Πρόβλεψη εβδομάδας 18/5-24/5

 

 

Πρόβλεψη εβδομάδας 18/5-24/5

Η πρόβλεψη εβδομάδας 18/5-24/5 ξεκινάει με τον Κριό…

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: παρ’ όλο που η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά, να είστε προσεκτικοί μεσοβδόμαδα, απέναντι σε ό,τι ακούτε και ό,τι γίνεται. Μην βιαστείτε να συμπεράνετε για καμία κατάσταση. Μετακινήσεις και επικοινωνίες γίνονται εύκολα, αλλά μην επαναπαύεστε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: η Νέα Σελήνη θα σας φέρει ενώπιον πολύ εποικοδομητικών και κερδοφόρων συμφωνιών αλλά και συνεργασιών με μακροπρόθεσμα οφέλη. Αν έχετε έρθει σε ρήξη με κάποιους συνεργάτες, να είστε βέβαιοι ότι θα τα ξαναβρείτε. Η τύχη, σας ευνοεί.

ΣΧΕΣΕΙΣ: το διάστημα αυτό θα ξεκαθαρίσετε το τοπίο στις σχέσεις σας και θα προχωρήσετε ξεκάθαρα στα επόμενα βήματα. Οι ελεύθεροι, θα έχετε μεν ευκαιρίες για να γνωρίσετε κόσμο, ωστόσο, είναι αμφίβολο αν αυτές θα ευδοκιμήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: μικρές ανατροπές στα σχέδιά σας, μπορεί να σας αποσυντονίσουν, προσωρινά, ευτυχώς. Θα συμβούν αρκετές αναποδιές, που καλείστε να αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία αλλά και καθαρή σκέψη και ορθή κρίση. Η Νέα Σελήνη δε, θα προωθήσει τα σχέδιά σας με τον καλύτερο τρόπο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: προωθούνται τα επαγγελματικά σας σχέδια καθώς άτομα κύρους, που έχουν τη δύναμη και τη θέληση να σας βοηθήσουν. Ένα μικρό οικονομικό σκαμπανέβασμα, μπορεί να σας τρομάξει πρόσκαιρα. Δεν κρατάει πολύ όμως.

ΣΧΕΣΕΙΣ: μικρές αναποδιές και στις σχέσεις πάσης φύσεως θα έχετε αυτή τη βδομάδα, αλλά που ωστόσο, δεν χρειάζεται να ανησυχήσετε μια και υπάρχει διάθεση από αμφότερες τις πλευρές, για να βρεθεί λύση. Οι ελεύθεροι, θα κάνετε μια σημαντική γνωριμία που μπορεί να σας βγει σε καλό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΓΕΝΙΚΑ: αυτή την εβδομάδα, ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σας και θα ωθεί σε καινούρια ξεκινήματα σε όλα τα επίπεδα. Απ’ την άλλη, είναι και η Νέα Σελήνη, που σας δίνει ενέργεια και ώθηση για να κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες γι αυτά τα ξεκινήματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα υπάρξει ένα συνεργατικό επιτελείο δίπλα σας που θα σας στηρίξει ως προς την προώθηση των σχεδίων σας, η εξέλιξη των οποίων, θα σας αποφέρει καλά κέρδη. Να προσέξετε όμως, τη διαχείριση των εσόδων, γιατί ξοδεύετε ενστικτωδώς και όχι με βάση την πραγματικότητα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: θα πάρετε μεγάλη ικανοποίηση από τις σχέσεις σας, όσοι διατηρείτε μακροχρόνιες, αλλά και θα σας συγκινήσει ο έρωτας αν είστε ελεύθεροι. Οι φιλίες που ξεκινούν αυτό το διάστημα, είναι ειλικρινείς και

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: μοναχικοί και κλεισμένοι στον εαυτό σας, αυτό το διάστημα, ίσως και χωρίς ιδιαίτερη αιτία. Παρ’ όλα αυτά θα βρείτε τρόπο να εκμεταλλευτείτε τις συνθήκες, και να ανασυντάξετε τις σκέψεις σας, να πάρετε τις αποφάσεις σας και να προγραμματίσετε τις επιδιώξεις σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: δεν θα είναι εύκολη εβδομάδα για τα επαγγελματικά σας θέματα και καλό είναι να προσπαθήσετε να διατηρείτε την ψυχραιμία σας σε κάθε περίπτωση. Τα οικονομικά θα είναι ανάλογα των ευκαιριών αλλά και των κινήσεών σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ: ανασυγκροτούνται οι σχέσεις που εδώ και καιρό έχουν πάρει την κατηφόρα. Η καχυποψία σας και οι φοβίες σας αρχίζουν να μειώνονται με σκοπό να εξαφανιστούν σταδιακά. Γι αυτό, όσοι είστε σε σταθερές σχέσεις, αρχίστε να κάνετε όνειρα.

ΛΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΑ: έντονη εβδομάδα, με προκλήσεις και νέα ξεκινήματα, σε ό,τι έχει να κάνει στην κοινωνική σας ζωή και γιατί όχι, και στα επαγγελματικά σας. Από τη μία ο Ήλιος που περνά στους Διδύμους και σας προσδίδει άνεση στις επικοινωνίες, από την άλλη ο Άρης στους Ιχθύες, που σας προικίζει με ενέργεια, το διάστημα αυτό θα είναι πολύ ενδιαφέρον.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: απαιτητικές και μονοκόμματες οι συνεργασίες, δεν σας αφήνουν ούτε περιθώρια, ούτε το χώρο να αναπνεύσετε. Ωστόσο, πρέπει να κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να δουλέψουν τα πράγματα υπέρ των σχεδίων σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ: απαιτητικές και οι σχέσεις σας, ακόμα κι αν πρόκειται για φιλικές ή κοινωνικές. Όλοι περιμένουν από εσάς, να εκπληρώσετε τις επιδιώξεις τους, μαζί με τις δικές σας και το μόνο που εύχεστε είναι να βρείτε μια γωνιά να πάρετε ανάσες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: θα έρθουν αρκετές ευκαιρίες για δουλειά, ή οτιδήποτε επιδιώκετε και το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς, είναι να αξιολογήσετε τις ενδιαφέρουσες και να τις αρπάξετε πριν προλάβουν οι άλλοι.  Να αποφύγετε τους διαπληκτισμούς και τις κόντρες, με συντρόφους, φίλους, συνεργάτες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: ο Ήλιος από τους Διδύμους αλλά και η Νέα Σελήνη, θα βοηθήσουν ουσιαστικά στην προώθηση των σχεδίων σας αλλά και στις θετικές εξελίξεις των επαγγελματικών σας. Τα οικονομικά είναι σε άνοδο, αλλά εσείς δεν είστε ικανοποιημένοι… ακόμα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: παραμελημένος ο ερωτικός τομέας, γιατί οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις αυτό το διάστημα, είναι πολλές. Παρ’ όλα αυτά, αν θέλετε να έχετε αρμονία και να κρατηθείτε μακριά από γκρίνιες, δείξτε λίγο το ενδιαφέρον σας προς τους αγαπημένους σας.

ΖΥΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: ανεβασμένη η διάθεση και η ψυχολογία σας, και η Νέα Σελήνη συμβάλλει ουσιαστικά σε αυτό. Ευχάριστα να μηνύματα από το περιβάλλον, ευχάριστα και τα νέα που θα πάρετε, σχετικά με την εξέλιξη των υποθέσεών σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: τα οικονομικά θα δώσουν αρκετές χαρές και μεγάλη ικανοποίηση σε κάποιους από εσάς, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και οι υπόλοιποι δεν θα τα πάτε καλά. Επαγγελματικές ευκαιρίες ανοίγονται για τους αναζητούντες εργασία.

ΣΧΕΣΕΙΣ: δεν θα καταφέρετε να ξεκουραστείτε στην αγκαλιά των αγαπημένων σας ανθρώπων πριν το Σαββατοκύριακο, ωστόσο σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας θα έχετε αρκετές ευκαιρίες ερωτικών συνευρέσεων. Οι ελεύθεροι θα κάνετε γνωριμίες, αλλά αξιολογήστε τις σύμφωνα με την πραγματικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: η καθημερινότητα εξακολουθεί να είναι δύσκολη για πολλούς από εσάς. Οι καταστάσεις είναι πιεστικές και οι υποχρεώσεις σας τρέχουν ακάθεκτες. Εσείς όμως, όπως αποδείξατε ήδη, αντέχετε ακόμα και στα πολύ δύσκολα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: είναι πολύ πιθανό, η διαίσθησή σας να σας προειδοποιεί για έντονες καταστάσεις στη δουλειά. Οι συνεργάτες, στρέφονται εναντίον σας, καθώς δεν μπορούν να ακολουθήσουν τους ρυθμούς σας. προσοχή να μην εμπλακείτε σε καυγάδες.

