Πρόβλεψη εβδομάδας 19/8-25/8

Πρόβλεψη εβδομάδας 19/8-25/8

Πρόβλεψη εβδομάδας 19/8-25/8

Η πρόβλεψη εβδομάδας 19/8-25/8 ξεκινάει με τον Κριό…

ΚΡΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: κάντε ότι καλύτερο μπορείτε για να ανανεωθείτε και να χαλαρώσετε αυτό το διάστημα. Ανακτήστε τις δυνάμεις σας και ξεκουραστείτε. Ίσως αποφασίσετε να ανανεώσετε την εμφάνισή σας, ή να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες. Διασκεδάστε με φίλους και με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Όλα θα είναι καλύτερα στο μέλλον.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: αλλαγές στον εργασιακό τομέα είτε λόγω απόλυσης, είτε λόγω παραίτησης, χωρίς να αποκλείεται η συνταξιοδότηση. Με ό,τι κι αν έχουν να κάνουν αυτές οι ανακατατάξεις, θα ικανοποιηθείτε, τόσο προσωπικά, όσο και οικονομικά. Δεν θα καταφέρετε να αποφύγετε όμως, κάποιες καθυστερήσεις, λόγω γραφειοκρατίας κυρίως.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: ρομαντικός και πρωτόγνωρα συναισθηματικός ο έρωτας που εμφανίζεται από το πουθενά μπροστά σας και αλλάζει τα αισθηματικά σας δεδομένα. Μια σταθερή σχέση, εξελίσσεται ένα βήμα πιο πέρα και κάποιοι από εσάς, θα αποφασίσετε να γίνετε γονείς. Ρομαντικό και ιδιαίτερα ερωτικό αυτό το διάστημα για σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: μεγάλη η εύνοια της τύχης, σας βοηθά σε όλα τα επίπεδα της καθημερινότητάς σας. Η συμπεριφορά σας, είναι λίγο ασυμβίβαστη με τον χαρακτήρα που όλο το περιβάλλον σας ξέρει και εμπιστεύεται, και αυτό μπορεί να δημιουργεί εντάσεις και αρνητικά σχόλια.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: χρήμα και αναγνώριση είναι τα πιο σημαντικά ζητήματα αυτού του διαστήματος. Θα υπάρξει αλλαγή του μεταφορικού μέσου της εργασίας σας, αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες αλλά και ανανέωση του τεχνολογικού εξοπλισμού. Η δουλειά σας θα γίνει πιο λειτουργική και πιο αποδοτική.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: εκκεντρική και ιδιόμορφη αισθηματική κατάσταση που προέρχεται από έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Ίσως να πιστέψετε πολύ σ’ αυτόν, ίσως και όχι. Το σίγουρο είναι ότι οι προδιαγραφές του είναι για να καταλήξει σε σταθερή σχέση. Η απόφαση, αλλά και οι σωστές κινήσεις, αφορούν μόνο εσάς. Εσείς ξέρετε καλύτερα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΓΕΝΙΚΑ: καλοπέραση, διακοπές και καινούρια πρόσωπα εμπλουτίζουν την καθημερινότητά σας, χαρίζοντας σας ζωντάνια και ενέργεια. Μεγάλη η εύνοια στις επικοινωνίες, γίνεστε κατανοητοί ως προς τα ζητούμενά σας, αλλά και μειώνεται ο κίνδυνος να παρεξηγηθείτε. Πρόσωπα, σε θέλεις κλειδιά, βοηθούν στην υλοποίηση των σχεδίων σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές τα επαγγελματικά σας. Αντιμετωπίζετε κάθε κατάσταση με ψυχραιμία και σύνεση, γι αυτό και πετυχαίνετε τους περισσότερους από τους στόχους σας. Οι γυναίκες συνάδελφοι, είναι με το μέρος σας και σας υποστηρίζουν. Οικονομική άνοδος και εύνοια της τύχης.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: όσο και να θέλετε να κρατηθείτε πίσω, δεν θα καταφέρετε να μείνετε αμέτοχοι, σε μία αισθηματική κατάσταση που έρχεται ξαφνικά στη ζωή σας και την αναστατώνει. Είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι, η καινούρια αυτή κατάσταση, σας εισάγει σε έναν κόσμο αισθησιασμού, ερωτισμού και σεξουαλικής απόλαυσης.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: ο Δίας, ενισχύει τον τομέα της υγείας σας και σας χαρίζει ζωντάνια, ζωτικότητα, ενέργεια και καλή διάθεση. Κάποια ζητήματα που σας ταλαιπώρησαν στο παρελθόν, κυρίως υγείας και εργασιακά, βρίσκουν λύση και ίαση. Είναι η πιο κατάλληλη εποχή για να αποκτήστε κατοικίδιο αν το αποφασίσετε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα δεχθείτε επαγγελματικές προτάσεις, που θα είναι δύσκολο να αρνηθείτε καθώς είναι μεγάλο το οικονομικό δέλεαρ. Ωστόσο, είναι γνωστό ότι όπου ακούτε πολλά κεράσια, κρατάτε μικρό καλάθι. Τα οικονομικά βαδίζουν ανάλογα με τη δουλειά και τα εισοδήματά σας, που αυτή την περίοδο, βρίσκονται σε άνοδο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: μια τυχαία συνάντηση με πρόσωπο από το παρελθόν, ξεσηκώνει μέσα σας αισθήματα που είχατε ξεχασμένα. Αναστατώνεται η καθημερινότητά σας. Διαταράσσεται η ισορροπία, που με τόσον κόπο, προσπαθήσατε να αποκαταστήσετε. Ωστόσο, είναι στο χέρι σας να θα προχωρήσετε παρακάτω ή όχι.

