύσεις στα προβλήματά σας, που όμως, μακροπρόθεσμα, μπορεί να σας ωφελήσουν, γι αυτό μην γκρινιάσετε και μην παραπονεθείτε… ακόμα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: τα οικονομικά, κυμαίνονται και αυτή τη βδομάδα, στα φυσιολογικά επίπεδα, αν και είστε επωμισμένοι με τα οικογενειακά έξοδα και γι αυτό παραπονιέστε. Δείξτε σύνεση και ψυχραιμία στις διενέξεις μεταξύ των συναδέλφων και μην μεροληπτείτε υπέρ κανενός

ΣΧΕΣΕΙΣ: δεν θα λείψουν οι γνωριμίες για τους ελεύθερους του ζωδίου, που όμως είναι καλοκαιρινοί, εφήμεροι έρωτες που απογοητεύουν μετά τις διακοπές. Να αποφύγετε να είστε μονοκόμματοι μέσα στις σχέσεις και να συζητάτε τα προβλήματά σας, αντί να τα «καταπίνετε».

ΛΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΑ: αυτή τη βδομάδα προσπαθήστε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που αν τις αφήσετε μπορεί να σας προβληματίσουν μακροπρόθεσμα. Σταθεροποιήστε τα οικονομικά σας που ακόμα σκαμπανεβάζουν και κυρίως θα πρέπει να αποφασίσετε τι είναι αυτό που κάνει καλό στη σωματική και ψυχική σας υγεία.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: διάφορες ανασφάλειες και άγχος, σας αποσταθεροποιούν και σας αποσυντονίζουν και κυρίως σας αποπροσανατολίζουν από τους επαγγελματικούς σας στόχους. Οι επικοινωνίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο ως προς τις συμφωνίες που πρόκειται να συνάψετε.

ΣΧΕΣΕΙΣ: μέσω επικοινωνιών θα γίνουν αρκετές γνωριμίες αυτό το διάστημα, χωρίς όμως καμία εγγύηση ότι μπορεί να κρατήσουν. Μια επανασύνδεση θα σας δώσει χαρά, ενώ οι δεσμευμένοι προσέξτε να μην κουβαλάτε δουλειά στο σπίτι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: πολλά ανατρεπτικά γεγονότα θα συμβούν αυτό το διάστημα, περισσότερο για να σας υποδείξουν πού κάνετε το λάθος. Η ψυχολογία σας αν και πεσμένη, ωστόσο βοηθητική για τις περεταίρω εξελίξεις. Προσπαθήστε να μην εκνευρίζεστε με τις καθυστερήσεις και να κρατάτε την ψυχραιμία σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: φυσιολογικά τα επίπεδα στα έσοδα, χωρίς ιδιαίτερα έξοδα που θα ζημιώσουν το πορτοφόλι σας. Θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις στα σχέδιά σας, αλλά στο τέλος θα καταφέρετε να περάσετε αλώβητοι, την εβδομάδα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: για μια εβδομάδα ακόμα, τα αισθηματικά σας, βρίσκονται σε πορεία βελτίωσης και οι πλανητικές συνθήκες, βοηθούν τις προσπάθειές σας για σταθερότητα και ισορροπία στις σχέσεις. Αρκετές θα είναι οι ευκαιρίες για τους ελεύθερους μια και οι καλοκαιρινοί έρωτες ανοίγουν νέους ορίζοντες.

ΖΥΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: ο Άρης από τον Κριό, σας δημιουργεί έντονες καταστάσεις τόσο γύρω σας, όσο και μέσα σας. Θα πρέπει να κρατάτε την ψυχραιμία σας σε κάθε περίπτωση και πάνω απ’ όλα να μην έρθετε σε ρήξη με συνεργάτες, συνεταίρους, φίλους και γνωστούς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: η σκέψη σας, μόνο στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις δεν είναι. Σκέφτεστε διακοπές, διασκέδαση, τη στιγμή που οι υποχρεώσεις τρέχουν. Προσγειωθείτε άμεσα, στην πραγματικότητα και φροντίστε να ισορροπήσετε τα οικονομικά σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ: όσοι από εσάς, είστε σε σταθερές σχέσεις που περνούν κρίση, καλό είναι να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και να σταματήστε να εξαρτάσθε από τη γνώμη και τις διαθέσεις του συντρόφου σας. Οι ελεύθεροι θα κάνετε γνωριμίες, που όμως δεν είναι σίγουρο ότι θα εξελιχθούν σε κάτι παραπάνω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: όσο η Αφροδίτη θα παραμένει στους Διδύμους, τα οικονομικά σας δεν θα προβληματιστούν. Θα πρέπει να προσέξετε όμως, το πώς εκφράζετε αυτά που θέλετε από τους άλλους, γιατί μπορεί να πέσετε θύματα, παρεξηγήσεων.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: μια μικρή οικονομική πτώση, δεν θα πρέπει να σας πτοήσει. Αντίθετα, σε ό,τι έχει να κάνει με την εξισορρόπηση των εσόδων με τα έξοδα, είστε οι καταλληλότεροι για να το καταφέρετε με τον πιο αποδοτικό τρόπο. Κάποια επαγγελματικά σχέδιά ίσως καθυστερήσουν αλλά αυτό δεν θα πρέπει να σας πτοήσει.