ΣΧΕΣΕΙΣ: δεν είναι σενάρια αυτά που κάνετε με το μυαλό σας. Είναι διαισθήσεις, που υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επαληθευτούν, σε ό,τι έχει να κάνει με τις σχέσεις σας και δεν είναι απαραίτητα για κακό. Παρ’ όλα αυτά, το ξέρετε πια, πρέπει να δείξετε ψυχραιμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ:  οι κυρίως ασχολίες σας θα είναι με αυτά που αγαπάτε να κάνετε. Οι ομαδικές δραστηριότητες θα σας ευνοήσουν πολύ, ενώ η υγεία σας είναι εξαιρετική. Οι στόχοι σας, επαγγελματικοί, οικονομικοί, ή ακόμα και αισθηματικοί, είναι πιο κοντά από ποτέ. Να αποφύγετε να κοντραριστείτε με άτομα της οικογένειάς σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: ο Ήλιος και η Νέα Σελήνη θα συμπράξουν στην επαγγελματική σας αναγέννηση και θα σας φέρουν καινούρια ξεκινήματα, που δεν είναι δυνατόν να μην σας ενδιαφέρουν. Τα οικονομικά συμβαδίζουν με την αξιοποίηση των ευκαιριών που σας δίνονται.

ΣΧΕΣΕΙΣ: θα πρέπει να ενδυναμώσετε τις σχέσεις και τις φιλίες σας, αν θέλετε να εξελιχθούν σύμφωνα με τις προσδοκίες σας. Το διάστημα αυτό προσφέρεται για να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας. ευνοείστε τόσο από τον Ήλιο, όσο και από την Νέα Σελήνη, γι αυτό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΓΕΝΙΚΑ: θα δώσετε σημασία στα θέματα της καθημερινότητάς σας, και θα καταφέρετε να διευθετήσετε εκκρεμότητες και υποχρεώσεις σε έναν μεγάλο βαθμό. Κυρίως όμως, θα διαπιστώσετε ότι πρέπει να πάψετε να ασχολείστε με τους άλλους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: η Νέα Σελήνη, τονώνει τον επαγγελματικό σας τομέα και σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε πράξη τις θεωρίες σας. Μικρά σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά δεν θα πρέπει να σας τρομάξουν, ωστόσο, έχετε το νου σας και μην τα αφήνετε στην τύχη τους.

ΣΧΕΣΕΙΣ: οι σχέσεις έχουν μπει σε μια ομαλή καθημερινότητα. Οι αγαπημένοι σας άνθρωποι είναι κοντά σας, να ενισχύουν την ψυχολογία σας και να σας δίνουν δύναμη και θετική διάθεση για να παλέψετε για τις επιδιώξεις σας. Όσοι είστε ακόμα μόνοι, ήρθε ο καιρός για μια σημαντική γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: ο Ήλιος, από τους φιλικούς σας Διδύμους, σας δίνει θετική και παιχνιδιάρικη διάθεση για να κάνετε πράγματα που πριν μπορεί και να μην τολμούσατε. Θα βρείτε διεξόδους στα αδιέξοδά σας και θα καταφέρετε να διεκπεραιώσετε έναν σημαντικό όγκο υποχρεώσεών σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: κυρίως εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα κάνετε ένα, πολλά υποσχόμενο καινούριο ξεκίνημα στη δουλειά και στα οικονομικά. Οι υπόλοιποι του ζωδίου, μπορείτε να αναμένετε καλά κέρδη, που ωστόσο χρειάζονται σοφή και σώφρονα διαχείριση.

ΣΧΕΣΕΙΣ: ανατρεπτική η εβδομάδα και όσους έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Σχέσεις μπορεί να τελειώσουν αλλά και «παράνομες» καταστάσεις να αποκαλυφθούν. Όσο για τους ελεύθερους, δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα για Την γνωριμία.

ΙΧΘΥΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ: είστε έτοιμοι για όλα. Μαχητικοί και διεκδικητικοί, θα καταφέρετε να φτάσετε τους στόχους σας και θα επιβραβευθείτε γι αυτό. Ο Ήλιος αλλά και η Νέα Σελήνη από τους Διδύμους, θα σας δώσουν θετική ενέργεια ώστε να διευθετήσετε κάθε εκκρεμότητα στον οικογενειακό σας περίγυρο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: να κρατάτε μικρό καλάθι, όταν σας υπόσχονται πολλά κέρδη και να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε κάθε επιτήδειο που θέλει να «αρπάξει» χρήματα από εσάς. Τα πράγματα στον επαγγελματικό τομέα, είναι λιγάκι δύσκολα, ακόμα…

ΣΧΕΣΕΙΣ: μία πολύ δύσκολη συζήτηση με το σύντροφό σας, μπορεί να σας εκνευρίσει και να σας φέρει στα πρόθυρα του χωρισμού. Δείξτε ψυχραιμία και αντιμετωπίστε με σύνεση την κατάσταση. Αν μπορέσετε να αποφύγετε και τους διαπληκτισμούς, ακόμα καλύτερα.