 

ΛΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΑ: είναι δικαιολογημένα τα ξαφνιάσματα αφού ο Ουρανός είναι στον Ταύρο, αλλά δεν δικαιολογείται ο πανικός που νιώθετε κάθε φορά που συμβαίνει κάτι ξαφνικό. Άγχος και νεύρα, και μια συμπεριφορά που δεν είναι αρεστή στο περιβάλλον σας. Παρ’ όλα αυτά, η τύχη είναι μαζί σας και σας ευνοεί. Εκμεταλλευτείτε τη και σταματήστε τη γκρίνια.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: άσχημη η συμπεριφορά σας και στο επαγγελματικό περιβάλλον. Χρεώνετε τους συνεργάτες σας για οτιδήποτε σας συμβαίνει και αυτό δεν θα σας βγει σε καλό. Αρκετές θα είναι οι εντάσεις αλλά και οι ρήξεις μαζί τους. Προσέξτε αν δεν θέλετε να μείνετε μόνοι. Τα οικονομικά είναι σε ύφεση αλλά με ανοδικές τάσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: νευριάζετε με το παραμικρό και αυτό οδηγεί σε εντάσεις μέσα στη σχέση.  Αν δεν είχαν εύνοια οι σταθερές σχέσεις, θα είχατε πρόβλημα και θα ερχόσασταν αντιμέτωποι, ίσως και με χωρισμό. Οι ελεύθεροι δεν είστε σε θέση να ανταποκριθείτε στο φλερτ που σας γίνεται από ένα αντισυμβατικό πρόσωπο, που σας εξάπτει τη φαντασία.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: η μεγάλη άνεση στις επικοινωνίες, θα φέρει λύσεις αλλά και θα σας δώσει ιδέες για να προχωρήσετε στην υλοποίηση των σχεδίων σας. Με ικανοποίηση, χαρά και αισιοδοξία, προχωράτε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Δεν θα διστάσετε να αγοράσετε τεχνολογικό εξοπλισμό για το σπίτι, ή το γραφείο, ξοδεύοντας πολλά χρήματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: αν και το μυαλό σας δεν είναι και τόσο στη δουλειά, ωστόσο απολαμβάνετε εύνοια στον επαγγελματικό σας τομέα και τα σχέδιά σας υλοποιούνται το ένα μετά το άλλο. Κάποια πρόταση, σας ανοίγει μια εξαιρετική ευκαιρία για κέρδη, ίσως πιο βραχυπρόθεσμα απ’ όσο πιστεύετε.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: κάποια στιγμή, η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Άρη, στο ζώδιό σας, μέσα στο διάστημα που διανύουμε, και θα σας δώσει την ευκαιρία να φλερτάρετε, να ερωτευτείτε, να διασκεδάσετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αλλά και να κάνετε πολύ σεξ. Την προσοχή σας οι δεσμευμένοι, καθώς είστε έτοιμοι να ρισκάρετε τα πάντα.