ΣΧΕΣΕΙΣ: αυτό το διάστημα, θα μπορέσετε να απολαύσετε τα δώρα που έρχονται σαν αποτέλεσμα μιας ισορροπημένης, καλής σχέσης, στης οποίας τη διαμόρφωση, έχετε συμβάλλει κατά πολύ και εσείς. Οι ελεύθεροι, θα κάνετε αρκετές γνωριμίες, αλλά η τελική επιλογή, θα είναι δύσκολη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ: χρειάζεται να είστε οργανωμένοι αυτό το διάστημα και να μην ξεφεύγετε του μέτρου, εννοείται αν θέλετε να πραγματοποιηθούν οι επιδιώξεις σας. Μια αλλαγή στην εμφάνισή σας, μπορεί να κρατήσει το ηθικό σας υψηλό και τον ενθουσιασμό σας σε καλά επίπεδα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: η δουλειά σας φαίνεται ρουτίνα. Η ίδια επαναλαμβανόμενη καθημερινότητα, σας τη δίνει στα νεύρα. Σκέφτεστε την αλλαγή. Θέλετε να αλλάξετε δουλειά αλλά δεν βρίσκετε τίποτα που να σας ικανοποιεί. Τα οικονομικά σας δικαιώνουν ωστόσο.

ΣΧΕΣΕΙΣ: εσείς που ακόμα παραμένετε ελεύθεροι και δηλώνετε ότι σκοπεύετε να παραμείνετε έτσι, να είστε βέβαιοι ότι λογαριάζετε χωρίς τον ξενοδόχο. Μια γνωριμία πρόκειται να εξάψει την ερωτική σας φαντασία, και πού ξέρετε ίσως αποδειχθεί έρωτας ζωής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΓΕΝΙΚΑ: ο Άρης από τον Κριό, κάνει τα πράγματα επιτακτικά, ζόρικα, και απαιτεί από εσάς, να είστε σε εγρήγορση και με λύσεις που θα δίνετε άμεσα, καίρια και με ελιγμούς, ώστε να πετύχετε τα μεγαλύτερα και πιο συμφέροντα αποτελέσματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: επί του παρόντος, θα πρέπει να ξεχάσετε τις διακοπές. Γι αυτό, κάθε φορά που ο νους σας τρέχει σε διασκεδάσεις, ήλιο και θάλασσα, εσείς να τον επαναφέρετε στην πραγματικότητα και να ασχολείστε με τα καίρια επαγγελματικά σας ζητήματα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: οι νέες γνωριμίες, θα περάσουν από ψιλό κόσκινο προκειμένου να βαδίσετε εκ τους ασφαλούς, στη δημιουργία μιας σχέσης. Οι σταθεροί δεσμοί, όμως, έχουν όλα τα προσόντα και οι συνθήκες ευνοούν, στο να εξελιχθούν προς ένα καλό και επιθυμητό μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: να μην βιάζεστε να συμπεράνετε για καταστάσεις και να αφήνετε το χρόνο να κάνει τη δουλειά του γιατί την ξέρει καλύτερα από εσάς. Κάποιες καταστάσεις, λειτουργούν υπερ σας, κι ας μην το γνωρίζετε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: μια μικρή αλλά σημαντική βελτίωση στα οικονομικά θα σας ικανοποιήσει στις αρχές της εβδομάδας. Θα πρέπει όμως, να κάνετε προσπάθεια, να διατηρηθεί αυτή η κατάσταση ως το τέλος. Κάποια από τα επαγγελματικά σας σχέδια, ίσως καθυστερήσουν, αλλά να θυμάστε πως, «κάθε εμπόδιο για καλό».

ΣΧΕΣΕΙΣ: οι σταθερές σχέσεις θα ξεκαθαρίσουν τα κακώς κείμενα, έτσι ώστε να είναι έτοιμες να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα. Όσο για τους ελεύθερους, αν είστε σταθεροί στις ερωτικές σας επιδιώξεις, είναι βέβαιο ότι θα ανακαλύψετε μέσα στο πλήθος των γνωριμιών, τη σωστή για σας.

ΙΧΘΥΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ: θα προτιμήσετε, τις πρώτες μέρες αυτής της εβδομάδας, να βρίσκεστε όσο το δυνατόν περισσότερο στον οικογενειακό σας περίγυρο, μαζί με τους δικούς σας ανθρώπους, όπου νιώθετε ασφαλείς. Προς την Πέμπτη, Παρασκευή, καλές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα, σας δίνουν νέο ενθουσιασμό.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: ο Ερμής, είναι πλέον σε ορθή πορεία, οπότε, τέλος στις καθυστερήσεις και στα εμπόδια που ξεπηδούν απ’ το πουθενά. Τα επαγγελματικά σας σχέδια εκπληρώνονται ένα προς ένα. Όσοι αναζητάτε εργασία, αυτή η εβδομάδα, είναι γεμάτη ευκαιρίες.

ΣΧΕΣΕΙΣ: ρευστότητα στα αισθηματικά, καθώς διανύετε μια μεταβατική περίοδο, όπου πρόκειται να παρθούν σημαντικές αποφάσεις ζωής. Αν σας φαίνεται ότι οι ευκαιρίες έρχονται και χάνονται, σύντομα θα διαπιστώσετε, ότι δεν είναι έτσι.