Πρόβλεψη εβδομάδας 17/8-23/8

 

 

Πρόβλεψη εβδομάδας 17/8-23/8

Η πρόβλεψη εβδομάδας 17/8-23/8 ξεκινάει με τον Κριό…

 

 

ΚΡΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: όσες δυσκολίες κι αν βρείτε μπροστά σας, τις δύο πρώτες ημέρες, να έχετε πάντα κατά νου, ότι μετά την Τετάρτη, αρχίζει μια νέα περίοδος πιο εποικοδομητική, πιο προσοδοφόρα, πιο δημιουργική και πιο ευχάριστη για σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Δευτέρα και Τρίτη, δεν θα αποφύγετε κάποιες εντάσεις στη δουλειά, ούτε και έκτακτα έξοδα. Από την Τετάρτη και μετά τα πράγματα διορθώνονται κατά πολύ. Ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

ΣΧΕΣΕΙΣ: ένας νέος έρωτας κάνει την εμφάνισή του από το πουθενά. Στις 19 η Νέα Σελήνη στον Λέοντα, ευνοεί τις καινούριες γνωριμίες, αρκεί να αξίζουν τον κόπο. Οι υπάρχουσες σχέσεις ανανεώνονται και μπορεί να πάρετε αποφάσεις για τα επόμενα και μεθεπόμενα βήματά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: τελειώνουν οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις με σημείο αναφοράς τα θέλω και τις επιθυμίες σας. Από την Τετάρτη, με τη Νέα Σελήνη, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε, με ανανεωμένη διάθεση, νέους τρόπους να λύνετε τα προβλήματά σας και πιο έτοιμοι από ποτέ.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: αντιμετωπίστε με προσοχή τον Ουρανό στο ζώδιό σας, που πάντα θα σας ξαφνιάζει, όσο έτοιμοι κι αν είστε. Οι αποφάσεις σας, που αφορούν σε συγκεκριμένα επαγγελματικά πλάνα, μπορεί να ανατραπούν ανά πάσα στιγμή, και αυτό ίσως έχει αντίκτυπο στα οικονομικά σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ: παρ’ όλο που ο μήνας γενικότερα ήταν έντονος, εσείς δεν πρέπει να πτοείστε. Να θυμάστε πως θα υπάρξουν αρκετές καλές στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αν είστε σε σχέση, ενώ οι ελεύθεροι θα έχετε αρκετές ευκαιρίες. Η Νέα Σελήνη δε, θα σας φέρει πολλές μα πάρα πολλές γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΓΕΝΙΚΑ: ενισχύονται η εξωστρέφεια και η καλή διάθεση, που και τα δύο είναι παράγοντες που θα σας χρειαστούν μέχρι να λήξει ο μήνας. Το διάστημα αυτό, είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν φιλίες, οι οποίες μπορεί να σας χρησιμεύσουν σε πολλά επίπεδα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: όσοι αναζητάτε εργασία, και μέχρι τώρα, βρίσκατε μόνο ευκαιριακές δουλειές, ήρθε η ώρα να σταθεροποιηθείτε. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες, ίσως πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε την ανανέωση της δουλειάς σας, σε όλα τα επίπεδα. Προσοχή στην καταναλωτική σας μανία.

ΣΧΕΣΕΙΣ: εξωστρεφείς, επικοινωνιακοί και άνετοι, θα κάνετε γνωριμίες που θα αξίζουν τον κόπο. Οι καλοκαιρινοί έρωτες, φαίνεται ότι μπορούν τελικά, να κρατήσουν ενώ οι ήδη ευρισκόμενοι σε σχέσεις, περνάτε μια περίοδο ανανέωσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: κάνετε στην άκρη την επιφυλακτικότητά σας απέναντι σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά και αποφασίζετε επιτέλους να πάρετε το ρίσκο να ανοιχτείτε περισσότερο. Η Νέα Σελήνη στις 19, θα σας δώσει ευκαιρίες για ενδοσκόπηση, αλλά και για αποφάσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: αποφάσεις σχετικά με τα επαγγελματικά σας, είναι πολύ πιθανό να σας προβληματίσουν, τουλάχιστον μέχρι να τις οριστικοποιήσετε μέσα σας. Κάποιοι από εσάς, ίσως αποφασίσετε να αλλάξετε δουλειά, ίσως και αντικείμενο εργασίας.

ΣΧΕΣΕΙΣ: το ότι είστε αποφασισμένοι να ρισκάρετε δεν σημαίνει ότι πρέπει να πέσετε με τα μούτρα στον έρωτα. Δώστε χρόνο στις γνωριμίες να ωριμάσουν και μην απαιτείτε από νωρίς να δείξουν συναισθήματα. Οι δεσμευμένοι, μπορείτε άνετα να αποφασίσετε να γίνετε γονείς.

ΛΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΑ: είστε οι πρωταγωνιστές του Αυγούστου και το ξέρετε καλά. Από τις 19 και μετά θα έχετε την ευκαιρία να ξεδώσετε, να χαλαρώσετε και να ανανεώσετε τις μπαταρίες σας για το διάστημα που ακολουθεί. Αν είστε σε διακοπές, περάστε καλά και ξέγνοιαστα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν σταματούν, ούτε στις διακοπές, για όσους δραστηριοποιείστε στον τομέα του ανταγωνισμού. Μόνο που τώρα, είναι πιο χαλαρά τα πράγματα. Από τις 22 και μετά, κάντε διορθωτικές κινήσεις στα οικονομικά σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ: στο χρόνο που σας διατίθεται για ξεκούραση, μπορεί και στις διακοπές σας, θα κάνετε αρκετές γνωριμίες που μπορεί να σας δελεάσουν ερωτικά, αλλά που όμως, δεν έχουν προδιαγραφές για να σταθεροποιήσουν μια συναισθηματική κατάσταση στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: η Νέα Σελήνη στις 19, θα σας δώσει την ευκαιρία να απομακρυνθείτε από παρελθοντικές καταστάσεις, που σας προκάλεσαν αρνητικά συναισθήματα και σας κρατούσαν πίσω από την εξέλιξη. Τώρα, έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε εκ νέου, μια καινούρια, πιο δημιουργική περίοδο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: λίγο πριν λήξει η εβδομάδα, ο Ερμής και ο Ήλιος, εισέρχονται στο ζώδιό σας και σας ενισχύουν τόσο τη δημόσια εικόνα όσο και την επικοινωνιακή ικανότητα. Και τα δύο, αποτελούν προσόντα για τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες.

ΣΧΕΣΕΙΣ: με ενισχυμένο το δημόσιο προφίλ σας, με την επικοινωνιακή σας ικανότητα να λειτουργεί στο φουλ, είναι σίγουρο ότι θα είστε σε θέση να αναζητήσετε την μεγάλη αγάπη και να τη βρείτε. Απαλλαγμένοι δε, από αρνητικές καταστάσεις του παρελθόντος, δεν υπάρχει τίποτα που να σας σταματήσει.

ΖΥΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: οι άνθρωποι που θα βρεθούν δίπλα σας, θα είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικοί, προς τα σχέδιά σας και θα βοηθήσουν, ο καθένας με τον τρόπο του να φέρετε εις πέρας τις επιδιώξεις σας. Δώστε λοιπόν την προσοχή σας, στην καλή συνεννόηση και συναναστροφή μαζί τους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: επιλέξτε να συνεργαστείτε με πρόσωπα κύρους, που έχουν τη δυνατότητα αλλά και τη θέληση να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Προσέξτε λίγο περισσότερο την ανάγκη σας να ξοδεύετε αλόγιστα, και όλα θα πάνε κατ’ ευχήν.

ΣΧΕΣΕΙΣ: αφήστε πίσω σας, οτιδήποτε σας προκαλεί ανησυχία και εσωτερική ένταση. Σχέσεις που δεν «πάνε άλλο», μπορείτε να τις τελειώσετε, όσο κι αν αυτό σας στεναχωρεί. Οφείλετε στον εαυτό σας να προχωρήσετε μπροστά αφήνοντας πίσω σας τα αρνητικά και τα εμπόδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: νέες ευκαιρίες ανοίγονται μπροστά σας. Άνθρωποι με γνώσεις και δύναμη, έρχονται να ταχθούν με το μέρος σας, και να σας βοηθήσουν να πετύχετε όσα έχετε ονειρευτεί. Μετά τις 19 του μήνα, με την Νέα Σελήνη στον Λέοντα, οι ευκαιρίες πολλαπλασιάζονται.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: ο επαγγελματικός, είναι ένας τομέας πολύ ευαίσθητος για σας, που ξέρετε να ξετρυπώνετε το χρήμα, όπου κι αν αυτό κρύβεται. Από τη Νέα Σελήνη και μετά, ανοίγονται καινούριες ευκαιρίες που σας υποδεικνύουν, ότι το παιχνίδι παίζεται ακόμα για σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ: οι καινούριες γνωριμίες, θα είναι πολλές. Η σταθερότητα και η ασφάλεια που εσείς επιδιώκετε όμως, είναι ακόμα μακριά. Γι αυτό, διασκεδάστε, χαλαρώστε, αλλά μην περιμένετε πολλά. Όσοι είστε σε σχέση, βέβαια, θα έχετε πολλές καλές στιγμές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ: αν έχετε κάνει τα κουμάντα σας, έτσι ώστε οποιαδήποτε αναποδιά κι αν «σκάσει» να είστε σε θέση να αντεπεξέλθετε, δεν θα προβληματιστείτε. Αν όχι, ετοιμαστείτε να ζητήσετε δανεικά. Μετά τις 19, τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: η Νέα Σελήνη στον πύρινο Λέοντα, την Τετάρτη, εγκαινιάζει μια περίοδο, όπου θα αλλάξουν αρκετά τα επαγγελματικά και οικονομικά σας δεδομένα, αρκεί να έχετε κάνει σωστά τις προσπάθειές σας από πριν.