 

ΖΥΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: αν θέλετε να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες, ή να υιοθετήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, κόβοντας τις κακές συνήθειες και τις καταχρήσεις, δεν θα μπορούσατε να βρείτε καλύτερη περίοδο από αυτή τη βδομάδα. Καθώς τελειώνετε με μια  χρόνια ταλαιπωρία υγείας, αισθάνεστε ότι θέλετε να αλλάξετε τον εαυτό σας προς το καλύτερο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: περιορισμένο το πεδίο δράσης σας, στα επαγγελματικά, σας φέρνει ενώπιον ενός μεγάλου αδιέξοδου. Θα χρειαστείτε όλη σας την εφευρετικότητα για να μπορέσετε να βγείτε από αυτό, αλώβητοι, και χωρίς να έχουν χαλάσει συμφωνίες, ετών. Τα οικονομικά είναι πραγματικά σε ύφεση. Ξοδέψτε για τα απολύτως απαραίτητα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: τάσεις ανεξαρτησίας, σας ωθούν να απαλλαγείτε από σχέσεις, που αφενός δεν έχουν αντέξει στην πάροδο του χρόνου, αφετέρου, δεν συμβάλλουν πλέον στην εξέλιξή σας. Επιθυμείτε να κινείστε αυτόνομα, και κυρίως, μόνοι. Δυναμικά θα διεκδικήσετε ένα πρόσωπο που εξάπτει την ερωτική σας φαντασία, και ό,τι ήθελε προκύψει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: και τύχη, και χρήματα, και αγάπη, και αλλαγές στο περιβάλλον σας, και αισιοδοξία, και ότι επιθυμεί η ψυχή σας, αυτό το διάστημα σας δίνεται απλόχερα. Μπορεί να αποφασίσετε να πάτε διακοπές, καθώς το κέφι και ο ενθουσιασμός έρχονται να εγκατασταθούν στην καθημερινότητά σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: μπορεί το μυαλό σας να τρέχει αλλού, σε παραλίες και ξαπλώστρες, ωστόσο οι δουλειές πρέπει να διευθετηθούν. Τα σχέδιά σας λοιπόν, έχουν μεγάλες πιθανότητες να ολοκληρωθούν τώρα, καθώς ένα πρόσωπο με γνώσεις και γνωριμίες, μπορεί να τα προωθήσει. Κέρδη και από τη δουλειά, και από τύχη.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: ένας κεραυνοβόλος έρωτας σας κεραυνοβολεί και κάνει την καθημερινότητά σας, ένα όνειρο που πραγματοποιείται. Γλύκα, συναισθηματισμός, αλλά και αισθησιασμός. Σεξ μέχρι τελικής πτώσεως, αγάπη και διασκέδαση. Σωματική και ψυχική ικανοποίηση. Οι σχέσεις ευνοούνται.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ: τα γραφειοκρατικά θέματα διευθετούνται, με ευκολία, και θα έχετε θετικές εξελίξεις στις υποθέσεις σας, που εκκρεμούν. Αυτή την περίοδο, δεν αποκλείεται καθόλου, να αποκτήστε καινούριο μεταφορικό μέσο ή να αγοράσετε τεχνολογικό εξοπλισμό για την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση, δική σας ή της οικογένειας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: καλές ιδέες, που προωθούν ακόμα περισσότερο τα σχέδιά σας. Πρόσωπα κύρους που ενδιαφέρονται για την πορεία σας στη δουλειά, έρχονται να βοηθήσουν την προσπάθειά σας και να επιβραβεύσουν τις ικανότητές σας. Καταλυτική η συμμετοχή της τύχης στην αύξηση του εισοδήματός σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: καθώς ο έρωτας λειτουργεί ως ο καταλύτης για τις περισσότερες από τις δραστηριότητές σας, έρχεται να σας κεραυνοβολήσει με την παρουσία του και να ανοίξει τους ορίζοντές σας, διευρύνοντας το πεδίο της αισθηματικής σας δράσης. Οι σταθερές σχέσεις ανανεώνονται, ενώ οι ελεύθεροι θα βρουν τον άνθρωπο της ζωής τους.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΓΕΝΙΚΑ: είναι το διάστημα κατά το οποίο, τα πάντα ξεκινούν από την αρχή. Ίσως να αλλάξετε τόπο κατοικίας. Μπορεί να είστε κάπου στο εξωτερικό και η νοσταλγία για τα πάτρια, να σας κάνει να γυρίσετε πίσω. Ίσως μετακομίσετε, στην τελική να ανανεώσετε το χώρο του σπιτιού σας. Σίγουρα όμως, θα ξεκαθαρίσετε τα «ζιζάνια» από τη ζωή σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: ταξίδια και μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους, σας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία. Πρόσωπα με ισχύ, βοηθούν να υλοποιηθούν τα πλάνα σας και οι ιδέες σας βρίσκουν ανταπόκριση, από τους ανωτέρους. Συζητήσεις και συναντήσεις, φέρνουν συμφωνίες που αυξάνουν το εισόδημά σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: η μεγάλη σεξουαλική σας ενέργεια, θα βρει διέξοδο, σε μια μοναδική ευκαιρία που θα παρουσιαστεί αυτό το διάστημα, και που διαθέτει όλα τα προσόντα για να γίνει σχέση ζωής. Όσοι σκέφτεστε επανασύνδεση με πρόσωπο από το παρελθόν, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να το κάνετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: η διάθεση επιστρέφει στα φυσιολογικά επίπεδά της και η ψυχολογία σας ανεβαίνει. Μπορεί να βρίσκεστε σε διακοπές, μπορεί και όχι. Όπου και να είστε, ό,τι κι αν κάνετε, ένα είναι το σίγουρο. Ότι θα περνάτε καλά, θα έχετε καλή παρέα, και τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα είναι κοντά σας για να μοιραστούν τις όμορφες στιγμές μαζί σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα σας πάνε λίγο πίσω στα οικονομικά, κάποιες γραφειοκρατικές διευθετήσεις που φέρνουν έκτακτα έξοδα. Σε γενικές γραμμές όμως, τα πράγματα θα πάνε καλά και δεν θα έχετε έλλειψη χρημάτων. Ένα καινούριο επαγγελματικό ξεκίνημα, σας ανοίγει ορίζοντες, ενώ όσοι εργάζεστε σταθερά, έρχεται αναγνώριση.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: καινούριες γνωριμίες, που δεν είναι καθόλου του τύπου «καλοκαιρινοί εφήμεροι έρωτες», σας ανοίγουν νέους αισθηματικούς ορίζοντες και σας δίνουν τη δυνατότητα να εμπλακείτε συναισθηματικά και με ευαισθησία σε μία σχέση, που πληροί όλες τις προδιαγραφές για να γίνει μακροχρόνια.

 

ΙΧΘΥΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ: η καλή σας τύχη, θα σας δώσει τη δυνατότητα να αποκτήσετε ότι επιθυμείτε. Κυρίως όμως το ενδιαφέρον εστιάζεται στα μεταφορικά μέσα, και στον τεχνολογικό εξοπλισμό. Ίσως ασχοληθείτε με την εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού σας, αλλά και με την ανανέωση της εξωτερικής σας εμφάνισης. Τύχη, υγεία, και καλή διάθεση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οι απόψεις σας θα γίνουν ευρέως γνωστές, ως προς τον τρόπο που προωθούνται τα σχέδιά σας. Άνθρωποι με κύρος και εμπειρία έρχονται να βοηθήσουν στις δυσκολίες και να σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση. Τα οικονομικά εξελίσσονται σύμφωνα με τα παρόντα δεδομένα και με αυξητικές τάσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: προς το τέλος της εβδομάδας, θα ερωτευθείτε όσο λαχταρά η καρδιά σας, θα διεκδικήσετε δυναμικά, τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, θα κάνετε πολύ σεξ, με πάθος και ένταση αλλά και ρομαντισμό και θα πέσετε με τα μούτρα, στην έξαψη του καλοκαιριού, και την περιπέτεια που αυτό προσφέρει απλόχερα.