ΣΧΕΣΕΙΣ: ένα ταξίδι, μια γνωριμία, ίσως και στη διάρκεια του ταξιδιού, θα φέρει στο δρόμο σας μια γνωριμία, που θα σας αλλάξει όσα πιστεύατε ως τώρα για την αγάπη και τον έρωτα. Ολάκερη η κοσμοθεωρία σας, ανατρέπεται, ευχάριστα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΓΕΝΙΚΑ: οι δυσαρμονικές όψεις του Άρη από τον Κριό με την πολυαστρία στο ζώδιό σας, έφεραν πολλές αναποδιές, που χάλασαν την ψυχολογία σας και σας δημιούργησαν αρνητικά συναισθήματα. Από τις 19 και μετά όμως, τα πράγματα αλλάζουν, πολύ, προς το καλύτερο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: η Νέα Σελήνη την Τετάρτη, θα σας βοηθήσει κατά πολύ δίνοντάς σας κίνητρα να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας ζητήματα και να βρείτε λύσεις, σε όλα εκείνα τα προβλήματα που σας απασχόλησαν το προηγούμενο διάστημα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: όσοι βρίσκεστε σε μακροχρόνιες σχέσεις, θα μπείτε στη διαδικασία να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον τους, μέσα από ουσιαστικές συζητήσεις με το σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι, θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να γνωρίσετε κόσμο και ίσως προκύψει και ο μεγάλος έρωτας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: το να διατηρήσετε την ισορροπία ανάμεσα σε αυτά που θέλετε εσείς και σ’ αυτά που θέλουν οι άλλοι, είναι το γεγονός ολόκληρου του μήνα για σας. Αυτή την εβδομάδα, με τη Νέα Σελήνη την Τετάρτη, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα ολοκαίνουριο ξεκίνημα σε όλους σχεδόν τους τομείς της ζωής και της καθημερινότητάς σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: αν σκέφτεστε να αλλάξετε δουλειά ή αντικείμενο ή ακόμα και πόστο εργασίας, η καταλληλότερη περίοδος είναι μετά τη Νέα Σελήνη. Απαραίτητη προϋπόθεση, όμως, είναι να έχετε ήδη διευθετημένες κάποιες εκκρεμότητές σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ: όσες σχέσεις στέκονται εμπόδιο στο δρόμο σας, και σας αποτρέπουν από το να εξελιχθείτε όπως θέλετε, θα τελειώσουν οριστικά.  Η Νέα Σελήνη σας δίνει τη δυνατότητα να χτίσετε πάνω σε νέες συναισθηματικές βάσεις, με νέα, ή και «παλιά» πρόσωπα.

ΙΧΘΥΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ: μην επιτρέψετε σε ζητήματα  της καθημερινότητας να επηρεάσουν τη διάθεσή σας, και να σας αποτρέψουν από να περάσετε καλά με τους αγαπημένους σας, είτε στις διακοπές, είτε αλλού. Από τις 19 και μετά, το κλίμα καλυτερεύει και εσείς ηρεμείτε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: η Νέα Σελήνη την Τετάρτη, θα φέρει μια πολύ θετική αλλαγή στην δουλειά, και ίσως και ένα οικονομικό ανέβασμα. Ένα έκτακτο έσοδο, ένα μπόνους. Από το Σαββατοκύριακο οι συνεργασίες, γίνονται πιο δημιουργικές, θετικές και εποικοδομητικές.

ΣΧΕΣΕΙΣ: έντονη η κινητικότητα στις σχέσεις. Αισθάνεστε ότι ήρθε ο καιρός να τακτοποιήσετε μια για πάντα τις εκκρεμότητες με το σύντροφό σας και να λύσετε τα όποια ζητήματα έχουν δημιουργήσει αρνητικό κλίμα. Η Νέα Σελήνη σας ευνοεί γι αυτό αλλά φέρνει και νέες ευκαιρίες στους ελεύθερους.